Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Mykonos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Mykonos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Mykonos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Mykonos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
5 Dagen van 26.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
5 Dagen van 26.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
5 Dagen van 26.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Mykonos met de huurauto

Mykonos

Mykonos: Grieks droomeiland

Het Griekse droomeiland Mykonos ligt in het hart van het land en is een perfecte bestemming om te genieten van de zon op elk moment van het jaar met een huurauto . Ontdek alle mooie plekken op Mykonos in uw eentje met een huurauto. Geniet van de gevarieerde natuur en laat uw ziel bungelen op het strand. Laat u betoveren door de typische architectuur, de kleine witte gebouwen van de vele vissersdorpen van het eiland en vul ze met zon en energie. Leer van dichtbij over de Griekse mythologie, ontdek de mooiste stranden, goed Grieks eten. Mykonos heeft de afgelopen jaren een status gekregen die vergelijkbaar is met die van Ibiza en wordt algemeen beschouwd als een eiland voor extravagante vakantiegangers. Op MietwagenCheck kunt u eenvoudig uw direct beschikbare huurauto vanuit huis vergelijken en boeken. Door onze transparante en diverse filteropties maakt u geen verborgen kosten. Als u een beetje overweldigd bent door het aanbod van verschillende filters, hebben we onze kant-en-klare service-opties voor u samengesteld.

Rustig Mykonos in het voorjaar

Als je wilt ontsnappen aan de drukte, dan moet je in het voorjaar naar Mykonos reizen. In het voorjaar zijn de stranden nog leeg en zijn de cafés in de steegjes op Mykonos niet al te druk. Zo kunt u op uw gemak de belangrijkste stad Chora verkennen of genieten van een lange wandeling langs het strand. Bovendien staat in het voorjaar alles in bloei op Mykonos. Kijk uit naar felle kleuren en een prachtig landschap onder de lentezon. De beste manier om te reizen in Mykonos is met een huurauto. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment flexibel uw gewenste bestemmingen bereiken.

vind uw huurauto in Mykonos

Autoverhuur is zeer gemakkelijk te vinden in Mykonos en vooral de moeite waard op de hanteerbare Griekse eilanden. Zodra u landt op Mykonos International Airport, vindt u al onze zorgvuldig geselecteerde partners op slechts 50 meter afstand. In ongeveer een minuut kunt u uw vooraf geselecteerde huurauto te voet bereiken. Op MietwagenCheck vindt u verschillende voertuigtypes en voertuigklassen voor uw persoonlijke reis.

Alles wat je moet weten over rijden in Mykonos.

Onderweg in Mykonos met een huurauto

Rijden met een huurauto op Mykonos

Welk rijbewijs heb ik nodig in Griekenland? Als lidstaat van de EU kunt u uw Duitse rijbewijs in Griekenland gebruiken. Hoewel Griekenland lid is van de Europese Unie, verschillen de verkeersregels en het rijgedrag aanzienlijk van die van andere Europese landen zoals Duitsland. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw reis hebben we hieronder de belangrijkste punten op een rijtje gezet, zodat uw Griekenland reis naar Mykonos gegarandeerd een aangename rit wordt.

Snelheidslimieten met een huurauto in MykonosMenu-Entry

In de straten van Mykonos

Rijd veilig op de wegen van Mykonos

Het is vooral belangrijk om op te merken dat u minstens 21 jaar oud moet zijn om een huurauto in Griekenland te kunnen besturen. De verplichting om een veiligheidsgordel te dragen tijdens het rijden in Griekenland is bijzonder belangrijk en wordt vaak gecontroleerd door de plaatselijke politie.

Bovendien is snelheidsovertredingen strafbaar. Zorg er dus voor dat u zich altijd aan de volgende maximumsnelheid houdt als u met een huurauto rijdt.

De snelheidslimieten op Mykonos zijn als volgt:

Weg Maximale snelheid
In de stad 50 km/u
Buiten de stad 110 km/u
Snelweg 130 km/u

Drinken en rijden in Griekenland

rijdend op

Pas op voor politiecontroles!

In Griekenland worden de wegen zeer vaak steekproefsgewijs gecontroleerd. Meestal stopt de politie een voertuig op verdenking van rijden onder invloed door opvallend gedrag op de weg. De politie in Mykonos heeft echter geen specifieke reden nodig om u tegen te houden. Dit betekent dat u op elk moment kunt worden gestopt, zelfs zonder opvallend rijgedrag. Als uw alcoholgehalte hoger is dan 0,5 mg alcohol per ml, krijgt u een boete, afhankelijk van het alcoholgehalte.

Ontdek de bezienswaardigheden van Mykonos met de huurautoMenu-Entry

Mykonos is, zoals gezegd, een van de populairste eilanden van Griekenland en heeft veel te bieden. We hebben de beste plaatsen om te bezoeken en hun afstanden tot de luchthaven in de onderstaande tabel samengevat:

Plaats Afstand tot de luchthaven Reistijd
Egeïsch Scheepvaartmuseum 2,5 km 9 min.
Geheime Stefanos 5,7 km 12 min.
Archeologisch Museum 3,3 km 11 min.
Ftelia 6,2 km 15 min.
Zeldzaamheid Galerij 2,7 km 10 min.

Festivals in Mykonos

Mykonos is een cultus geworden op het gebied van wereldwijde feesten en klopt Ibiza geleidelijk aan van de troon van de meest exclusieve partijen in Europa. Twee festivals in het bijzonder vallen op en zijn niet te missen als uw reistijd op een van deze onderscheidende feesten valt.

  • Mykonos Zomerfestival
  • XLSIOR

Noodnummers

In elk land is het belangrijk om in geval van nood een notitie te maken van de lokale noodnummers. Om de nummers bij de hand te hebben, kunt u de volgende nummers het beste voor vertrek in uw mobiele telefoon opslaan:

Service Aantal
Gezondheidscentrum +30 22890 23998
Politie +30 22890 22716
Toeristische politie +30 22890 22482
Toeristische Dienst +30 22890 25250

Wij van MietwagenCheck wensen u een veilige en prettige reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat