Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Lanzarote

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 302 beoordelingen voor de Luchthaven Lanzarote
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Lanzarote

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Lanzarote bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven

lanzarote van boven

Uitzicht op Lanzarote

De Canarische Eilanden behoren tot Spanje en zijn jaar na jaar een populaire bestemming voor vakantiegangers. Terwijl de eilanden Tenerife en Gran Canaria letterlijk overspoeld worden door toeristen, vinden bezoekers van Lanzarote nog steeds een zekere rust en stilte. Het vulkanische eiland heeft het hele jaar door een aangenaam, mild klimaat en zelfs in de hoogzomer is het draaglijk.

Bent u van plan een reis naar Lanzarote te maken en wilt u een goedkope huurauto boeken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het eiland heeft immers veel te bieden en alle mooie bezienswaardigheden zijn het gemakkelijkst te verkennen met een huurauto.

Belangrijke informatie over de luchthaven ACE Arrecife Lanzarote

De luchthaven ACE ligt zeer dicht bij de hoofdstad Arrecife. Het ligt ongeveer 5 km ten westen van de stad. Het is het middelpunt voor vakantiegangers en reizigers. U kunt uw verblijf ook op deze luchthaven beginnen en uw huurauto ophalen bij het daarvoor bestemde autoverhuurstation.

voldoet.

Is er iets speciaals waar ik op moet letten?

Er is niets anders om naar uit te kijken op het vliegveld. Het inchecken verloopt volgens de gebruikelijke procedures en u zult geen noemenswaardige bijzonderheden aantreffen bij het huren van een auto hier in Spanje. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie.

Autoverhuur op de luchthaven ACE Lanzarote

Een huurauto direct op de luchthaven biedt u de mogelijkheid om direct na aankomst naar het juiste ophaalstation te gaan. Welk ophaalstation voor uw huurauto geschikt is, verneemt u bij uw boeking. Onze vergelijking toont u vooraf waar de huurauto voor Lanzarote zich bevindt en hoe u er het snelst kunt komen. Goedkoop een auto huren heeft vele voordelen voor u en uw verblijf op Lanzarote.

Hoe vind ik het autoverhuurpunt in Arrecife Luchthaven?

Waar kan de huurauto op de luchthaven worden bijgetankt?

Bijtanken

In principe ontvangt u de huurauto met de volledige tankregeling. Dit betekent dat de tank al vol is als u de auto huurt en dat u meteen weg kunt rijden. Als u het voertuig terugbrengt, moet u ook de tank vol terugbrengen. Om de auto met een volle tank terug te brengen naar het ophaalstation, rijdt u gewoon via de LZ-2 naar Arrecife. Na ongeveer 10 minuten bereikt u de CEPSA en kunt u de auto tanken. Op Lanzarote vindt u een goed ontwikkeld netwerk van benzinestations, dus u hoeft zich hierover niet al te veel zorgen te maken.

Hoe zit het met de vervoersverbindingen op de luchthaven ACE ?

De luchthaven ligt op slechts 5 km van de stad Arrecife, direct aan de LZ-2, een van de belangrijkste verkeersaders van het eiland. U kunt LZ-2 direct na het verlaten van de luchthaven bereiken. Naast de hoofdweg zijn er natuurlijk aansluitingen op het openbaar vervoer. Dit is echter alleen van belang voor degenen die de huurauto goedkoop hebben geboekt bij een autoverhuurbedrijf in de stad. Voor wie rechtstreeks op de luchthaven een auto huurt, is dit verder niet van belang.

De beste huurauto's op Faro Luchthaven

De autoverhuurbalies bevinden zich in Terminals 1 en 2 bij de aankomsten. Alle volgende providers hebben identieke tellers in beide terminals:

  • AutoReisen
  • Cicar / Cabrera Medina
  • Avis
  • Payless
  • Hertz
  • Europcar
  • Goldcar Rental
  • Top Auto Autoreizen

Excursiebestemmingen met een huurauto vanaf de luchthaven van Arrecife

Lanzarote heeft vele bezienswaardigheden en excursies te bieden. Een selectie van de attracties vindt u hier:

Excursie bestemming Afstand van Lanzarote Luchthaven Arrecife ACE
Puerto del Carmen 8 km
San Bartholomé 8 km
Puerto Calero 15 km

Sightseeing tegen een redelijke prijs met een huurauto

Lanzarote heeft echt veel te bieden en is een zeer populaire bestemming als het gaat om vakanties in Spanje. Met een huurauto kunt u zelfs een kleine rondreis maken en u vrij en flexibel verplaatsen. Ontdek alle schoonheden van de natuur en natuurlijk de gebouwen uit lang vervlogen tijden. Informatie over de afzonderlijke bezienswaardigheden kan nu kort en compact worden gevonden:

Puerto del Carmen - een zwemparadijs op Lanzarote

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen is het grootste vakantieoord dat u hier zult tegenkomen. Een strand van meer dan 6 km lang trekt vooral badgasten en watersporters aan. Als u van de nacht een dag wilt maken, dan is een uitstapje naar Puerto del Carmen een must. Disco's en pubs zorgen ervoor dat er nooit een saai moment is. Puerto del Carmen ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven. Neem gewoon de LZ-2 en volg de borden naar Calle Juan Carlos I.

Playa Blanca - Een zwemparadijs voor gezinnen

Playa Blanca

Vanaf de luchthaven rijdt u in slechts 30 minuten naar het zuiden, en uw huurauto brengt u rechtstreeks naar een heerlijk paradijs voor gezinnen. Playa Blanca is een rustig en toch groot vakantieoord. Playa Blanca is dan ook zeer populair bij gezinnen. Neem eerst de LZ-2 richting Arrecife en kijk uit voor de LZ-18 die naar Costa Teguise leidt.

Arrecife - Hoofdstad van Lanzarote

Arrecife

Naast de vele prachtige badplaatsen is de hoofdstad Arrecife zelf natuurlijk ook een attractie voor een langer verblijf. Vanaf de luchthaven bent u in minder dan 5 minuten in de stad. Dompel u onder in een voormalig vissersdorp dat nu een knooppunt is geworden voor vele bezoekers van het eiland.

Overtochten naar de naburige eilanden van Lanzarote

Fuerteventura

Fuerteventura

Tenerife

Tenerife

Naar Lanzarote in het voorjaar

El Golfo Lanzarote

Het nieuwe jaar begint en de winter gaat langzaam voorbij. Het is tijd om je volgende vakantie te plannen. En waar kun je de lente beter doorbrengen dan met je eigen huurauto op het dromerige eiland Lanzarote? In het voorjaar biedt het eiland een verscheidenheid aan excursies en bezienswaardigheden. Net als op de rest van de Canarische Eilanden kunt u op Lanzarote het hele jaar door vakantie vieren. In het voorjaar zijn de temperaturen zeer aangenaam dankzij de Golfstroom. Het is niet te warm, zodat u de steden van de eilanden comfortabel en goed kunt verkennen. Een badvakantie is ook mogelijk in het voorjaar, wanneer de watertemperatuur al aangenaam mild is. Breng in het voorjaar zeker een bezoek aan de stad El Golfo, waar u ook een oude vulkaankrater kunt zien.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

302 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Lanzarote

Beoordeling van Denise E.

“De afhandeling van de overdracht van het voertuig en de feitelijke details waren uitstekend. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We konden het voertuig eerder ophalen dan in de huurovereenkomst stond, en we konden het ook iets later inleveren.”

Beoordeling van Armin U.

“Bijna nieuwe auto ontvangen, ter plaatse opgewaardeerd naar grotere auto tegen eerlijke prijs - kan zonder voorbehoud worden aanbevolen.”

Beoordeling van Eva D.

“Aardig personeel, verhuur en inleveren ging snel en ongecompliceerd. Mini Cooper was als nieuw, dus de reis was erg leuk...”

Beoordeling van Dennis E.

“Zeer vriendelijk personeel. De terugkeer was uiterst ongecompliceerd. Na een paar dagen had ik de aanbetaling al terug op mijn creditcardrekening. Ik zal het weer doen!”

Beoordeling van Jennick E.

“Zonder twijfel de snelste, gemakkelijkste en vriendelijkste service die ik heb gehad sinds ik een huurauto heb geboekt!”

Beoordeling van Johannes F.

“Een aanrader. Afhandeling via Hertz in de aankomsthal. Korte afstanden, snelle overdracht en uitgebreide registratie van defecten. Past!”