Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Oldenburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Oldenburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Oldenburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Oldenburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
5 Dagen van 19.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
5 Dagen van 19.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 19.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto

Reserveer snel en voordelig een huurauto in Oldenburg!

Met meer dan 160.000 inwoners is Oldenburg de op twee na grootste nederzetting van de deelstaat Nedersaksen. De stad, gelegen in het noordwestelijke deel van Neder-Saksen, kijkt terug op een lang verleden en biedt vakantiegangers een schat aan bezienswaardigheden. Oldenburg is optimaal aangesloten op het Noord-Duitse langeafstandswegennet en is goed bereikbaar met de auto. Wij geven u de mogelijkheid om het autoverhuuraanbod van elk gevestigd autoverhuurbedrijf in Oldenburg op transparante wijze te vergelijken. U kunt uw gereserveerde auto ook uitrusten met nuttige accessoires zoals kinderzitjes, navigatieapparatuur en andere diensten. Kom nu meer te weten over autoverhuur en autoverhuur in en rond Oldenburg. Met een gehuurd voertuig bent u flexibel op de weg en kunt u de naburige steden zoals Bremen of Delmenhorst comfortabel bezoeken.

Haven van Oldenburg
Haven van Oldenburg

Checklist voor autoverhuur in Oldenburg: Waarop moet u letten?

St. John's Road Oldenburg

Idealiter vliegt u naar de dichtstbijzijnde Flughafen Bremen (IATA-code BRE) en legt u de 47 kilometer naar Oldenburg af met een huurauto. U kunt uw huurauto bij aankomst op de luchthaven ophalen bij het gekozen autoverhuurbedrijf. Waarschijnlijk heeft u op ons vergelijkingsportal autoverhuuraanbiedingen vergeleken en een auto gereserveerd bij een beursgenoteerd autoverhuurbedrijf. Aangezien alle essentiële aspecten al op ons portaal kunnen worden bepaald, hoeft u bij het huren van een auto op de luchthaven alleen maar het huurcontract te ondertekenen en de auto over te nemen. Natuurlijk kunt u ook het openbaar vervoer van het vliegveld naar Oldenburg nemen en uw gereserveerde auto ophalen bij de autoverhuur in de stad. Eenmaal aangekomen in de metropool Nedersaksen is de huurauto een goede service, want er is veel te ontdekken in de stad.

Beslis over de huur van een enkele reis voor een rondreis

Laten we ervan uitgaan dat u uw huurauto op Bremen Airport heeft opgehaald, ermee naar Oldenburg reist en de auto in Berlijn of een ander station van uw autoverhuurbedrijf wilt inleveren. In dit geval zou de eenrichtingsverhuur de comfortabelere en goedkopere oplossing zijn. Elke bij ons genoemde huurauto biedt u de enkele reis tegen een lage prijs aan, omdat het voor de aanbieder niet uitmaakt waar hij uiteindelijk zijn huurauto terugkrijgt. U kunt ook het criterium van de eenrichtingsverhuur vooraf definiëren op ons portaal, u kunt gewoon door onze aanbiedingen bladeren met de zoekterm "eenrichtingsverhuur".

Selecteer de optie "Extra bestuurder".

Lamberti-kerk Oldenburg

Lamberti-kerk Oldenburg

Wilt u in gezelschap naar Oldenburg reizen en niet de hele tijd met de goedkoop geboekte huurauto moeten rijden tijdens uw verblijf? De vrij redelijke beslissing veroorzaakt geen problemen als u een extra bestuurder online opgeeft of de extra bestuurder aan het autoverhuurbedrijf op de luchthaven introduceert. Deze persoon moet aanwezig zijn bij de overhandiging van de huurauto en zich identificeren met een geldig identiteitsbewijs en rijbewijs. Het wordt dan opgenomen in de huurovereenkomst. Als u de vermelding weglaat en de extra bestuurder is verantwoordelijk voor een ongeval, vervalt de beste verzekering, inclusief de premievariant volledig uitgebreid zonder eigen risico. U kunt deze kostbare nachtmerrie echter vermijden door eenvoudigweg de extra chauffeur al op de luchthaven of online op te geven.

Op onze website in een paar stappen naar de juiste huurautoMenu-Entry

Bij het vergelijken van onze aanbiedingen kunt u alle bovengenoemde aspecten in uw zoekopdracht opnemen. Kies altijd voor de best mogelijke verzekering (volledig dekkend zonder eigen risico) en voor de meest comfortabele manier om de borgsom te betalen. Kies de vaak goedkopere eenrichtingsverhuur voor rondreizen of roadtrips met een verblijf in Oldenburg en rust de huurauto uit met de nodige accessoires. Of u kunt gewoon een van onze drie servicepakketten kiezen.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (all-inclusive)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden

Met een geboekte huurauto mag u niet missen in OldenburgMenu-Entry

Oldenburgse Burcht

Oldenburgse Burcht

De Oldenburger Burcht fungeert als het herkenningspunt van de stad, huisvest momenteel het Staatsmuseum en was ooit de zetel van de hertogen en de graven. De Oldenburgse burcht ligt in het centrum van de stad en is zowel van buiten als van binnen bezienswaardig. Neem uw huurauto mee naar het centrum en volg de borden naar het kasteel. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt. U kunt het kasteel op eigen houtje verkennen of deelnemen aan een van de regelmatige rondleidingen.

Degodehuis

Degodehuis

Het Degodehuis werd in 1617 gebouwd en is daarmee het oudste en tegelijkertijd meest bezienswaardige vakwerkhuis van Oldenburg. Het ontleent zijn naam aan een handelsfamilie die vroeger in Oldenburg gevestigd was. Het gebouw fascineert talrijke bezoekers met zijn ongewone dakconstructie en prachtige beschilderde houten plafonds binnenin. Voor een bezichtiging hoeft u alleen maar het adres in te voeren in het navigatiesysteem van uw huurauto, u vindt dan een parkeerplaats in de buurt van het huis.

Het stadsbeeld van Oldenburg wordt gevormd door een zijrivier van de Weser, de Hunte. Rechts en links van de Hunte nodigen goed verzorgde parken uit om te vertoeven. De Cäcilienbrücke-brug is een goede plek om de rivier over te steken. De brug is een extra attractie omdat hij als hefbrug de naderende schepen enkele meters ruimte geeft door het voetgangerspad te verhogen zonder voetgangers of fietsers te hinderen.

De charmante oude stad van Oldenburg nodigt uit om te ontdekken en te bewonderen. Deze bezienswaardigheden in het centrum van Oldenburg moeten daarom tot uw bestemmingen behoren.

Elisabeth Anna Palace

Elisabeth Anna Palace

  • Horst Janssen Museum
  • Oldenburgse kasteeltuin
  • Barakken op de paardenmarkt
  • Poedertoren
  • Oud stadhuis
  • Oldenburgs Staatsmuseum voor Kunst en Cultuurgeschiedenis
  • Lappan

Verder worden er interessante bestemmingen aangeboden in het Oldenburger Land, vraag het uw lokale autoverhuurbedrijf en geniet van uw reis met een huurauto!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat