Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Naxos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Naxos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Naxos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Naxos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 10.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. FiatPanda
5 Dagen van 10.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
5 Dagen van 10.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto

Verken Naxos Town & the Whole Island met Autoverhuur

Zicht op Naxos

Naxos is een van de vele eilanden in de zuidelijke Egeïsche Zee die geweldig is om te verkennen met een huurauto, vooral als het zo klein is. U kunt in Naxos stad direct met het vliegtuig aankomen op de luchthaven van Naxos en vanuit huis heeft u al een huurauto online geboekt op de luchthaven. Met de huurauto kunt u dan direct na aankomst met het vliegtuig naar uw accommodatie rijden. Op Naxos vindt u mooie dorpen die niet overbevolkt zijn door toeristen en die zorgen voor een onvergetelijke charme. Daar komt u oude huizen, kerken, traditionele souvenirwinkels en handwerk tegen. U moet ook een bezoek brengen aan het grootste dorp van Naxos eiland, Filoti. Het dorp staat bekend om zijn landbouwproducten zoals druiven, wijn, olijven en kaas. Met een huurauto kunt u ook dit dorp, op 20 kilometer afstand van Naxos-stad, en nog veel meer verkennen.

In het voor- en najaar met een huurauto op het eilandMenu-Entry

Hieronder vindt u een tabel met plaatsen op het eiland Naxos waar u met een huurauto naartoe kunt. De tabel is een soort route voor een road trip, de aangegeven afstanden zijn die van de steden boven in de tabel en vanaf de stad Naxos. (Voorbeeld: De 10 kilometer in de lijst bij Plaka, is de afstand tot de stad Naxos, etc.) U kunt natuurlijk meerdere steden in één dag verkennen, of langer op één plaats blijven. Helemaal spontaan zijn en alles doen afhankelijk van hoe graag je een plek wilt is geen enkel probleem. Wij raden u altijd aan om de routes te nemen die dichter bij de zee liggen, zodat u altijd spontaan kunt stoppen, van het uitzicht kunt genieten of , afhankelijk van uw stemming, gewoon ergens spontaan kunt stoppen en van de natuur kunt genieten.

Strand op Naxos
Stad op Naxos
Plaatsen op het eiland Naxos Afstand tot de vorige stad Duur per huurauto
Naxos (stad) Uitgangspunt Uitgangspunt
Plaka ongeveer 10 kilometer ongeveer 20 minuten
Agiassos ongeveer 14 kilometer ongeveer 30 minuten
Troulos, Drimalia ongeveer 35 kilometer ongeveer 1 uur
Drimalia ongeveer 35 kilometer ongeveer 1 uur
Ofwel: Panermos ongeveer 20 kilometer ongeveer 30 minuten
Of: Apollonas ongeveer 35 kilometer ongeveer 1 uur
Van Apollonas terug naar Naxos ongeveer 40 kilometer ongeveer 1 uur

De winter is niet te koud in Griekenland, wat betekent dat je nog veel kunt doen. Bovenal is het de moeite waard om een auto te huren op een eiland, want taxi's zijn erg duur en het openbaar vervoer loopt erg onregelmatig. In de winter zal het niet zo druk zijn met toeristen, wat betekent dat u meer lokale bevolking zult ontmoeten, zodat u Griekenland des te beter kunt leren kennen.

Een auto huren op de juiste manier van thuis uitMenu-Entry

Vanuit huis kunt u eenvoudig en comfortabel uw huurauto online boeken. Bij het boeken moet u echter rekening houden met een aantal opties die u heeft. Vergeet ook niet dat u niet elk filter afzonderlijk hoeft in te stellen, maar u kunt ook kiezen uit een van onze drie servicepakketten.

Servicepakket 1 (Basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (Allround zorgeloos)
Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Volledige en diefstalbeveiliging
eerlijke regeling voor het tanken billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder aftrekbaar zonder aftrekbaar
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
glas- en bandenbescherming
Panorama van de haven van Naxos
Eenrichtingsverhuur

Enerzijds is er de eenrichtingsverhuur, waarmee u twee verschillende locaties als huur- en retourstation kunt opgeven. Met deze optie wordt vooral een roadtrip veel comfortabeler voor u, omdat u niet de hele gestorte afstand hoeft terug te rijden om de huurauto terug te brengen.

Extra bestuurdersmogelijkheid
Zicht op Naxos

Een handige optie die voor u beschikbaar is, is de extra chauffeursoptie. Via deze optie kunt u één van uw reisgenoten als extra chauffeur opgeven. U kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Op deze manier hoef je niet de hele reis alleen te maken. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, waarbij alle afgesloten verzekeringen automatisch ook aan de extra bestuurder worden overgedragen. Als u de huurauto laat rijden door een persoon die niet bevoegd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Annulering
Naxos-weg

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom kunt u beter eerder een huurauto boeken, zodat u een vroegboekkorting kunt krijgen. Sommige verhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt bij het boeken. Om de huurauto te annuleren kunt u ons mailen op "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor aanvang van de huurperiode kunt u ons ook bellen op +49 89 1436 7940.

Een auto huren in NaxosMenu-Entry

Er zijn talrijke autoverhuurbedrijven in de stad en op de luchthaven, zodat u volledig onafhankelijk bent tijdens uw reis. Als u uw huurauto bij aankomst op de luchthaven van Naxos wilt ophalen, zijn er talrijke goedkope huurauto's van verschillende aanbieders beschikbaar op de luchthaven. Probeer het meteen uit en krijg een uitgebreid overzicht van alle aanbieders en hun voertuigen!

Waar kan ik gratis parkeren met mijn huurauto in Naxos Town?

Strand op Naxos

In het algemeen kunt u gratis parkeren in alle wit gemarkeerde zones op Naxos. Geel gemarkeerde bermen betekenen daarentegen dat parkeren hier verboden is. Aan de andere kant betekenen de blauw gemarkeerde bermen dat er voor het parkeren kosten in rekening worden gebracht. Zoek bovendien naar no-stop-borden met een enkele lijn die aangeeft dat u daar op oneven maanden niet mag parkeren. Twee streepjes, daarentegen, staan voor even maanden. Voor het parkeren op Naxos wordt 80 euro in rekening gebracht.

Meer informatie over rijden op Naxos

Naxos-weg

In Griekenland zijn veiligheidsgordels verplicht! Bovendien is het dragen van een goed zichtbaar vest bij een ongeval verplicht. Daarom raden wij u aan om te controleren of uw voertuig goed is uitgerust (gevarendriehoek, EHBO-kit, brandblusser) voordat u vertrekt. Telefoneren in de auto is alleen toegestaan met een draadloos handsfree apparaat en de alcohollimiet in het bloed is 0,5. De snelheidslimieten zijn als volgt:

  • In steden: 50 km/u
  • Buiten de stad: 90 km/u
  • Snelweg: 120 km/u

Wanneer is een reis naar Naxos de moeite waard?

Naxos bij nacht

Het mediterrane klimaat van het eiland, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee, met zijn lange zomers en milde winters, heeft bijna elk seizoen iets te bieden. Natuurminnende reizigers waarderen vooral de pracht van de bloemen in het voorjaar, terwijl zonaanbidders in de zomermaanden aan hun trekken komen. Aan de andere kant zullen degenen die het niet zo warm hebben en voor de winter een paar opwarmende zonnestralen willen opvangen, zich in de herfst op Naxos heel erg thuis voelen.

Wat heeft Naxos te bieden?

Weg en strand op Naxos

Naxos is het grootste eiland van de Cycladen en slechts een smalle straat verwijderd van Paros. Met een oppervlakte van ongeveer 390 km² kunt u het eiland op elk moment van het jaar gemakkelijk verkennen met een huurauto. De stranden op Naxos zijn zoals op elk eiland in Griekenland gewoonweg fantastisch en nodigen u uit om te genieten en te ontspannen. Net als op alle andere Griekse eilanden heerst op Naxos een temperatuur van ongeveer 40°C. Zo kunt u heerlijke dagen doorbrengen op het strand of bij het zwembad. Tussen mei en oktober regent het nauwelijks op het eiland. Alleen een lichte wind brengt verkoeling. De aard van Naxos is net zo gevarieerd als de culturele bezienswaardigheden en met een huurauto bent u volledig onafhankelijk en kunt u alles zelf ontdekken.

Griekse woordenschat voor de huurauto reis

Tot slot nog een paar typisch Griekse woordenschatwoorden die zeker geen kwaad kunnen als u met uw huurauto door Naxos rijdt:

Strand op Naxos
Stad op Naxos
Duits Grieks
parkeerterrein stathmefsi
benzinepomp vensinathiko
verzekering asfalisi
huurauto enoikiaseis aftokiniton
benzine (loodvrij) vensini
diesel diesel

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat