Auto huren in Nigeria

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Beleef cultuur, natuur en natuur met een huurauto in Nigeria

Als u een huurauto boekt voor uw reis naar Nigeria, kunt u flexibel en zelfstandig naar de door u gewenste bestemmingen rijden. Ontdek de adembenemende natuur en dierenwereld alleen en kijk uit naar spannende culturen. Neem gewoon een kijkje op ons autoverhuurCheck portaal en vergelijk de aanbiedingen. Als u de huurauto voor uw reis boekt, heeft u minder stress ter plaatse en kunt u optimaal van uw vakantie genieten.

Driveboo Tip:

Wij raden u aan om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico. In geval van schade ontstaan er voor u geen extra kosten!

Op welke luchthaven kan ik een huurauto ophalen?

Naast de hoofdstad Abuja kunt u ook een huurauto ophalen op de luchthaven in Nigeria. Het is het beste om uw gewenste voertuig vooraf online te reserveren. Zo bent u vanaf de eerste minuut mobiel in Nigeria en kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen. Autohuur is mogelijk op deze luchthavens in Nigeria:

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Welke steden zijn een bezoek waard met een huurauto?

Als u in Nigeria met een huurauto reist, kunt u flexibel en zelfstandig naar alle gewenste bestemmingen rijden. De volgende steden zijn zeker een bezoek waard:

stadje Afstand tot de hoofdstad Abuja reistijd
Benin stad 475 km 7 u 10 min.
Owerri 570 km 9u 15 min.
Lagos 760 km 10u 40 min.
Haven Harcourt 615 km 8 u 45 min.
Asaba 435 km 6 h

Met de huurauto naar de nationale parken in Nigeria

In Nigeria kunt u verschillende nationale parken bezoeken met een huurauto. Waarschijnlijk het belangrijkste en grootste is het Yankari National Park in het noordoosten van Nigeria. Hier kunt u meer dan 50 verschillende zoogdiersoorten en meer dan 350 vogelsoorten observeren. Kijk uit naar leeuwen, buffels, nijlpaarden, apen en nog veel meer.

Ook de moeite waard zijn deze nationale parken in Nigeria:

  • Kainji Nationaal Park
  • Chad Basin Nationaal Park
  • Gashaka-Gumti Nationaal Park
  • Cross River National Park
  • Okomu Nationaal Park