Huurauto Orlando International Airport

Autohuur Orlando International Airport - MCO vanaf 41 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Orlando International Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 75 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 75 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 75 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 75 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Focus Aut. 2dr A/C
vanaf 77 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 2dr A/C
vanaf 77 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus Aut. 2dr A/C
vanaf 77 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus Aut. 2dr A/C
vanaf 77 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Chevrolet Cruze Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Chevrolet Cruze Aut. 2dr A/C
vanaf 80 €/dag
Minibus
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 106 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 106 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Passengervan or similar of gelijkwaardig
Ford Transit Passengervan or similar
vanaf 159 €/dag
SUV
bijv. Ford Escape Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Ford Escape Aut. 5dr A/C
vanaf 88 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang of gelijkwaardig
Ford Mustang
vanaf 94 €/dag
Premium klasse
bijv. Ford Taurus Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
Ford Taurus Aut. 4dr A/C
vanaf 95 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur in Orlando International Luchthaven (MCO)

Straat in Orlando

Met de huurauto via Orlando

De Amerikaanse staat Florida heeft voor jong en oud iets interessants te bieden - en kan comfortabel en flexibel worden verkend met een huurauto vanaf Orlando International Airport! Dankzij onze onafhankelijke vergelijkingssite heeft u de mogelijkheid om uw voordelige huurauto op Orlando International Airport van tevoren te reserveren. Vergelijk het aanbod van autoverhuurders op Orlando International Airport en begin uw vakantie ontspannen en flexibel!

Ontdek Florida met een huurauto vanaf de luchthaven van Orlando

Orlando in Florida is vooral bekend om zijn vele pretparken. Onder andere de Disney sterren verblijden hier fans van jong tot oud. Als u uw huurauto ophaalt op de internationale luchthaven van Orlando (MCO) , die u vooraf voor een goede prijs via de prijsvergelijker kon huren, bent u vanuit uw accommodatie heel snel bij een van de attracties. Maar ook Seaworld, diverse grote winkelcentra en filmstudio's wachten op uw bezoek. Omdat Orlando ook het shopping mekka is voor veel toeristen, bevestigen de ontelbare outlets en winkelcentra dit. Vooral merken van de bekende ontwerpers zijn hier verkrijgbaar tegen lage prijzen. Daarnaast is de sport ook groot geschreven, gewoon golfbanen zijn hier op elke hoek te vinden. Daarom is het belangrijk dat u in de stad Orlando in Florida onafhankelijk bent van het openbaar vervoer en de plaatselijke touroperators. Met een huurauto van een plaatselijk autoverhuurbedrijf, die u vooraf goedkoop kunt huren via de online prijsvergelijking op internet en die u ter beschikking wordt gesteld bij het ophaalstation in de luchthaventerminal, kunt u zelf bepalen wanneer u waar naartoe rijdt en hoe u uw excursies in Orlando en omgeving plant.

De hoogtepunten in Orlando in de winter

Er staan u in de winter heel wat hoogtepunten en festiviteiten te wachten in Orlando . Kijk uit naar herfstwijnfestivals, Halloweenfeesten, voedselevenementen en andere hoogtepunten in Orlando. Het kerstseizoen wordt ook in Orlando gevierd met talrijke markten en festiviteiten. Een winterreis naar Orlando zal u onvergetelijke herinneringen bezorgen. Verheug u op een wintervakantie met het hele gezin of geniet van wat saamhorigheid met uw partner.

Internationale Luchthaven Orlando (MCO) - algemene informatie

Vliegtuigen op de landingsbaan

Orlando Luchthaven

Orlando Municipal International Airport (MCO) is van groot belang voor het internationale luchtverkeer. Omdat het in het midden van Florida ligt en veel steden van hieruit gemakkelijk te bereiken zijn. Maar ook de stad Orlando zelf en haar omgeving met de vele recreatiemogelijkheden voor jong en oud zijn populair bij internationale toeristen. De International Airport Orlando (MCO) is vrij groot met zijn vier hallen verdeeld over twee terminals, in de USA staat de luchthaven Orlando op de zesde plaats, wat betreft de afhandeling van passagiers. Vanuit Duitsland vliegen er vluchten van Frankfurt am Main International Airport naar Orlando. De luchthaven (MCO) ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het stadscentrum en deze is snel te bereiken met een huurauto van een autoverhuurbedrijf, die u goedkoop van tevoren op internet kunt huren. Op de International Airport Orlando (MCO) wordt goed voor uw lichamelijk welzijn gezorgd, want diverse restaurants, cafés en snackbars bieden hier hun eten en drinken aan. Via de hoofdhal, waar de twee terminals A en B zich bevinden, kunt u ook winkelen. Juweliers, bibliotheken, parfumerieën, modewinkels, elektronicawinkels, souvenirwinkels, snoepwinkels, een Disney-winkel en vooral de obligate Ron Jon Surf Shop in Florida bieden hier hun waren aan, die u bij een aankoop direct in uw huurauto van een autoverhuurbedrijf op het ophaalstation kunt stouwen.

Op de luchthaven van Orlando naar de autoverhuurbalie

Het ophaalstation voor uw huurauto of motor bevindt zich direct in de luchthaventerminal van Orlando International Airport (MCO). Deze bevindt zich op niveau 1 in beide terminals bij de balie waar u uw vooraf geboekte huurauto in ontvangst zult nemen. Deze brengt u snel van de bagagebanden, gelegen op niveau 1 en niveau 2, naar het ophaalstation voor uw huurauto. De verdiepingen zijn met elkaar verbonden door roltrappen en liften. Helaas is het op USA niet meer mogelijk uw bagage in een kluisje op te bergen; u moet ze altijd bij u hebben nadat u ze van de bagageband heeft gehaald. Omdat er elke dag veel passagiers aankomen en vertrekken op Orlando International Airport, kan het zijn dat er een korte wachttijd is bij het ophaalstation voor uw huurauto, die u goedkoop van thuis uit via internet kon huren. Hier krijgt u de sleutel van de auto en de nodige papieren, de huurauto zelf staat dan voor u klaar in een van de parkeergarages, die gemakkelijk te voet en via liften bereikbaar zijn.

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Vrienden in de auto

In de huurauto en daar ga je.

Bezienswaardigheden met de huurauto in Orlando en omgevingMenu-Entree

De volgende hoogtepunten mag u niet missen tijdens een reis naar Orlando:

 • De Florida Mall
 • Universal Orlando Resort
 • Universal's Avontureneiland
 • Discovery Cove
 • Orlando Eye, blauwe lucht

Cyan Sky Orlando Eye, Florida

Orlando Eye, blauwe lucht

Orlando Universal Castle, Florida

Orlando Universal Kasteel

Wat zijn de verkeersregels op de USA?

De verkeersregels voor u met uw auto van een autoverhuurbedrijf van de luchthaven van Orlando variëren van staat tot staat in de USA . Dus voor u in Orlando en omstreken, moeten de verkeersregels in Florida gevolgd worden. De basisregels regelen de verplichting tot het dragen van een veiligheidsgordel in de auto, die u via de prijsvergelijker goedkoop zou kunnen huren. Als er kinderen meereizen naar Orlando, wijs de autoverhuurder er dan bij de boeking op internet al op dat u voor hen de verplichte veiligheidssystemen nodig heeft, die u krijgt als u de huurauto ophaalt bij het ophaalstation op de luchthaven. Als u zich niet aan de snelheidsbeperkingen houdt, kunt u naast de boetes zelfs gevangenisstraf krijgen. Aangezien er op USA en ook in Florida een absoluut alcoholverbod geldt, kunt u zelfs worden aangehouden als u ervan wordt verdacht achter het stuur te hebben gedronken. Wees voorzichtig wanneer u in een huurauto op een kruispunt komt, want de verkeerslichten staan in principe achter de kruispunten. Er is geen rechts voor links regel op de USA , wie het eerst komt mag rijden. Belangrijk voor u om te weten is dat u met uw auto links en rechts op de snelwegen mag inhalen. Rijd altijd vooruit en voorzichtig, vooral als u net op het vliegveld in de auto bent gestapt en nog niet gewend bent aan het verkeer in Orlando.

Wat zijn de snelheidslimieten in Florida?

Locatie Maximumsnelheid in mijl per uur
Interurban 30 mph
Snelwegen 55 mph
Landelijke Interstate Snelwegen 70 mph

Met de huurauto van Orlando Airport naar het centrum van Orlando

Orlando skyline

Straten in Orlando

De stad biedt een aantal interessante musea die u kunt bezoeken met uw huurauto van een autoverhuurbedrijf dat u goedkoop kunt huren via de online prijsvergelijker. Daartoe behoren het Museum of Art, het Mennello Museum of American Art en ook twee theaters die op u als kunstliefhebber wachten. Daarnaast bieden vele shows en een uitgesproken nachtleven ook een grote afwisseling voor de avond. U kunt hier het Cirque du Soleil bezoeken, maar ook de Blue Man Group. Elke avond in Orlando eindigt meestal met parades en vuurwerk. Pas als dit spektakel voorbij is, moet u weer in uw huurauto stappen, die u in de prijsvergelijker goedkoop kon huren, om terug te rijden naar uw accommodatie. Maar als u een kamer in een van de grote hotels heeft geboekt, dan is de nacht ook hier niet voorbij, want de hotels bieden ook elke avond shows en ander vermaak voor de toeristen, maar u bent ook welkom om de dag hier af te sluiten in de spa of het wellnessgedeelte van uw accommodatie.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders