Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Leipzig/Halle

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 19 beoordelingen voor de Luchthaven Leipzig/Halle
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Leipzig/Halle

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Leipzig/Halle bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 28 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 12.06 - 19.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
7 Dagen van 12.06 - 19.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 12.06 - 19.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Leipzig/Halle

Wat denkt u van een zomer met een huurauto in Leipzig of Halle? U kunt de juiste huurauto voor uw zomervakantie op de luchthaven Leipzig-Halle krijgen en direct mobiel zijn. Ga met de huurauto naar een van de meren om af te koelen en sluit de zomeravonden af in een bar in Leipzig of Halle. Dit wordt jouw perfecte zomer.

Autoverhuur op Leipzig-Halle Luchthaven

Leipzig/Halle Luchthaven

Zoekt u een huurauto om Leipzig, Halle of de omgeving te ontdekken? Op de luchthaven Leipzig-Halle (LEJ) vindt u gegarandeerd de juiste aanbieding. MietwagenCheck kan u helpen met prijsvergelijkingen van verschillende autoverhuurbedrijven dankzij vele jaren ervaring.

Check op MietwagenCheck de aanbiedingen en beschikbaarheid van huurauto's van elk autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Vooral in de vakantieperiode of tijdens een beurs zijn veel mensen op de luchthaven Leipzig-Halle LEJ en in de regio onderweg. Met een online boeking in de prijsvergelijker, kunt u uw gewenste huurauto tegen de beste prijs veilig stellen.

De juiste huurauto op Leipzig-Halle Luchthaven

Het aanbod van huurauto's is bijzonder groot op de luchthaven van Leipzig-Halle. U hebt hier niet alleen een ruime keuze, maar dankzij de grote concurrentie kunt u hier ook de goedkoopste prijzen vinden. U kunt ons portal gebruiken om uit te vinden welke autoverhuurbedrijven hun voertuigen aanbieden op Leipzig-Halle Airport. Wij hebben een klein overzicht voor u samengesteld.

De volgende autoverhuurbedrijven hebben een vertegenwoordiging op de begane grond van Terminal B op de luchthaven Leipzig-Halle:

  • Avis
  • Alamo
  • Begroting
  • Onderneming
  • InterRent
  • Hertz
  • Nationaal
  • Sixt

Huur een auto en ga erop uit

De luchthaven van Halle-Leipzig heeft een gunstige aansluiting op twee autosnelwegen, de A14 en de A9. Dit betekent dat u met uw huurauto uit de prijsvergelijker snel en goedkoop in veel grote steden in Duitsland kunt komen. Als u direct op de luchthaven een huurauto boekt, heeft u het voordeel dat u flexibel kunt beslissen waar u eerst heen wilt. Hieronder vindt u een klein overzicht van mogelijke excursiebestemmingen met de respectievelijke afstand en rijtijd vanaf de luchthaven.

Stad Afstand van Luchthaven Leipzig-Halle Reistijd
Leipzig 25 km 25 minuten
Dresden 130 km 1 uur en 20 minuten.
Berlijn 180 km 2 uur
Neurenberg 280 km 2 uur en 45 minuten.
München 430 km 4 uur
Dresden

Dresden

Berlijn

Berlijn

München

München

van de luchthaven Leipzig-Halle naar de autoverhuur in het stadscentrum

Reist u met het vliegtuig en wilt u uw huurauto in Leipzig ophalen? Er zijn verschillende manieren om van het vliegveld naar het centrum van Leipzig te komen.

  • Met de trein naar het centrum van Leipzig: de lijnen S5 of S5X van de S-Bahn Mitteldeutschland brengen u rechtstreeks van de luchthaven Leipzig-Halle naar het centraal station van Leipzig. De reistijd naar het centraal station van Leipzig bedraagt 14 minuten, en binnen 10 minuten bent u al op het centraal station van Halle.

  • Flexibel naar het stadscentrum met de Airport Shuttle: De Airport Shuttle, een gezamenlijke dienst van de luchthaven Leipzig-Halle en Fritzsche GmbH uit Burgstädt bij Chemnitz, biedt passagiers een stressvrije rit rechtstreeks van hun voordeur naar de luchthaven. Na de reis kunt u op dezelfde manier ook weer naar huis. De comfortabele minibussen bieden plaats aan maximaal acht passagiers en rijden zowel overdag als 's nachts binnen een straal van 45 kilometer rond de luchthaven Leipzig-Halle. In zuidelijke richting gaan ze nog verder naar Chemnitz en het Erzgebirge. Reserveringen moeten worden gemaakt na ontvangst van de vliegtickets, maar ten minste één week voor de heenvlucht.

  • Met de taxinaar de luchthaven Leipzig-Halle: naast de luchthavenshuttle bieden ook taxi- en transferbedrijven vervoersdiensten naar de luchthaven aan. Taxi's zijn direct voor Terminal B beschikbaar. De reis duurt ongeveer 30 minuten naar Leipzig-Stad en ongeveer 40 minuten naar Halle-Stad. Bovendien bieden talrijke reisbureaus transferdiensten van en naar de luchthaven aan.

Diensten op de luchthaven van Leipzig-Halle

Op de luchthaven Leipzig-Halle vindt u talrijke diensten waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw wachttijd.

  • Vluchtzakautomaten op de luchthaven: in de centrale incheckzone en voor de veiligheidscontrole op de begane grond van Terminal B zijn vluchtzakautomaten beschikbaar voor de aankoop van plastic zakken om vloeistoffen in uw handbagage mee te nemen.

  • Gevondenvoorwerpen op de luchthaven: De gevonden voorwerpen op de luchthaven Leipzig-Halle vindt u bij de informatiebalie in de openbare aankomsthal. Het verantwoordelijkheidsgebied is beperkt tot verloren voorwerpen die in de terminal worden gevonden. In geval van verloren bagage of verloren voorwerpen aan boord van een vliegtuig, gelieve contact op te nemen met de betrokken luchtvaartmaatschappij.
  • Primeclass Lounge: in de Primeclass Lounge op de luchthaven Leipzig-Halle kunnen passagiers de wachttijd voor hun vertrek in een ontspannen en exclusieve sfeer doorbrengen. De lounge bevindt zich in de vertrekwachtruimte van Terminal B. Van hieruit kunnen de passagiers op een ontspannen en korte manier hun respectieve instapgate bereiken. Schermen in de lounge geven informatie over de status van de vlucht. Gasten in de Primeclass Lounge kunnen een breed scala aan alcoholvrije en alcoholische dranken verwachten, evenals een open buffet met warme en koude gerechten en snacks. Naast een ruim aanbod aan kranten en tijdschriften en televisiekanalen hebben de gasten ook toegang tot een businesscentrum. De lounge kan door elke passagier worden gebruikt, ongeacht de luchtvaartmaatschappij of boekingsklasse.
  • Culinaire voorzieningen: om uw bezoek aan de luchthaven Leipzig-Halle helemaal aangenaam te maken, staan de horecafaciliteiten en winkels in terminal B en de centrale terminal tot uw beschikking. De luchthaven Leipzig-Halle heeft van de Duitse handelsvereniging het kwaliteitslabel "Generationvriendelijk winkelen" gekregen.

Boek een extra bestuurder voor uw reis

Extra bestuurder voor de huurauto

Als u een langere reis hebt gepland en nog niet zeker weet of u de hele afstand alleen wilt afleggen, kunt u een extra chauffeur toevoegen. Met een geregistreerde extra bestuurder, kunt u gemakkelijk om de beurt rijden. Waarom moet u elke extra bestuurder bij het autoverhuurbedrijf registreren? Dit is de enige manier om te garanderen dat alle bestuurders gedekt zijn in geval van schade . Zorg er daarom voor dat elke extra bestuurder wordt geregistreerd bij het autoverhuurbedrijf.

Genieten van de lente in Leipzig en omgeving

Leipzig in de lente

De aangename temperaturen in de lente maken dat mensen weer zin krijgen om te reizen. Met een huurauto kunt u de omgeving van Leipzig en Halle op uw gemak verkennen. Laat u imponeren door de vrolijke kleuren van de natuur en geniet van het uitzicht vanuit het raam van uw huurauto. Dankzij de zon, die weer warmte geeft, zijn uitstapjes naar het platteland bijzonder geschikt. Met een huurauto bereikt u het uiterwaardenbos van Leipzig in slechts een paar minuten rijden. Ook fietsers komen hier aan hun trekken. Of maak een wandeling door de vele parken van Leipzig en geniet van het onbezorgde lentegevoel.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

19 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Leipzig/Halle

Beoordeling van Christopher S.

“voertuigklasse hoger...”

Beoordeling van Simon E.

“Alles ging goed! In de toekomst zou u een protocol voor de levering kunnen ontvangen, dat garandeert dat alles in orde was op het moment van levering.”

Beoordeling van Dominik H.

“Onze geboekte huurauto was niet beschikbaar. Maar we kregen een klas hoger, wat we heel coulant vonden.”

Beoordeling van Maximilian S.

“Ik werd aangemoedigd om een extra verslag te maken van de staat van de huurauto toen ik hem huurde. De deels donkere parkeergarage was daarvoor niet ideaal.”

Beoordeling van Daniel K.

“Snelle verwerking en zeer bekwaam servicepersoneel. De huurauto was een beetje vies toen we hem ophaalden, maar verder was alles geweldig.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat