Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Paderborn

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Paderborn
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Paderborn

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Paderborn bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 41 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500 Electric
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto voor Paderborn & ontdek de stad

Gezicht op Paderborn

Vergelijk het aanbod van verschillende autoverhuurbedrijven in Paderborn op het vergelijkingsportal MietwagenCheck. Bespaar geld op uw autoverhuur in Paderborn door het vergelijken van autoverhuuraanbiedingen in Paderborn online hier. In de stad Paderborn is veel te zien en te doen met een huurauto. Na de landing op de luchthaven van Paderborn/Lippstadt, die zich tussen Paderborn en Lippstadt in de stad Büren bevindt, wordt u doorverwezen naar het plaatselijke autoverhuurbedrijf, waar u uw huurauto op de luchthaven kunt ophalen. Van daaruit kunt u uw reis voortzetten naar de verschillende bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Verder is een excursie naar Bielefeld met een huurauto ook mogelijk. Bekijk hier de autoverhuur aanbiedingen online en reis comfortabel met de auto naar alle interessante plaatsen in Paderborn. In dit artikel leert u niet alleen interessante feiten over de bezienswaardigheden van de regio, maar ook informatie over verzekeringen, borg, eenrichtingsverhuur, extra bestuurder en een volledige verzekering zonder eigen risico voor uw goedkoop geboekte auto, die u op het vliegveld kunt afhalen.

Wat kunt u in Paderborn ontdekken met een huurauto in het voorjaar?

Oude stad Paderborn

In het voorjaar kunt u door de warmere temperaturen eindelijk meer ontdekken, zoals de bezienswaardigheden. De voormalige jezuïetenkerk St. Franz Xaver staat tegenwoordig bekend als de marktkerk en was een stichting van de prins-bisschop Ferdinand von Fürstenberg. In 1580 liet de toenmalige Provoost van de Dom, Dietrich von Fürstenberg, de jezuïeten naar Paderborn brengen en zorgde voor een onderkomen voor het Kleinschalige klooster. In 1596 werd een nieuwe vestiging gebouwd, die een imposant complex werd.
Haal uw huurauto ook in het voorjaar op bij de autoverhuur op de luchthaven van Paderborn na het controleren van de aanbiedingen op het internet. U hoeft alleen maar het voertuig te selecteren dat in alle opzichten aan uw eisen voldoet.

Ontdek de bezienswaardigheden van Paderborn met een huurauto - de DomMenu-Entry

Paderbornse kathedraal

Ook vandaag de dag is de Paderbornse Dom van St. Maria, St. Liborius en St. Kilian vrijwel onveranderd. Het werd gebouwd in de 13e eeuw. Er zijn echter ook delen van het oudere gebouw uit de 11e en 12e eeuw opgenomen. Zelfs het latere werk aan de kathedraal, vooral in de 17e eeuw, kon de gotische indruk van de kathedraal niet serieus veranderen. De drieschepige hallenkerk met zijn twee transepten is meer dan 100 meter lang en heeft een hallenkrypte die tot onder de kruising reikt. De westelijke toren uit de 13e eeuw is massief, terwijl de hoge helm met zijn vier siertorens uit de 19e eeuw dateert en 92 meter hoog is. De twee ronde trappentorens die de westelijke toren omlijsten, zouden ook uit de 13e eeuw komen. In het oorspronkelijke gebouw van de Meinwerk-kathedraal vond in 1002 de kroning van Cunegund plaats. Na een bezoek aan de kathedraal keert u met uw huurauto terug naar uw accommodatie. Bekijk de autoverhuuraanbiedingen en reserveer uw auto voor een redelijke prijs.

Keizerlijke paleizen
Gezicht op Paderborn

De kathedraal ligt boven de funderingsmuren van het Karolingische paleis van Karel de Grote. Daar werd een Ottoniaans-Saliaans paleis gebouwd, waarin momenteel het museum in het keizerlijk paleis is ondergebracht. Ten noorden van de kathedraal ligt dus het gebied waar de geschiedenis ongeveer 1200 jaar geleden werd geschreven - door de mensen van Paderborn. In 772 werd de nederzetting bij de Paderbronnen belangrijker. In die tijd begon de Saksische oorlog, die de verspreiding van het christelijk geloof en de uitbreiding van de Saksische staat combineerde. Negen keer verbleef de vrouwelijke koning binnen het Paderbornse gebied. In 776 bouwde hij daar de stad Karlsburg, waarvan de vestingwerken rond de huidige kathedraal werden geplaatst. Veel Saksen werden daar in hetzelfde jaar gedoopt. Bekijk de autoverhuuraanbiedingen en reserveer uw huurauto goedkoop.

Bartholomeuskapel
Paderborn

De Bartholomeuskapel is de oudste bekende Duitse hallenkerk met een indrukwekkende akoestiek. De kleine kerk bevindt zich vlak achter de kathedraal bij de ingang van het museum. Het gebouw werd rond 1017 opgericht door bisschop Meinwerk. Het gebouw maakt indruk met zijn unieke gewelven met hangende kruinen en dragende zuilen. De Bartholomeuskapel heeft alle oorlogen en andere gebeurtenissen in bijna duizend jaar bijna ongedeerd overleefd. De oorspronkelijke staat werd in 1963 gerestaureerd. Sinds 1978 geeft een kunstzinnig bewerkte bronzen deur inzicht in de tijd van de bouw ervan. Vooral de indrukwekkende akoestiek verrast de bezoekers van deze kapel, die als het belangrijkste kunsthistorische gebouw van de stad wordt beschouwd.

Bekijk de aanbiedingen voor huurauto's en sluit een geschikte verzekering afMenu-Entry.

Kasteel in Paderborn

Voor huurauto's is de volledige omniumverzekering vereist. Deze verzekering dekt alle schade die u zelf hebt veroorzaakt. Uitgesloten hiervan zijn alle schade die u veroorzaakt door grove nalatigheid, het verlies van de autosleutels of transmissieschade. De voordelen van uw verzekering variëren, afhankelijk van welk aanbod u kiest. Er zijn verzekeringen met of zonder eigen risico. Europese autoverhuurbedrijven laten het aan u over om te beslissen of u een verzekering met of zonder eigen risico wilt afsluiten, terwijl op USA alle verhuurbedrijven een volledige verzekering zonder eigen risico aanbieden. Een aansprakelijkheidsverzekering met voldoende dekking is ook vereist voor uw huurauto. Dit omvat alle schade die u aan personen of voorwerpen toebrengt. Uitgesloten hiervan zijn alle personen die in de huurauto zitten.

Borg voor uw huurauto - Waar moet u rekening mee houden?

Kerk in Paderborn

Het bedrag van de aanbetaling komt meestal overeen met het bedrag van het eigen risico. Geen enkel autoverhuurbedrijf zal de huurauto overhandigen alvorens deze in ontvangst te nemen. In geval van schade kan het eigen risico worden gedekt. De hoogte van de borg en het eigen risico is afhankelijk van het autoverhuurbedrijf, de autocategorie en het land. Het ligt meestal tussen de 300 en ongeveer 2.000 euro. U moet ook een borgsom betalen als u een verzekering zonder eigen risico heeft afgesloten. Dit zal worden behouden in het geval van schade, maar u kunt nog steeds het schaderapport indienen bij het autoverhuurbedrijf, dat het volledige bedrag moet terugbetalen. Ontdek de bezienswaardigheden van Paderborn met uw huurauto, die u kunt ophalen op het vliegveld.

Wat betekent eenrichtingsverhuur eigenlijk?

Paderbornse kathedraal

Eenrichtingsverhuur is vooral interessant voor u als u van plan bent een rondreis te maken in Paderborn en omgeving. Dan hoeft u uw huurauto niet in te leveren bij hetzelfde autoverhuurbedrijf. De eenrichtingsverhuur is daarom altijd een passende oplossing als u uw auto aan het einde van uw reis wilt terugbrengen. Als u nietterugkeert naar de eigenlijke luchthaven of hetzelfde ophaalstation eneen reis plant zonder terug te keren naar het vertrekpunt, moet u kiezen voor de eenrichtingsverhuur. Als u van plan bent om naar een compleet andere stad te verhuizen en u wilt een auto huren, dan moet u ook rekening houden met de voordelen van de eenrichtingsverhuur.

Registreer extra bestuurders en geniet van talrijke voordelen

Stadstuin Paderborn

Als u een reis met meer dan één persoon plant en u bent van plan om af en toe het stuurwiel van het huurvoertuig af te zetten, is het essentieel om de extra bestuurder te registreren. Als er geen registratie plaatsvindt en er een ongeluk gebeurt, is de verzekering niet geldig. Het is dubbel de moeite waard om de extra bestuurder te registreren, want dit beschermt u niet alleen tegen financiële lasten - nee, de extra bestuurder ontlast u ook comfortabel tijdens de reis.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat