Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Vilnius

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Vilnius
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Vilnius

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Vilnius bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
14 Dagen van 15.12 - 29.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
14 Dagen van 15.12 - 29.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Vw up
14 Dagen van 15.12 - 29.12.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Vilnius

Als u in de zomer naar Vilnius Airport reist, haal dan direct na de landing een huurauto op bij het autoverhuurbedrijf. Met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel in Vilnius en kunt u op eigen gelegenheid de door u gewenste locaties verkennen. Ga met uw huurauto naar de Gediminas Toren of bezoek de St. Annes kerk. U kunt de zomeravonden afsluiten in een van de restaurants in Vilnius.

Autoverhuur op Vilnius Luchthaven (VNO)

Litouwen is de zuidelijkste en grootste van de drie Baltische staten, met eindeloze bossen, heidevelden en typische duinlandschappen. Het land, dat nog gespaard is van massatoerisme, wordt gekenmerkt door verschillende culturele invloeden, die u het best met een huurauto kunt ontdekken. Op de luchthaven van Vilnius (VNO) vindt u een groot aantal internationale en lokale autoverhuurbedrijven. U kunt het beste voor uw reis de prijzen, extra diensten en speciale aanbiedingen van de autoverhuurders op Vilnius Airport vergelijken op MietwagenCheck en uw gewenste huurauto online boeken via ons portaal. Zo kunt u direct na aankomst op de luchthaven van Vilnius uw huurauto ophalen en op ontdekkingsreis gaan naar het land van barnsteen zonder al te veel tijd kwijt te zijn.

Autoverhuur op Vilnius Luchthaven

De volgende autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Vilnius Luchthaven. De informatiebalies bevinden zich in de openbare zone van de aankomsthal (A, B en C). De autoverhuurvloot bevindt zich voor het luchthavengebouw op parkeerterrein P4.

  • Autobanga
  • Onderneming
  • Eurorenta
  • Europcar
  • Flizzr
  • Groene beweging
  • Hertz
  • Panek
  • Rentis
  • Trusticar
  • Six

Vilnius Luchthaven Informatie

Vilnius International Airport (VNO) is de grootste van de vier internationale luchthavens (Kauna, Palangas, Šiauliai) in Litouwen. Het ligt 6 km ten zuiden van het centrum van Vilnius. Internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflott, Airbaltic, Austian, Belavia, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, SAS, Wizz Air en andere vliegen op de luchthaven. Vanuit Duitstalige landen is de luchthaven van Vilnius bereikbaar vanuit Berlijn, Frankfurt, München en Zürich. De terminal bestaat uit twee delen, het voorste deel bevindt zich aan de straat in het historische gebouw en is de aankomsthal van de luchthaven (Aankomst A, B en C). Hier vindt u autoverhuurbedrijven, geldautomaten en een toeristeninformatiebalie. De vertrekhal in het nieuwere gedeelte is boven. Op de luchthaven vindt u talrijke winkels, cafés en restaurants. Wifi is gratis beschikbaar.

Verkeersverbindingen met de luchthaven van Vilnius

De luchthaven is aangesloten op het openbaarvervoernetwerk. Vier buslijnen verbinden het stadscentrum van Vilnius om de 10 minuten. Bus nr. 1 en bus nr. 2 rijden tussen de luchthaven en het busstation Stotis bij het bus- en treinstation van Vilnius. Bus nummer G3 rijdt in de richting van het zakendistrict Europos aikštė naar Fabijoniškes, een noordelijk district van de stad, en bus nummer 88 rijdt via de oude stad ook naar het zakendistrict op de rechteroever van de rivier Neris. Er zijn busverbindingen naar Grodno (Wit-Rusland), Minsk (Wit-Rusland), Palanga, Panevėžys (Letland) en Riga (Letland). De treinverbinding (16 keer per dag) brengt u in 8 minuten naar het centrum van Vilnius. Er zijn voldoende taxi's beschikbaar voor de luchthaventerminal.

Met een huurauto bereikt u het centrum van Vilnius in ongeveer 15 minuten vanaf de luchthaven via de straat Dariaus ir Gireno gatve. Zeer dicht bij de luchthaven ligt de snelweg A1 naar Kaunas en Klaipėda en de snelweg A2 naar Panevėžys in Letland.

Ontdek Vilnius met een huurauto

De hoofdstad Vilnius presenteert zich enerzijds als een barokke stad met een rijke geschiedenis, de middeleeuwse oude stad staat sinds 1994 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en anderzijds als een snel groeiende moderne metropool. De skyline wordt gekenmerkt door barokke klokkentorens, koepels, kruisen en moderne architectuur in het opkomende zakendistrict ten noorden van de rivier de Neris. Wandelend door de geplaveide straten ontdekt u de Gediminas Toren, het herkenningspunt van de stad op de 142 m hoge Burchtheuvel. Andere bezienswaardigheden zoals de kathedraal van St. Stanislaus met zijn vrijstaande klokkentoren, de barokke kerk van St. Petrus en Paulus met indrukwekkend stucwerk, of de Poort van de Dageraad, de laatst bewaarde stadspoort met de heilige icoon van Onze-Lieve-Vrouw, een van de belangrijkste heiligdommen in Litouwen, zullen u bekoren. Meer dan 40 kerken in de Oude Stad geven Vilnius de bijnaam "Rome van het Noorden" en in de kunstenaarswijk Užupis bevindt u zich in een "onafhankelijke republiek" met een eigen grondwet en parlement. De culturele speciale zone heeft een heel bijzondere flair van vrijheid en creativiteit in de hoofdstad.

Heteluchtballonnen boven Vilnius

Curonian Spit

Verkeersregels in Litouwen

Litouwen is een belangrijk doorvoerland tussen Midden- en Noord-Europa, en tussen Wit-Rusland en Scandinavië. De hoofdwegen zijn genummerd als A1-A21, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen autosnelwegen en landwegen. U kunt dit zien aan de kleur van de bewegwijzering. Autosnelwegen zijn met groene borden aangegeven, andere hoofdwegen en autosnelwegen hebben blauwe borden. Autosnelwegen en hoofdwegen zijn in zeer goede staat, hoewel fietsers, voetgangers en tractoren langs de rand van autowegen en autosnelwegen moeten worden verwacht.

  • Rechts verkeer, Duits rijbewijs is voldoende.
  • Maximumsnelheid in de steden 50 km/u, buiten de steden 90 km/u op onverharde wegen 70 km/u, op autosnelwegen 100 km/u (van 1 november tot en met 31 maart) 110 km/u (van 1 april tot en met 31 oktober), op autowegen 110 km/u (van 1 november tot en met 31 oktober) 130 km/u (van 1 april tot en met 31 oktober).
  • de dimlichten moeten het hele jaar overdag aan staan.
  • het alcoholpromillage bedraagt 0,4 promille, voor beginnende bestuurders (tot 2 jaar rijervaring) 0,0 promille.
  • de verkeerslichten zijn groen - knipperend groen - geel - rood. Er mag niet worden gereden als het licht geel is.
  • De toegang tot de Curonian Nehring is voor alle voertuigen tegen betaling. Betaling is mogelijk online of ter plaatse bij de Alksnynė-controleposten (hier alleen mogelijk met een bankkaart) of Nida.

Mooie plekjes in Litouwen ontdekken met een huurauto

Bestemming De moeite waard Afstand tot luchthaven Rijtijd
Trakai laatmiddeleeuwse waterboog, meest bezochte bezienswaardigheid in Litouwen 28 km 30 minuten.
Kaunas Hanzestad met kastelen, paleizen en straatkunst 104 km 1 uur en 20 minuten.
Dzukija Nationaal Park Het grootste nationale park van Litouwen met ongerepte natuur en heidelandschappen 106 km 1 uur en 30 minuten.
Šiauliai Berg van Kruisen 221 km 2 uur en 35 minuten.
Klaipėda en Curonian Spit Kilometers lange stranden en duinen 307 km 3 uur en 10 minuten.

In de herfst en de winter drijven sterke noordenwinden vaak het "goud van de Oostzee" naar de Litouwse kusten. In het Nationaal Park Curonian Spit kunt u urenlang wandelen over brede zandstranden in schilderachtige duinlandschappen met dichte dennenbossen. Graaf tussen de drijfhout en mosselschelpen om het te vinden; barnsteen zit vaak verborgen tussen zeewier, drijfhout en mosselschelpen. De Amber Gallery-Museum in Nida presenteert de geschiedenis van Baltisch barnsteen, terwijl 's werelds grootste archeologische barnsteenvondst in de 19e eeuw werd gedaan in Amber Bay bij Juodkrantė. In de kleine straatjes van Klaipėda vindt u traditionele barnsteenwinkeltjes voor sieraden en souvenirs. In Klaipėda (Memel) herinneren enkele vakwerkhuizen en Duitse straatnamen aan het Duitse verleden; het was tot 1920 de noordelijkste stad van Duitsland.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat