Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Passau

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Passau
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Passau

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Passau bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Opel Vivaro
7 Dagen van 08.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 08.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 08.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Passau - Beleef Beieren flexibel

Passau-Stad

Passau is een kleine stad in Beieren met ongeveer 52.000 inwoners. De stad wordt "Drie Rivierstad" genoemd omdat ze aan de samenvloeiing van de Ilz, de Inn en de Donau ligt. De ligging van de stad is fantastisch met ongerepte natuur en geweldige mogelijkheden voor uitstapjes. Met een huurauto kunt u ook in een paar minuten de Oostenrijkse grens oversteken. Wij helpen u de perfecte huurauto te vinden voor uw reis naar Beieren. We vergelijken de prijzen van verschillende aanbieders voor u. Boek vandaag nog vanuit het comfort van uw eigen huis.

Aankomst via de luchthaven van München

Gezien de spectaculaire vliegtarieven is het ook mogelijk om binnen Duitsland met het vliegtuig te reizen. Passau zelf heeft geen commerciële luchthaven, de dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van München (IATA code MUC) op 120 km afstand. Met een huurauto kunt u Passau binnen een goed uur bereiken, aangezien het vliegveld ook buiten de stad München ligt. Daarom bent u welkom om de huurauto op te halen op het vliegveld van München en vervolgens naar Passau te rijden. De aanbiedingen omvatten voertuigen in elke klasse. Bij de autoverhuur op de luchthaven staat de door u geboekte huurauto klaar om opgehaald te worden.

Huur een auto tegen lage kosten - bezoek de oude stad van Passau

Vanwege de bezienswaardige oude stad wordt Passau ook wel "Beiers Venetië" genoemd. De oude stad Passau ligt precies tussen de rivieren Donau en Inn en vormt een schiereiland. In de pittoreske oude stad vindt u kleurrijke huizen en steegjes met kleurrijke kasseien. Er zijn ook geweldige cafés en bezienswaardigheden zoals het stadhuis of de St. Stephen's Cathedral. Wij raden u aan om uw huurauto een beetje uit het centrum te parkeren en de oude stad te voet te verkennen. De huizen doen denken aan een zuidelijke stijl en aan de haven van Venetië. Zorg ervoor dat u de kathedraal van St. Stephen bezoekt, die verborgen ligt op een heuvel. De Residentie en het Lamberg-Palais zijn ook zeer dichtbij. Geniet van een ijsje of een kopje koffie in een van de vele cafés rond het kathedraalplein. Ontspan in deze unieke flair van de stad Passau.

Stephen's Kathedraal Passau

Stephen's Kathedraal Passau

Driveboo Tip:

Van begin mei tot oktober kunt u het wereldberoemde kathedraalorgel van de Stephans Dome elke dag live in concert beleven. Elke dag (behalve op zon- en feestdagen) wordt er om 12.00 uur een half uur gespeeld voor de luisteraars.

Autohuur Passau - Met de huurauto naar het Feste Oberhaus

Het Feste Oberhaus wordt beschouwd als een van de mooiste kastelen van Duitsland. Het is zeer goed bewaard gebleven en trekt jaarlijks talrijke bezoekers uit Duitsland en het buitenland. Er zijn vele manieren om het Feste Oberhaus te bereiken. Als je actief wilt zijn in de sport, is het de moeite waard om er naartoe te rennen. Wij raden u aan om altijd een pauze in te lassen om van het uitzicht te genieten. Als u liever comfortabel naar boven gaat, kunt u ook met een huurauto naar boven rijden. Boven kunt u in het restaurant Oberhaus genieten van het uitzicht met een stuk taart. Het stadsmuseum bevindt zich in de Feste, daarnaast staat een restaurant met regionale specialiteiten voor u klaar.

Uitzicht vanaf het Veste Oberhaus

Uitzicht vanaf het Veste Oberhaus

Ontdek de natuurgebieden van Passau met een huurauto

Niet alleen de stad Passau zelf is een belevenis, maar ook de nabijgelegen natuur. In slechts enkele minuten met de auto bent u de stad uit en kunt u de ongerepte natuur volledig zelf ervaren en ontdekken. De drie rivierstad ligt in de buurt van de natuurgebieden "Donauleiten" en "Halser Ilzschleifen". U kunt beide bestemmingen gemakkelijk bereiken met een huurauto. Wij raden u aan een navigatiesysteem te boeken, zodat u altijd precies weet waar u naartoe moet. De natuurgebieden bieden u ontspanning in een unieke, ongerepte natuur.

Excursies van Passau met de huurauto

Passau heeft een geweldige locatie, want u bent slechts een paar minuten rijden van Oostenrijk en Tsjechië. Zelfs Italië is erg dichtbij. We hebben een klein overzicht samengesteld met excursiebestemmingen die u gemakkelijk kunt bereiken vanaf Passau:

Bestemming van de excursie Afstand in km van Passau
Linz 120 km
Salzburg 125 km
München 170 km
Praag 227 km
Marienplatz in München

Marienplatz in München

Panorama van Praag

Panorama van Praag

Profiteer van autoverhuuraanbiedingen tegen een redelijke prijs in de aanloop naar een reis

Met MietwagenCheck kunt u zelfstandig prijzen voor huurauto's vergelijken. Wij werken samen met talrijke in Duitsland vertegenwoordigde autoverhuurbedrijven. Omdat we al lang samenwerken met vele aanbieders, vindt u bij ons de goedkoopste auto met de beste prijs-prestatieverhouding. Ben je op zoek naar een kleine auto? Of heeft u liever een ruime limousine of stationwagon? We hebben zowel eenvoudige voertuigen als luxe auto's voor u. Voer uw gewenste bestemming en reisdatum in ons zoekmasker in en wij vinden het passende aanbod voor u. Met behulp van de filters op onze homepage kunt u uw zoekopdracht verfijnen en de boeking exact op uw wensen afstemmen.

Autoverhuur Passau - de juiste verzekering

Verzekering

Ongeacht uw beslissing, moet u kiezen voor een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico voor elke huurauto. Waarom? Want alleen dit beleid biedt echte planningszekerheid en beschermt u altijd. Met een eigen risico rijdt u alleen iets goedkoper, omdat er betalingen van u kunnen worden geëist. Het bedrag van het eigen risico is vele malen hoger dan het prijsvoordeel voor elke huurauto.

Vergeet niet de borg te betalen wanneer u een auto huurt in Passau.

U kunt al zien hoeveel de borg voor uw huurauto is als u een auto huurt op ons portaal. Het autoverhuurbedrijf op de luchthaven blokkeert het bedrag op uw creditcard. De borg wordt vrijgegeven als u de auto onbeschadigd inlevert.

Lente in Passau met een huurauto

Hoofd van Passau

In het voorjaar kan Passau en omgeving uitstekend worden verkend met een huurauto. Talrijke excursiemogelijkheden in de omgeving zijn zeer aantrekkelijk, vooral in het voorjaar. In slechts twee uur tijd kunt u bijvoorbeeld München bereiken waar u prachtige vroege zomerdagen kunt doorbrengen. In de directe omgeving van Passau kunt u ook de grens met Oostenrijk oversteken en Linz bezoeken. In Passau zelf raden we een wandeling aan langs de Donau naar de top van het dorp. Neem ook plaats op de grote weide langs de rivier de Inn en geniet van de warme zonnestralen op je huid.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat