Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Venetië Marco Polo

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Venetië Marco Polo
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Venetië Marco Polo

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Venetië Marco Polo bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
9 Dagen van 29.04 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. FiatPanda
9 Dagen van 29.04 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
9 Dagen van 29.04 - 08.05.2024
Voorbeeld auto

Als u de toeristische drukte wilt vermijden, is een reis naar Venetië in de winter een goed idee. U kunt uw huurauto, die u kunt ophalen op de luchthaven Venetië-Tessera, het beste parkeren op een van de bewaakte parkeerterreinen voor auto's en huurauto's rond Venetië. Kijk uit naar een winters Venetië en geniet van de bijzondere charme. U kunt een huurauto voor Venetië vinden op MietwagenCheck.

Uw huurauto op de luchthaven van Venetië

Uitzicht op Venetië

Boek een goedkope huurauto in Venetië Luchthaven

Italië is het hele jaar door een populaire bestemming. Venetië is een van de meest Als u van plan bent uw reis naar Venetië en de Veneto regio in Italië is het eenvoudig en handig om uw huurauto online te boeken met MietwagenCheck vergelijk prijzen. Ontdek Venetië en de omgeving van de stad op het water op een flexibele en gemakkelijke manier. Hoe vroeger u online boekt voor de huurauto, hoe goedkoper de prijs zal zijn en u zult een betere keuze hebben uit huurauto's van elk autoverhuurbedrijf.

Autoverhuur op de luchthaven van Venetië VCE

Autoverhuur op de 3e verdieping van de luchthaven

Haal uw auto op de 3e verdieping van de luchthaven op

Om uw huurauto bij het autoverhuurbedrijf op te halen, gaat u naar de autoverhuurkantoren van de luchthaven van Venetië op de 3e verdieping ("terras") van de parkeergarage P1 met meerdere verdiepingen. Dit is belangrijk omdat u naar de autoverhuurkantoren op de luchthaven moet gaan voordat u de huurauto ophaalt, zelfs als u deze al hebt gereserveerd. Verlaat de aankomsthal van de luchthaven en kijk uit naar de overdekte loopbrug aan de linkerkant en volg de borden naar parkeergarage P1. Om de huurauto aan het einde van de reis in te leveren, moet u de borden naar parkeergarage P1 volgen, het standaard parkeerticket kopen en naar de 3e verdieping gaan. Daar zullen de gebruikers het ticket van de ingang opnieuw moeten gebruiken.

Het benzinestation voor de huurauto op de luchthaven van Venetië VCE

Benzinestation Afstand van Venetië Luchthaven VCE
Eni / Agip 3,3 km
Esso 7 km
Tamoil 7,6 km
Benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven

Benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven

Er zijn nog twee andere benzinestations in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Venetië, maar de prijzen liggen hier aanzienlijk hoger dan bij de benzinestations die iets verder van de luchthaven liggen. Daarom is het raadzaam, als u de tijd hebt, een langere afstand naar het benzinestation af te leggen om daar uw huurauto vol te tanken.

Informatie en belangrijke feiten over de luchthaven van Venetië

Het moderne luchthavengebouw werd in 2002 geopend. De luchthaventerminal heeft drie verdiepingen: de begane grond voor aankomsten en de tweede verdieping voor vertrekken. De vertrekhal telt 70 incheckbalies en heeft twee lounges voor passagiers, de "Tintoretto Lounge" voor SkyTeam-passagiers en de "Marco Polo Room" voor gasten van alle andere luchtvaartmaatschappijen. Op de derde verdieping van de terminal bevinden zich kantoren voor de luchtvaartmaatschappijen en voor luchthavenoperaties. Het vertrekgebied is gescheiden voor vluchten binnen en buiten de EU.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen van Venetië Luchthaven

Aanvliegroute luchthaven Venetië

Luchthaven Venetië: gemakkelijke toegang

De luchthaven van Venetië bedient hoofdzakelijk Italiaanse en Europese stedenbestemmingen , waaronder bijvoorbeeld Londen en Madrid. Ondanks de nabijheid van de luchthaven van Treviso, wordt de luchthaven ook gebruikt door low-cost maatschappijen zoals easyJet. In Duitstalige landen vliegen Lufthansa en TUIfly naar Venetië vanaf Frankfurt am Main en zowel Lufthansa als Transavia vanaf München , terwijl Air Berlin vliegt vanaf Berlin-Tegel, Düsseldorf en Stuttgart. U kunt ook vanuit Oostenrijk of Zwitserland naar de populaire lagunestad in Italië reizen.

De vervoersverbindingen van de luchthaven

De luchthaven is met de stad verbonden via bussen, taxi's, motorboten of waterbussen. De busverbindingen tussen Piazzale Roma in Venetië en de luchthaven Marco Polo Venetië worden verzorgd door buslijn ACTV nr. 5 of ATVO, een blauwe privébus. Taxi's zijn beschikbaar op de luchthaven. Het is ook mogelijk om vanaf het vliegveld een waterbus te nemen naar Fondamenta Nuove, het San Marcoplein of naar het treinstation Venezia Santa Lucia. De botenhaven van de luchthaven ligt onmiddellijk ten zuidwesten van de passagiersterminal.

Autoverhuur op de luchthaven van Venetië - flexibel reizen

De luchthaven Marco Polo in Venetië is gunstig gelegen. Ideaal om alle belangrijke bestemmingen in het noordoosten van Italië te bereiken, zowel voor werk als vrije tijd. De prachtige stad Venetië ligt op 5 km afstand, net als de bestemmingen aan de Adriatische kust: Jesolo, Caorle, Bibione, Venetië Lido, Chioggia, het Nationaal Park van de Po Delta en alle andere badplaatsen van de regio Veneto zijn gemakkelijk te bereiken. Met een Venetië luchthaven autohuur van Price Comparison bent u onafhankelijk op de weg en vrij om te beslissen welke attracties en steden u wilt bezoeken. Niet alleen de zee, er zijn ook de prachtige Dolomieten. De Italiaanse Alpen zijn een topbestemming met hun uitgebreide recreatiemogelijkheden zowel in de winter als in de zomer. Wil je een suggestie? Start in de koningin van de Dolomieten - Cortina, in de provincie Belluno - iets meer dan 100 km van de luchthaven. Bent u op zakenreis? De luchthaven van Venetië is centraal gelegen ten opzichte van de grote industriële centra van Noordoost-Italië, zoals Mestre, Padua, Vicenza, Treviso en Verona.

Venetië Luchthaven - Bezienswaardigheden in de omgeving

De regio Veneto heeft interessante steden en dorpen buiten Venetië. Ontdek populaire steden en bestemmingen rond Venetië:

Bestemming Afstand tot de luchthaven VCE Reistijd
Venetië 13 km 20 minuten.
Treviso 32 km 30 minuten.
Padua 44 km 35 minuten
Chioggia 59 km 55 minuten
Vicenza 75 km 55 minuten
Bassano del Grappa 101 km 1 uur en 15 minuten.
Verona 127 km 1 uur en 25 minuten.

Autoverhuur Venice airport - De tol in Italië

De wegen in Italië zijn tolplichtig

De wegen in Italië zijn tolplichtig

Op de meeste Italiaanse snelwegen moet tol worden betaald. Milaan, Bologna en Palermo rekenen een stadstol. Op snelwegen wordt geen tol geheven. De tolheffing is niet op alle routes gelijk. Tol wordt geheven op tolpleinen in het gesloten of open systeem, vooral in de omgeving van Milaan. Bij de meeste tolstations wordt de tol geheven in het zogenaamde gesloten systeem. Dit betekent dat bij de ingang een kaartje moet worden genomen en dat bij het verlaten van de snelweg moet worden betaald. Het bedrag wordt berekend op basis van de afgelegde afstand. De rijstroken zijn gemarkeerd volgens de betalingswijze en het personeel. De gele Telepass rijstroken zijn uitsluitend bestemd voor Telepass gebruikers. Er is geen ticket beschikbaar op deze banen. In het zogenaamde open systeem wordt een forfaitair bedrag aangerekend dat wordt betaald bij een tolstation. Bij alle tolstations kan contant worden betaald. Vaak worden ook de meest gangbare creditcards aanvaard. De rijstroken zijn dienovereenkomstig bewegwijzerd.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat