Huurauto Bielefeld

Huurauto Bielefeld vanaf 18 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Met een huurauto Bielefeld verkennen

Uitzicht over Bielefeld

Ontdek Bielefeld met een huurauto

Vakanties in 2020 zijn bijzonder populair in Duitsland. Boek een goedkope huurauto in Bielefeld. Bielefeld ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad is omgeven door een bijzondere legende. Bestaat Bielefeld? De legende zegt dat Bielefeld niet bestaat. Er is de zogenaamde "Bielefeld-complot". Bielefeld ligt aan het noordelijke einde van het prachtige Teutoburger Woud. Jarenlang was Bielefeld een landelijk bekend centrum voor de productie van linnengoed. Tot op heden speelt de kledingindustrie, maar ook de machinebouw, een grote rol. De veelbezochte universiteit van de stad Bielefeld trekt elk jaar veel jongeren aan.

De volgende grotere luchthavens met internationaal luchtverkeer zijn

U kunt een auto huren op het vliegveld voor een redelijke prijs. Wees slim en gebruik onze prijsvergelijking. Begin uw tour direct bij een van de vliegvelden in de buurt van Bielefeld. Het verkennen van Berlijn NRW en zelfs Berlijn is geen probleem met een huurauto.

Autoverhuur Bielefeld: Goedkope verhuur door het vergelijken van prijzen

Profiteer van de eenvoudige en snelle reservering. Veel inclusieve diensten staan tot uw beschikking. MietwagenCheck biedt u een uitgebreide marktvergelijking. U kunt snel en eenvoudig de meest geschikte aanbiedingen voor u vinden door gebruik te maken van het aanbodfilter. U kunt ook gebruik maken van de autoverhuur beoordelingen en klantreferenties om u te helpen bij het kiezen van de juiste huurauto. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Autoverhuur in Bielefeld: ontdek de bezienswaardigheden van de metropool

Oud stadhuis in Bielefeld

Oud stadhuis in Bielefeld snel bereikt

Bielefeld in Noordrijn-Westfalen is een oude handelsstad in het Teutoburgerwoud. De stad is het economische en culturele centrum van de regio. Bielefeld is omgeven door een prachtig middelgebergte. Hier vindt u gegarandeerd ontspanning. Natuurliefhebbers vinden hier volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Met een huurauto moet u zeker een bezoek brengen aan dierentuin Olderdissen en de botanische tuin in Bielefeld. Bielefeld is ook het hoofdkwartier van de bekende bakkerij- en zoetwarenfabrikant Dr. Oetker. Bent u een vriend van klassieke muziek, dan kunt u met een huurauto naar de Rudolf-Oetker-Halle. Bezoek een klassiek concert. Verdere culturele en concertevenementen van internationale faam worden door de Seidensticker Halle aangeboden. De Stadthalle en het buitengebied, het Ravensbergerpark in Bielefeld, zijn allemaal goed bereikbaar met een huurauto. Met uw huurauto kunt u direct naar alle bezienswaardigheden rijden. Bezoek een van de elf musea.

Verken de hoogtepunten rond Bielefeld met een huurauto

Ontdek de deelstaat Noordrijn-Westfalen met de prachtige regio Ostwestfalen-Lippe.

Het zogenaamde Lipperland is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Het wordt gekenmerkt door zacht glooiende heuvels, uitnodigende, lichte gemengde bossen en uitgestrekte weiden en velden. De bijzondere charme van deze regio ligt in de grote verscheidenheid en de zeer verschillende, zeer idyllische landschappen. Talloze graanvelden en felgele verkrachtingsvelden wisselen elkaar hier af. Men zwerft hier door het Grote Veengebied of door het Oppenweher Moor, langs bizar gevormde boomgroepen en glimmende zwarte meren. In het natuurpark Eggegebergte zijn de Hiddeser Bent, de Donoper Vijver en de enorme Externsteine (Externe Stenen) indrukwekkend. Niet ver van de stad Detmold, die de moeite waard is om te zien, rijst het wereldberoemde Hermannsdenkmal op. Het staat voor de overwinning van Hermann de Cherusken op de Romeinse legioenen in de beroemde Varusslag. Tussen de Wezer en het Teutoburger Woud geldt het zogenaamde "Kalletal" tot op de dag van vandaag als een onbetwiste insidertip. Dit prachtige recreatiegebied biedt een breed scala aan recreatieve en actieve sportactiviteiten. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te bereiken met een huurauto.

Ontdek Bielefeld en omgeving met een huurauto

Paderborn
Paderbornse kathedraal

Paderbornse kathedraal snel bereikt

De 1200 jaar oude universiteits- en domstad Paderborn trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De historische bezienswaardigheden en de bovenloop van de rivier de Pader in het midden van het stadscentrum zijn indrukwekkend. Ook het veelbezochte drievoudige stadhuis uit de tijd van de Wezer-renaissance en de middeleeuwse keizerlijke paleizen zijn de moeite van het bekijken waard. Op slechts vier kilometer van het oude stadscentrum kunt u het kasteel Neuhaus bereiken. Geniet van de uitgestrekte parken en de prachtige barokke tuin. Met uw huurauto rijdt u van Bielefeld naar de mooie stad Paderborn op slechts 48 kilometer afstand.

Lemgo
Lemgo Stadhuis

Mooi stadhuis van Lemgo

De stad Lemgo is vanuit Bielefeld te bereiken in een rit van 29 kilometer met een huurauto. Hier wacht u een 800 jaar oude stadsgeschiedenis in een historische Hanzestad. Bewonder de vele vakwerkhuizen. U kunt zich ook verheugen op een indrukwekkend middeleeuws stadscentrum in Lemgo.

Hamelen
Trouwhuis in Hameln

Trouwhuis in Hameln

De wereldberoemde Rattenvangerstad Hameln ligt op 76 kilometer van Bielefeld. Hamelen is met zijn 3,8 miljoen dagelijkse gasten het centrum van het prachtige Weserbergland en is wereldberoemd om zijn Rattenvangerlegende. De kasseien in de voetgangerszone, versierd met een rattenmotief, en de Rattenvangerspelen in de open lucht getuigen hiervan tot op de dag van vandaag. Ook de twee middeleeuwse stadstorens, de stadsmuur, talrijke gebouwen in Weser-renaissancestijl en indrukwekkende vakwerkhuizen zijn de moeite van het bekijken waard.

Detmold
Detmold kasteelmeer

Detmold Kasteelmeer

Op slechts 31 kilometer afstand van Bielefeld ligt de prachtige stad Detmold, waarvan de oude binnenstad maar liefst 500 architectonische monumenten uit de late middeleeuwen, het late classicisme en de Biedermeier periode herbergt, evenals historische commerciële gebouwen en particuliere woningen uit de Wilhelmiaanse periode.

Autoverhuur in Bielefeld: ophalen en afzetten

Natuurlijk kunt u ook direct vanaf het vliegveld gebruik maken van uw huurauto. De inlevering van de huurauto kan zowel in een stadskantoor als in een kantoor direct op het vliegveld. De eenrichtingsverhuur kan bijzonder aantrekkelijk zijn. Met deze optie levert u uw huurauto in op een andere locatie. Na het inleveren kunt u gewoon verder met de bus of de trein.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Meest gestelde vragen over het boeken van een huurauto Bielefeld

Kan ik zonder creditcard een auto huren in Bielefeld?
Ja, in Bielefeld kunt u een huurauto boeken zonder creditcard.
Kan ik zonder borg een auto huren in Bielefeld?
Ja, dat kan je wel. Filter de aanbiedingen op 'Boekbaar zonder aanbetaling'. De overige aanbiedingen zijn zonder aanbetaling.
Tot wanneer kan ik een huurauto in Bielefeld teruggeven?
In principe kunt u de huurauto op elk moment van de dag inleveren. Het is alleen belangrijk dat u de huurauto niet later dan de tijdens uw boeking opgegeven tijd voor teruggave inlevert.
Moet ik in Bielefeld ter plaatse nog een aanvullende verzekering afsluiten?
Het beste is om de volledige verzekering zonder eigen risico via ons te boeken. Op deze manier hoeft u geen verdere verzekering ter plaatse af te sluiten.
Hoe lang heb ik de tijd om een huurauto te annuleren?
U heeft tot 24 uur voor de verhuur binnen de openingstijden van Driveboo Tijd om te annuleren.

Vragen over de prijs

Wat kost een huurauto in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 19,01 € per dag.
Wat kost een huurauto per week in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 133,04 € per week (19,01 € per dag).
Wat kost een huurauto voor een maand in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 570,17 € voor een maand (19,01 € per dag).
Welke autoverhuurder is de goedkoopste in Bielefeld?
Auto Europe is in Bielefeld de goedkoopste. Een autohuur kost 76,02 € voor 4 dagen.
Wat kost een kleine huurauto in Bielefeld?
Een kleine huurauto kost in Bielefeld19,01 € per dag.
Wat kost een middenklasse huurauto in Bielefeld?
Een middenklasse huurauto kost in Bielefeld25,28 € per dag.
Wat kost een bestelwagen in Bielefeld?
Een bestelwagen kost in Bielefeld41,62 € per dag.
Hoe hoog is borg voor een huurauto in Bielefeld?
Er zijn In Bielefeld ook aanbiedingen zonder borg. Voor anderen met borg, beginnen deze bij 250,00 €.
Hoe hoog is het aansprakelijkheidsbedrag in Bielefeld?
Elke huurauto is in ieder geval verzekerd met het wettelijke aansprakelijkheidsbedrag. In Bielefeld zijn er 5 aanbieders met een aansprakelijkheidsbedrag van meer dan 7,5 miljoen euro.
Hoe hoog zijn de extra kosten voor jonge bestuurders in Bielefeld?
Bestuurders onder 26 jaar betalen vaak extra kosten. Deze hangt veelal sterk af van de verschillende aanbiedingen. Wij tonen u altijd de prijs inclusief alle kosten.
Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren?
Tot 24 uur voor de verhuur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.

Vragen over autoverhuurbedrijven

Welke verhuurders in Bielefeld bieden een hotellevering aan?
De aanbieder Sunny Cars laat de huurauto naar uw hotel brengen.