Huurauto Orlando International Airport

Autoverhuur Orlando International Airport - MCO vanaf 17 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Autohuur op Orlando International Airport (MCO)

Straat in Orlando

Met de huurauto door Orlando

De Amerikaanse staat Florida biedt een van de mooiste bezienswaardigheden voor jong en oud - en kan comfortabel en flexibel worden verkend met een huurauto vanaf Orlando International Airport! Dankzij ons onafhankelijke vergelijkingsportal kunt u gemakkelijk uw goedkope huurauto vinden op Orlando International Airport vanuit het comfort van uw eigen huis. Vergelijk autoverhuur aanbiedingen voor Orlando International Airport en begin uw vakantie ontspannen en flexibel!

Verken Florida met een huurauto vanaf Orlando Airport

Orlando in Florida staat vooral bekend om zijn vele pretparken. Onder andere de Disney sterren sensatie fans jong en oud hier. Als u uw huurauto op Orlando International Airport (MCO) ophaalt, die u van tevoren voor een redelijke prijs zou kunnen huren, bent u bij een van de attracties zodra u uw accommodatie verlaat. Maar ook Seaworld, verschillende grote winkelcentra en filmstudio's wachten op uw bezoek. Omdat Orlando ook het winkelcentrum is voor veel toeristen, bevestigen de talloze verkooppunten en winkelcentra dit. Vooral de merken van de beroemde ontwerpers zijn hier tegen lage prijzen verkrijgbaar. Daarnaast wordt sport ook in hoofdletters geschreven, vooral golfbanen zijn hier op elke hoek te vinden. Daarom is het belangrijk voor u in de stad Orlando in Florida om onafhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en de lokale touroperators. Met een huurauto van een lokaal autoverhuurbedrijf, die u vooraf kon huren voor een redelijke prijs via de online prijsvergelijking op het internet en die zal worden verstrekt aan u op de pick-up station in de terminal van de luchthaven, kunt u zelf beslissen wanneer u wilt gaan waar en hoe u wilt uw reizen in Orlando en het omliggende gebied te plannen.

Orlando International Airport (MCO) - algemene informatie

vliegtuig op de baan

Luchthaven Orlando

De stad Orlando International Airport (MCO) is van groot belang voor het internationale luchtverkeer. Het ligt in het midden van Florida en veel steden zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Maar ook de stad Orlando zelf en zijn omgeving met zijn vele vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud zijn populair bij internationale toeristen. De internationale luchthaven van Orlando (MCO) is vrij groot met zijn vier zalen die verdeeld zijn over twee terminals. De luchthaven USA van Orlando staat op de zesde plaats wat betreft de afhandeling van passagiers. Vanuit Duitsland vliegen de vluchten van Frankfurt International Airport naar Orlando. De luchthaven (MCO) ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het centrum van Orlando en u kunt het snel bereiken met een huurauto van een autoverhuurbedrijf, die u van tevoren kon huren op het internet. Op de International Airport Orlando (MCO) wordt uw fysieke welzijn goed verzorgd, omdat verschillende restaurants, cafés en snackbars hun eten en drinken aanbieden. De grote hal, waarin de twee terminals A en B zijn ondergebracht, wordt ook gebruikt om te winkelen. Juweliers, bibliotheken, parfumerieën, modewinkels, elektronicawinkels, souvenirwinkels, snoepwinkels, een Disney-winkel en vooral de Ron Jon Surf Shop, die verplicht is in Florida, bieden hier hun goederen aan, die u kunt opslaan bij het afhaalstation als u rechtstreeks in uw huurauto koopt bij een autoverhuurbedrijf.

Op de luchthaven van Orlando naar de autoverhuur balie

Het ophaalstation van de autohuur voor uw huurauto of motor bevindt zich direct in het luchthavengebouw van Orlando International Airport (MCO). Het bevindt zich op niveau 1 in beide terminals met uw balie waar u uw vooraf geboekte auto bij het autoverhuurbedrijf kunt krijgen. Op deze manier kunt u snel van de bagagebanden, die zich op niveau 1 en 2 bevinden, naar het ophaalstation voor uw huurauto komen. De niveaus zijn met elkaar verbonden door roltrappen en liften. Helaas is het USA niet meer mogelijk om uw bagage op te bergen in een kluisje in de huurauto, deze moet altijd mee worden genomen nadat u deze bij de bagageband heeft opgehaald. Aangezien er elke dag veel passagiers aankomen en vertrekken op Orlando International Airport, kan er een korte wachttijd zijn bij het ophaalstation voor uw huurauto, die u van thuis uit tegen lage kosten via het internet kunt huren. Hier ontvangt u de sleutel van de auto en de benodigde papieren. De huurauto zelf staat dan voor u klaar in een van de parkeergarages, die gemakkelijk te voet en met de lift bereikbaar zijn.

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Vrienden in de auto

Stap in de huurauto en ga

Bezienswaardigheden met een huurauto in Orlando en omgevingMenu-Entry

De volgende hoogtepunten mogen niet worden gemist op een reis naar Orlando:

 • De Florida Mall
 • Universeel Orlando Resort
 • Universeel Avontureneiland
 • Ontdekkingsgrot
 • Cyan Sky Orlando oog

Cyan Sky Orlando oog, Florida

Cyan Sky Orlando oog

Orlando Universeel slot, Florida

Orlando Universeel Slot

Welke verkeersregels zijn van toepassing in de USA?

De verkeersregels voor u met uw auto van Orlando Airport autoverhuur USA varieert van staat tot staat in de verschillende staten. In Orlando en omgeving moet u zich bijvoorbeeld houden aan de verkeersregels in Florida. De basisregels regelen de verplichting tot het dragen van veiligheidsgordels in de auto die u goedkoop kunt huren via de prijsvergelijking. Als kinderen met u naar Orlando reizen, informeer dan het autoverhuurbedrijf al op het moment van de boeking op het internet dat u de verplichte beveiligingssystemen nodig heeft, die aan u zullen worden verstrekt wanneer u de huurauto ophaalt bij het ophaalstation op de luchthaven. Het niet naleven van de snelheidslimieten kan leiden tot boetes en zelfs gevangenisstraf. Aangezien er een absoluut verbod op alcohol is in USA en rond Florida, kunt u worden gearresteerd als u vermoedt dat u achter het stuur zit. Wees voorzichtig als u met een huurauto op een kruispunt komt, want de verkeerslichten staan altijd achter de kruispunten. Er is USA geen rechts-voor-links-regel in de verkeerslichten, dus wie het eerst komt, mag rijden. Het is belangrijk dat u weet dat u op de snelwegen links en rechts mag inhalen. Rijd altijd met vooruitziendheid en voorzichtigheid, vooral als u net in uw auto bent gestapt op het vliegveld en nog niet gewend bent aan het verkeer in Orlando.

Wat zijn de snelheidslimieten in Florida?

Plaats Maximale snelheid in mijlen per uur
Binnensteden op 30 mph
Snelwegen 55 mph
Landelijke interstatelijke snelwegen 70 mph

Met een huurauto van Orlando Airport naar het stadscentrum

Skyline Orlando

Straten in Orlando

De stad biedt een aantal interessante musea, die u kunt bezoeken met uw huurauto van een autoverhuurbedrijf, die u goedkoop kunt huren via de online prijsvergelijking. Het gaat om het Museum of Art, het Mennello Museum of American Art en twee schouwburgen die op kunstliefhebbers wachten. Daarnaast bieden vele shows en een uitgesproken uitgaansleven een grote variatie voor de avond. U kunt zowel Cirque du Soleil als de Blue Man Group bezoeken. Elke avond in Orlando eindigt meestal met optochten en vuurwerk. Pas als dit spektakel voorbij is, moet u weer in uw huurauto stappen, die u voor een redelijke prijs kunt huren, om terug te rijden naar uw accommodatie. Maar als u een kamer in een van de grote hotels heeft geboekt, is de nacht hier ook niet voorbij, want de hotels bieden ook elke avond shows en ander vermaak voor de toeristen, maar u bent ook van harte welkom om de dag af te sluiten in de spa of wellnessruimte van uw accommodatie.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders