Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Naxos Island National Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor de Naxos Island National Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Naxos Island National Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Naxos Island National Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 50 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Aygo
8 Dagen van 13.07 - 20.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 59 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Suzuki Baleno
8 Dagen van 13.07 - 20.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 48 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
8 Dagen van 13.07 - 20.07.2024
Voorbeeld auto

In de winter is een reis naar Naxos een goede keuze om de kou te ontvluchten. Milde temperaturen overheersen hier en met een huurauto staat niets uw ontdekkingstocht op Naxos in de weg. Verheug u op vele uren zonneschijn en indrukwekkende kust- en berglandschappen.

Boek een goedkope huurauto op Naxos airport

Uitzicht op Naxos

Wilt u een onvergetelijke vakantie in Griekenland beleven en bent u nog op zoek naar een geschikte excursiebestemming? Het eiland Naxos is de ideale vakantiebestemming voor een reis met uw eigen huurauto. Haal het voertuig direct op de luchthaven van Naxos op en geniet vanaf de eerste minuut van volledige onafhankelijkheid en flexibiliteit. Met uw eigen voertuig kunt u comfortabel het eiland verkennen en geweldige afgelegen stranden ontdekken. U zoekt het gewenste voertuig enige tijd van tevoren via MietwagenCheck en haalt het direct na aankomst op. Het eiland Naxos wacht erop door u ontdekt te worden.

Welke huurauto's kunt u vinden op Naxos Luchthaven?

Op de luchthaven van Naxos wachten aanbiedingen voor verschillende huurauto's van onze partners op u. Reserveer de juiste huurauto van tevoren om zeker te zijn van de beste prijzen en de beschikbaarheid van de auto. U moet er zich bij het boeken echter van bewust zijn dat het geboekte voertuig niet altijd kan worden gegarandeerd. De exacte voorwaarden kunt u vinden in de boekingsvoorwaarden van uw autoverhuurbedrijf.

Op de luchthaven van Naxos vindt u onder andere de volgende automodellen:

  • Hyundai I10
  • Opel Corsa
  • Citroen C1
  • Peugeot 208

De snelste weg van het vliegveld naar de stad

De luchthaven van Naxos ligt ten zuiden van de hoofdplaats Naxos, ook wel Chora genoemd. De luchthaven ligt op slechts ongeveer 4 kilometer afstand, dus u kunt meteen na aankomst naar de stad rijden en hoeft niet ver te reizen. Als u uw eerste overnachtingen in Chora heeft geboekt, raden wij u aan de hoofdstad als uitgangspunt voor uw verkenningen te kiezen. Van daaruit kunt u met uw eigen huurauto gemakkelijk alle punten van het eiland bereiken. Verheug u op korte rijafstanden door indrukwekkende landschappen met een adembenemend uitzicht op de Griekse Egeïsche Zee. De rit van een van de meest noordelijke steden van het eiland, Ayia, naar een van de meest zuidelijke steden van het eiland, Kalantos, duurt slechts een uur en veertig minuten. Zo kunt u comfortabel op één dag verschillende plaatsen bezoeken zonder lang in uw huurauto te hoeven zitten.

Ontdek de hoogtepunten van Naxos met een huurauto

Op Naxos vindt u tal van bezienswaardigheden die u met uw eigen huurauto gemakkelijk kunt bereiken. Stel gewoon uw eigen route samen en ontdek het eiland op eigen houtje. U zult zien dat u geen lange afstanden hoeft af te leggen om geweldige plaatsen op Naxos te ontdekken. Laat u betoveren door indrukwekkende stranden, grootse kustlandschappen en bergachtige wegen.

Welke hoogtepunten mag u niet missen op Naxos?

Portara - Tempel van Apollo
Tempel op Naxos

Op loopafstand van de Chora vindt u een indrukwekkend schouwspel dat dateert uit de 6e eeuw v. Chr. Direct aan de haven ligt het eiland Palátia, waar u zich kunt vergapen aan de overblijfselen van de tempel van Dionysos. De tempel werd nooit voltooid, maar er staat een grote poort op de plaats die nog steeds getuigt van de grote afmetingen van de oude gebouwen. De poort is gemaakt van marmer en is ongeveer zes meter hoog en vier meter breed. Volgens de verhalen was de tempel gewijd aan de god Apollo , vandaar de naam.

Aperathos
Aperathos

Naxos wordt ook beschouwd als een van de meest oorspronkelijke en traditionele eilanden in de Griekse Egeïsche Zee. Terwijl vakantiegangers meer nachtleven en culturele programma's vinden op eilanden als Samos of Kos, is Naxos in vergelijking daarmee rustiger en traditioneler. Ook het dorp Aperathos getuigt van deze rust en traditie, want het is wellicht het meest oorspronkelijke dorp van het eiland. Hier spreken de inwoners nog een traditioneel Kretenzisch accent en volgen zij nog de oude tradities. Het uitzicht vanaf Aperathos is adembenemend: direct tegen de heuvels gelegen, in de nabijheid van wijngaarden, vergeet u misschien zelfs even dat u op een eiland bent.

Eiland hoppen

Hebt u meerdere dagen gepland voor sightseeing op Naxos en hebt u nog tijd over? Wij bevelen ook een bezoek aan de nabijgelegen eilanden aan. Laat uw huurauto staan en ontdek andere eilanden in de Egeïsche Zee , zoals Ikaria of Samos, te voet. Vanuit de haven van Naxos kunt u per boot talrijke eilanden bereiken. Tijdens een island hopping tour, die u via de lokale aanbieders kunt boeken, ontdekt u naast de bekende buureilanden ook minder bekende en meer afgelegen stranden

Griekse specialiteiten: wat moet u proberen?

Veel vakantiegangers reizen niet alleen naar Griekenland voor de geweldige landschappen en indrukwekkende natuur, maar ook voor de specialiteiten van de Griekse keuken. Deze staat bekend om kaas, verse salades en goed gekruide vleesgerechten. Op Naxos kunt u ook traditionele gerechten en specialiteiten uit de Griekse keuken proberen. In Chalki, bijvoorbeeld, wordt een traditionele citroenbrandewijn geproduceerd. Kitro. Andere specialiteiten die u niet mag missen, staan hieronder vermeld:

Specialiteit Beschrijving
Griekse salade Salade bestaande uit tomaten, rode uien, fetakaas, komkommers en zwarte olijven
Tzatziki Marinade van yoghurt en komkommer met veel knoflook
Spanakopita Spinazie-feta gevulde bladerdeeggebakjes
Moussaka Gegratineerde aubergine met gehaktsaus
Dolmadakia Gevulde wijnbladeren

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat