Huurauto Puerto Montt

Auto huren Puerto Montt vanaf 29 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Met een huurauto de havenstad Puerto Montt en het zuiden van Chili verkennen

Puerto Mont

Puerto Montt, een prachtige havenstad in het zuiden van Chili en een stad die perfect is voor een roadtrip. De mensen daar, zoals de meeste Latijns-Amerikanen, zijn open en vriendelijk en Puerto Montt ligt in het noordelijke puntje van de Reloncaví Sound, waarvan het water rechtstreeks uit de zuidelijke Stille Oceaan komt en niet erg groot is in de omgeving, waardoor u de stranden en steden in de omgeving perfect kunt verkennen met een huurauto.

Informatie over het boeken van een huurauto voor Puerto MonttMenu-Entry bij het boeken van een huurauto: Tips voor het boeken van een auto

Huizen in Puerto Montt

Natuurlijk kunt u uw reis van tevoren plannen, maar u kunt er ook spontaan en gewoon wegrijden. Maar wat u het beste plant is of u een huurauto nodig heeft voor uw reis. Als u een meer spontane reis wilt maken met bijvoorbeeld een roadtrip, dan is een huurauto voor u de juiste keuze. Maar ook zonder roadtrip is het de moeite waard om een huurauto te boeken, zodat u flexibel en zelfstandig overal kunt komen. Het is daarom het beste om uw geschikte huurauto online te reserveren via onze website. Bij ons heeft u de vrijheid om alle belangrijke filters in te stellen voor de betreffende voertuigkenmerken en prestaties. U kunt echter ook kiezen voor een van de drie servicepakketten die wij aanbieden. Vergeet niet een extra chauffeur te vermelden als u niet alleen reist, zodat u niet de hele tijd alleen hoeft te reizen, maar uw reisgenoot u van een paar routes kan ontlasten. Vergelijk dan met onze hulp de prijzen van de aangeboden auto's en boek de goedkoopste voor de beste reis. Bij ons heeft u ook de vrijheid om de geboekte huurauto gratis te annuleren als u besluit om niet in te schrijven. Stuur ons een e-mail tot 24 uur voor de huur en neem telefonisch contact met ons op tot 72 uur voor de huur.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd
eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering
zonder aftrekbaarheid zonder aftrekbaarheid
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
Bescherming van glas en banden

Waar moet ik op letten als ik in Puerto Montt rijd?

Puerto Mont bij nacht

In Chili moet je te allen tijde een internationaal rijbewijs bij je hebben, omdat het nationale rijbewijs daar niet wordt erkend. Als u niet in het bezit bent van een internationaal rijbewijs, kunt u dit eenvoudig aanvragen bij het dichtstbijzijnde wegverkeersleidingskantoor. Zorg ervoor dat u uw nationaal rijbewijs en een geldige pasfoto meeneemt. Ze worden dan meestal snel uitgegeven voor ca. 15 € of 15 CHFr en zijn drie jaar geldig. De signalen in Chili lijken sterk op die in Europa. Zolang u zich niet in afgelegen gebieden bevindt, moeten er in Chili altijd goede mogelijkheden zijn om bij te tanken. Informeer in ieder geval bij de verhuurder naar het brandstoftype van de huurauto. Houd er rekening mee dat op sommige autosnelwegen tol van ca. 2-4 € (in het weekend kan het zijn dat er meer moet worden betaald).

straat snelheidslimiet
binnensteden 50 km/h
landweg 100 km/u
snelweg 120 k/u

Bezienswaardigheden in Puerto Montts met een huurautoMenu-Entry

Markt in Puerto Montt

Markt in Puerto Montt

Bezoek de Angelmó ambachtsmarkt waar je leuke Chileense mensen kunt ontmoeten en hun handgemaakte producten kunt kopen of bekijken. Proef de heerlijke Chileense zeevruchten die ze op de markt aanbieden en geniet van de haven van Puerto Montt, de zalmkweek en de heerlijke Chileense keuken. Veel restaurants hebben een prachtig uitzicht op de Calbuco-vulkaan of het eiland Tenglo, dat wordt gescheiden door het Canal de Tenglo van Puerto Montt. Op dit eiland kunt u ook een kleine excursie maken en de kleine kapel en genieten van het uitzicht op de stad Puerto Montt en de twee vulkanen Calbuco en Osorno op de achtergrond.

Osorno Vulkaan

Osorno Vulkaan

Als je geïnteresseerd bent in architectuur heb je veel te zien in Puerto Montt. Bezoek de houten kathedraal van Puerto Montt, dan kunt u een bezoek brengen aan het Park de Armas, dat in de buurt ligt, en het Diego Rivera Art House, dat ook in de buurt is. Of geniet van een verblijf op de stranden van Pelluco, Pelluhuin, Puntilla Tenglo en Chinquihue, waar je zelfs de kans hebt om zeeberen te zien.

Maak een dagtocht naar een andere stad zoals Puerto Chico of Puerto Verras, waar u ook het meer Llanquihue kunt zien en vanaf daar is het uitzicht op de vulkanen nog beter omdat u direct aan de andere kant van het meer bent. U kunt ook met een huurauto naar de Ruta de Montaña rijden en vanaf daar lopen naar de Calbuco vulkaan.

Zijn er nog andere bezienswaardigheden in Puerto Montt?

Uitzichtpunt Manuel Montt

Uitzichtpunt Manuel Montt

 • Chapo meer
 • Plaza de la Dignidad
 • Escultura Sentados Sentados Frente al Mar
 • Lahuen Ñadi Natuur Monument
 • Historisch Museum Juan Pablo II
 • Monumento a la Colonización Alemana
 • Paseo El Muelle
 • Chincui eiland
 • Kupange Aventura

Bezoek steden in de omgeving met een huurautoMenu-Entry

plaatsen verwijdering Duur met de huurauto
Chamiza ca. 12 kilometer ca. 18 minuten
chinquio ca. 14 kilometer ca. 27 minuten
quillapijp ca. 21 kilometer ca. 28 minuten
Puerto Chico ca. 21 kilometer ca. 32 minuten
Ilque ca. 32 kilometer ca. 35 minuten
Llanquihue National Reserve (Calbuco-vulkaan) ca. 35 kilometer ca. 38 minuten
Osorno Vulkaan ca. 77 kilometer ca. 1 uur & 27 minuten

Hoogseizoen en reistijdMenu-Entry de reis

Strand in Puerto Montt

De temperaturen in Puerto Montt zijn niet erg hoog het hele jaar door. De maximale temperaturen variëren van 11°C tot 21°C. De maanden met de hoogste temperaturen en dus de beste reistijd gaan van eind december tot begin maart. De maximale temperatuur gedurende deze tijd is gemiddeld 20°C. Natuurlijk zijn de prijzen op dit moment het hoogst, omdat iedereen de stad bij mooi weer wil zien, vooral omdat de lucht onbewolkt is en je een beter zicht hebt op de twee vulkanen, zelfs van een afstand. Geniet van een mooie reis in Chili!

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders