Huurauto Mannheim

Autoverhuur Mannheim vanaf 17 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Mannheim

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 of gelijkwaardig
Fiat 500
vanaf 17 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 18 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Fiat 500
vanaf 17 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Renault Captur of gelijkwaardig
Renault Captur
vanaf 20 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 27 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Renault Captur
vanaf 20 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Peugeot 5008 of gelijkwaardig
Peugeot 5008
vanaf 23 €/dag
Minibus
bijv. Peugeot 308 SW of gelijkwaardig
Peugeot 308 SW
vanaf 23 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Opel Zafira of gelijkwaardig
Opel Zafira
vanaf 40 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Renault Traffic of gelijkwaardig
Renault Traffic
vanaf 55 €/dag
SUV
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 23 €/dag
Premium klasse
bijv. Mercedes E Class of gelijkwaardig
Mercedes E Class
vanaf 51 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Mannheim met een huurauto

Vooruitzichten voor Mannheim

De universiteitsstad Mannheim is de derde grootste stad in de deelstaat Baden-Württemberg. Met 2,35 miljoen inwoners is Mannheim het economische en culturele centrum van de Europese Rijn-Neckar-metropoolregio. Met een redelijk geprijsde huurauto kunt u te allen tijde flexibel reizen in Mannheim. U kunt de stad op een plein met een huurauto net zo snel en gemakkelijk verkennen als de hele Metropoolregio Rijn-Neckar rond de grensdriehoek Baden-Württemberg. Profiteer van onze online prijsvergelijking en vind het beste aanbod voor u bij de plaatselijke autoverhuurbedrijven. Gebruik het zoekmasker om de beste aanbieding voor de gewenste ophaallocatie te selecteren. Als u met het vliegtuig wilt aankomen en uw huurauto direct op de luchthaven wilt ophalen, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Naast Mannheim City Airport (MHG) kunt u uw huurauto ook ophalen bij de dichtstbijzijnde grote luchthaven, Frankfurt am Main (FRA). U hoeft alleen maar het gewenste ophaalpunt aan te geven bij uw reservering.

Mannheim verkennen in de zomerMenu-Entry

De zomer is het beste seizoen om te reizen en zoveel mogelijk plaatsen te verkennen. Vooral als je een road trip hebt gepland, wil je niet rondrijden in de koude winter, wat de zomer de beste tijd maakt voor een road trip. Mannheim is de juiste stad om een road trip te beginnen, want er zijn veel verschillende steden in de omgeving die u gemakkelijk kunt bereiken met de auto of huurauto. In de onderstaande lijst vindt u enkele steden in de omgeving van Mannheim die voor u interessant kunnen zijn:

Heidelberg

Heidelberg

Würzburg

Würzburg

Excursies in de zomer Afstand Duur met de huurauto
Heidelberg ongeveer 20 minuten ongeveer 25 minuten
Karlsruhe ongeveer 70 kilometer ca. 52 minuten
Heilbronn ongeveer 82 kilometer ca. 1 uur
Mainz ongeveer 84 kilometer ca. 1 uur
Frankfurt am Main ongeveer 85 kilometer ongeveer 1 uur
Würzburg ongeveer 180 kilometer ongeveer 1 uur & 50 minuten

Boek uw huurauto gemakkelijkMenu-Entry

Kasteel Mannheim

U kunt gemakkelijk een huurauto vinden op onze site. U voert gewoon de juiste filters in die voor u belangrijk zijn. Deze filters omvatten de voertuigcategorie, functies, inclusief en verzekeringsvoordelen, u geeft ook aan met hoeveel personen u reist en als een van uw metgezellen een rijbewijs heeft, raden wij u ten zeerste aan om een extra persoon op te geven. Deze extra persoon heeft dan ook het recht om de huurauto te besturen, zodat de afgesloten verzekering automatisch wordt overgedragen aan deze persoon. Zo kunt u altijd om beurten rijden, zodat één persoon niet alle routes hoeft af te leggen. U heeft ook de mogelijkheid om een van onze drie servicepakketten te kiezen, zodat u niet alle diensten afzonderlijk hoeft te filteren.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke regeling van de tanks billijke brandstofregeling billijke regeling van de tanks
zonder aftrekbaar zonder overdaad
kilometerrendement vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden

Eenrichtingsverhuur - perfect voor elke road tripMenu-Entry

Als een roadtrip uw vakantiewens is, of u wilt gewoon van de ene plaats naar de andere rijden, dan is de eenrichtingsverhuur misschien wel iets voor u. Bij de eenrichtingsverhuur geeft u twee verschillende locaties aan als ophaal- en afgiftepunt. Dit betekent bijvoorbeeld dat als u langer in Mannheim verblijft, maar dit is niet de enige stad die u in de omgeving wilt verkennen, u de huurauto mee kunt nemen naar Frankfurt am Main en deze daar gewoon kunt inleveren. Dit betekent dat u na uw verblijf in Frankfurt niet meer naar Mannheim hoeft te rijden om de huurauto daar in te leveren.

Watertoren Mannheim
Brug tussen Mannheim en Ludwigsburg

Een huurauto gratis annuleren?

Bij ons heeft u daadwerkelijk de mogelijkheid om de reeds geboekte huurauto tot 24 uur voor de huur of het begin van de huurperiode kosteloos te annuleren. Maar aangezien niet alle verhuurbedrijven gratis annuleren tot 24 uur, maar slechts tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode, moet u zich bij het boeken goed informeren. Vanaf 72 uur voor het begin van de huurperiode moet u niet alleen per e-mail, maar ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat alles zonder problemen kan verlopen.

Reizen met de auto in de Metropoolregio Rijn-NeckarMenu-Entrie

Gezicht op Mannheim en Ludwigshafen

Gezicht op Mannheim en Ludwigshafen

De metropoolregio biedt u zowel belangrijke economische knooppunten als populaire bestemmingen voor excursies. Van de metropool Mannheim met zijn grootstedelijke charme tot aan het nabijgelegen Ludwigshafen en Heidelberg als een prachtige parel aan de Neckar, kunt u zich snel en comfortabel verplaatsen in een huurauto. Ontwerp uw excursies dus met een flexibel beschikbaar transportmiddel volgens uw behoeften. Reis naar Mannheim voor een redelijke prijs om te winkelen of te genieten, laat u inspireren tijdens een wandeling door het centrum van de stad. Bezoek het kasteel van Heidelberg, de prachtige oude stad of profiteer van een van de rijke cultuuraanbiedingen. Aangezien Mannheim aan het noordelijke uiteinde van de deelstaat Baden-Württemberg ligt, zijn Hessen en Rijnland-Palts ook met een huurauto goed bereikbaar.

Huurauto Mannheim: Op tijd op de luchthavens aangekomen.

Stadhuis Mannheim

Ook als u een vlucht heeft geboekt of slechts korte tijd in Mannheim en de Metropoolregio Rijn-Neckar bent, kan een huurauto de moeite waard zijn. Het zal voor u beschikbaar zijn op het juiste moment. Uitgerust met een auto kunt u de bestaande tijdvensters optimaal benutten en onnodige wachttijden vermijden. Ook een vlucht in Frankfurt am Main, de luchthaven bij Baden-Baden of de kleine City Airport in Mannheim kunt u snel en veilig bereiken. Veel van onze klanten maken gebruik van onze aanbiedingen die specifiek betrekking hebben op vluchten en vast geboekte tijdvensters voor afspraken. Wij bedienen zowel particulieren als grotere bedrijven.

Autoverhuur Mannheim: Terugkeer

Vooruitzichten voor Mannheim

Wat te overwegen bij het inleveren van de huurauto: Wanneer u uw huurauto inlevert bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf, hoeft u alleen maar de contractregels te volgen die in de huurvoorwaarden staan vermeld. Ongeacht of u uw huurauto op het vliegveld op het treinstation of op een van de stations in en rond Mannheim wilt inleveren, zorg ervoor dat u zich houdt aan de plaats van terugkomst, de tijd van terugkomst, de datum van terugkomst en het station van terugkomst - zoals aangegeven in uw individuele offerte. Als u bijvoorbeeld een volle tank brandstof voor de huurauto heeft gekregen omdat u heeft gekozen voor de optie "eerlijk tanken (vol/vol)", vul de huurauto dan dringend bij voordat u deze terugstuurt, anders wordt een deel van de borgsom ingehouden.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders