Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Phoenix Sky Harbor International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 17 beoordelingen voor de Phoenix Sky Harbor International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Phoenix Sky Harbor International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Phoenix Sky Harbor International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 57 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
14 Dagen van 13.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 60 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
14 Dagen van 13.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 57 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt Electric
14 Dagen van 13.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Phoenix Sky Harbor International Airport

Onder vakantiegangers is een zomerse roadtrip in uw eigen huurauto over de USA een van de toeristische hoogtepunten van de wereld. Boek een huurauto op Phoenix Sky Harbor Airport en begin uw reis door Arizona en andere delen van de USA. Rij over de voormalige Route 66 en ervaar het echte roadtrip gevoel met uw eigen huurauto op de snelwegen van de USA.

Autoverhuur op Phoenix Luchthaven PHX

Vliegtuigen op de tarmac

Vliegtuigen op het asfalt

Zodra u besloten heeft een reis naar Arizona te maken, moet u het uitgebreide aanbod van huurauto's op Phoenix Airport in de prijsvergelijker bekijken. Bij ons huurt u heel goedkoop een auto en voegt u bij de boeking alle details toe die voor u belangrijk zijn. Op Phoenix Airport, Sky Harbor International Airport PHX , hoeft u alleen maar naar uw autoverhuurbedrijf te gaan en de huurauto op te halen bij het ophaalstation. Hieronder vindt u informatie over de luchthaven van Phoenix, we laten u zien waar uw provider zijn kantoor heeft inclusief ophaalstation en naar welke bestemmingen u zou kunnen gaan met de huurauto.

Beleef Phoenix met een huurauto

Phoenix is niet alleen de hoofdstad van Arizona, de stad ligt ook in het hart van de Amerikaanse staat in de Sonora-woestijn, in de Vallei van de Zon. Er wonen ruim vier miljoen mensen in het uitgestrekte stedelijke gebied aan beide zijden van de Salt River, en in Phoenix-stad wonen 1,5 miljoen mensen. De metropool in Arizona wordt steeds meer het middelpunt van vakantiegangers uit de hele wereld. De reden hiervoor is onder andere het altijd vriendelijke weer. Met 314 dagen zon per jaar staat de stad Phoenix garant voor optimaal vakantiegenot, terwijl de hoge temperaturen in de zomer absoluut aangenaam zijn dankzij de droge woestijnlucht.

Lente in Phoenix: laat de paraplu maar thuis

De lente in Phoenix is al aangenaam mild, maar nog niet te warm om actief te sporten. De lentetemperaturen in Phoenix zijn optimaal voor lange wandeltochten. Laat de paraplu maar thuis, want die heb je in de lente niet veel meer nodig. Kijk uit naar spectaculaire uitzichten over de vallei terwijl je Camelback Mountain beklimt. Woestijnplanten als agave, mesquite en yucca vind je in de Botanische Tuin, waar je in het voorjaar een dagtocht kunt maken. Heb je geen zin om te wandelen of te fietsen? Geen probleem. Ga dan lekker shoppen of bezoek de populairste attracties in Phoenix. Zoals u ziet, heeft de lente in Phoenix voor elk wat wils.

Wetenswaardigheden over Sky Harbor International Airport Phoenix

Autoverhuur op de luchthaven

Een huurauto ophalen op de luchthaven

De luchthaven met de code IATA PHX ligt slechts vijf kilometer ten zuidoosten van het centrum van Phoenix , en is te bereiken met een rechtstreekse vlucht vanaf de luchthaven van Frankfurt . Jaarlijks worden meer dan 43 miljoen passagiers verwerkt op Sky Harbor International Airport, waarmee het een van de grootste vliegvelden ter wereld is. U komt waarschijnlijk bij de paspoortcontrole na de landing in Terminal Four, Terminal Three is gereserveerd voor de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en Terminal Two wordt gebruikt door kleinere luchtvaartmaatschappijen voor binnenlandse vluchten. Zodra de immigratieformaliteiten zijn afgehandeld en u uw bagage van de lopende band hebt gehaald, wilt u natuurlijk uw huurauto ophalen bij het autoverhuurbedrijf. Zelfs op Sky Harbor International Airport PHX is er in geen enkele terminal een autoverhuurbedrijf te vinden dat auto's verhuurt. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn kantoor met ophaalstation buiten de aankomsthal. In een opwelling goedkoop een auto huren op de luchthaven is mogelijk, maar het kost wat moeite.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Phoenix Airport?

U vindt onder andere deze autoverhuurbedrijven op Phoenix Airport:

  • Auto Europa
  • CarDelMar
  • Auto Ontsnappen
  • Alamo
  • Vakantie Autos

Dingen om te overwegen als u naar Phoenix reist

Kijk eens naar een huurauto

Paar bij huurauto overhandiging

Controleer een huurauto van tevoren

Goedkoop huren mag u er niet van weerhouden de aangeboden huurauto visueel te inspecteren. Het is een als nieuwe auto in optimale onderhouds- en verzorgingstoestand, maar de vorige huurder kan onontdekte schade aan de carrosserie hebben toegebracht. Deze moeten vóór de overname worden opgespoord, aan de verkoper worden gemeld en in een lijst van gebreken worden opgenomen. Laat in ieder geval een kopie overhandigen, zodat u gevrijwaard bent van problemen met het autoverhuurbedrijf.

De regels voor het tanken

Afhankelijk van het tankbeleid van uw autoverhuurbedrijf en het beleid dat u kiest bij het huren van de auto, krijgt u een volle tank benzine en moet u de auto met een volle tank terugbrengen. Hiervoor moet er een benzinestation aanwezig zijn op de luchthaven in de buurt van het auto-ophaalstation. Helaas is er geen benzinestation bij de autoverhuur, maar er zijn wel enkele stations in de buurt van de luchthaven.

Verkeersregels in de USA

Voordat u aan het verkeer deelneemt, volgen hier enkele belangrijke verkeersregels. Houd er rekening mee dat individuele verkeersregels van staat tot staat kunnen verschillen in de USA .

  • Verplichting om een veiligheidsgordel te dragen in een huurauto
  • Het dragen van alcoholische dranken is verboden
  • Inhalen aan beide zijden toegestaan
  • Car Pool Lane mag alleen worden gebruikt met ten minste twee personen in de huurauto
  • Verboden te stoppen en te parkeren bij bushaltes en brandkranen

Ontdek de stad Phoenix met een huurauto

Straat in Phoenix

Onderweg in Phoenix

Een auto huren tegen een redelijke prijs stelt u in staat om comfortabel de verafgelegen hoogtepunten van de metropool Arizona te verkennen. Bezienswaardig in dit verband zijn het Arizona State Capitol met zijn koperen koepel of het oudste museum van de staat, het Phoenix Museum of History. Even interessant zijn het Arizona Science Center, het Phoenix Art Museum en het Heard Museum. Alle bestemmingen liggen in de stad, hebben gratis parkeergelegenheid en zijn snel bereikbaar met een huurauto dankzij de goed uitgebouwde wegen. Even uitgebreid is het vrijetijdsaanbod in de miljoenenstad in de buurt van de luchthaven, er zijn bijvoorbeeld 27 openbare zwembaden. De absolute trekpleister is echter Big Surf, een enorm water- en avonturenpark midden in de woestijn. Ontspan met het hele gezin op de fijne zandstranden en geniet van zwemplezier met waterglijbanen en kunstmatige golven van een meter hoog en meer.

Met een huurauto door Arizona

Goedkope huurauto's en nog steeds sensationeel goedkope benzine stellen u in staat de hele staat te verkennen. Phoenix Airport, bijvoorbeeld, zou het vertrekpunt kunnen zijn voor een tour naar de Grand Canyon. Het Grand Canyon National Park is misschien wel de aantrekkelijkste en bekendste toeristische attractie van Arizona. Daartoe rijdt u vanuit Phoenix in een huurauto 670 kilometer naar het noorden, waar u negen uur over doet terwijl u zich aan alle snelheidsbeperkingen houdt, wat het in alle opzichten waard is. Aan de ene kant is de canyon een geologisch wonder en aan de andere kant gaat het veelzijdige woestijnlandschap halverwege over in groen beboste bergen . Je kunt ook met je motor naar naburige staten rijden, zoals New Mexico en Albuquerque.

Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park

Arizona Autoverhuur

Met een huurauto door Arizona

Beleef een groot aantal nationale parken

Een andere reden waarom u zeker goedkoop een auto of motor moet huren in het nabijgelegen Flagstaff is het relatief grote aanbod van zeer verschillende nationale parken. Als u vanaf de Grand Canyon verder naar het westen rijdt, brengt uw huurauto u naar grote meren die ware paradijzen zijn voor vissers en watersporters. Op weg naar Lake Mead National Park kunt u een bezoek brengen aan de Hoover Dam. Een heel andere sfeer wordt u geboden in het Saguaro National Park in het westen van Arizona . Hier domineren enorme cactussen en diverse woestijnplanten het scenario. Een pretpark dat u dichter bij het leven in het "Wilde Westen" brengt, is te verkennen in Tucson. Van daaruit kunt u met uw huurauto naar het oude westernstadje Tombstone rijden. Daarnaast zijn Kofa National Wildlife Refuge en Joshua Tree National Park de moeite van een bezoek waard, beide gelegen aan Interstate 10 ten westen van Phoenix Sky Harbor International Airport.

Nationaal Park Afstand van PHX
Lake Mead National Park 385 km
Saguaro Nationaal Park 170 km
Kofa National Wildlife Refuge 225 km
Joshua Tree National Park 365 km

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

17 Ervaringen van onze klanten in Phoenix Sky Harbor International Airport

Beoordeling van Amely L.

“Grote selectie, auto was gloednieuw, alles was in orde!”

Beoordeling van Esther F.

“Ik heb mijn huurauto nog nooit zo snel geleverd gekregen. De terugkeer was ook uiterst snel en ongecompliceerd. De auto was relatief nieuw met 7000mi en in topconditie. Absoluut een aanrader.”

Beoordeling van Gabriel D.

“Alles was in orde, ik was zeer tevreden over de service....auto was in goede staat...terugkeer was zeer snel! Kan Enterprise aanbevelen!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat