Huurauto Salt Lake City International Airport

Autohuur luchthaven Salt Lake City SLC vanaf 28 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Salt Lake City International Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Chevrolet Spark
vanaf 32 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
MITSUBISHI MIRAGE
vanaf 34 €/dag
Compact
Compact
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 32 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Nissan Versa
vanaf 35 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Hyundai Accent
vanaf 32 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
NISSAN VERSA
vanaf 37 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Nissan Sentra of gelijkwaardig
Nissan Sentra
vanaf 32 €/dag
type/minivan
bijv. Nissan Quest of gelijkwaardig
Nissan Quest
vanaf 50 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan Armada of gelijkwaardig
Nissan Armada
vanaf 41 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit of gelijkwaardig
Ford Transit
vanaf 65 €/dag
type/suv
bijv. Buick Encore of gelijkwaardig
Buick Encore
vanaf 29 €/dag
type/cabrio
bijv. Ford Mustang of gelijkwaardig
Ford Mustang
vanaf 70 €/dag
type/luxury
bijv. Wild Card of gelijkwaardig
Wild Card
vanaf 31 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op de luchthaven van Salt Lake City SLC

Skyline Salt Lake City

U kunt vanuit Duitsland rechtstreeks naar Salt Lake City vliegen en aankomen op de SLC luchthaven van Salt Lake City, waar u snel een geschikte huurauto kunt huren. Idealiter hebt u de aanbiedingen voor autoverhuur in de verschillende autoverhuurbedrijven op ons portaal vergeleken en de auto gevonden die u zoekt. Nu hoeft u alleen nog maar uw gekozen autoverhuurbedrijf te vinden op International Airport Salt Lake City en uw huurauto op te halen. Daarna heeft u de mogelijkheid om Utah te verkennen, een van de meest schilderachtige staten ter wereld. Overigens, de beste tijd om naar Salt Lake City te reizen is in de zomer, omdat het dan aangenaam warm en droog is.

Salt Lake City - Met de huurauto naar Utah

Gebouwd in het midden van de 19e eeuw, presenteert Salt Lake City zich in het heden als de hoofdstad van de Amerikaanse staat Utah. Inmiddels wonen hier ongeveer 200.000 mensen en is de stad de grootste nederzetting van het westelijk deel van de USA gepositioneerde staat. Salt Lake City ligt in een grote vallei en is ingesloten door het Oquirrh gebergte in het westen en de Wasatch Range in het oosten. De stad zelf, gelegen op een hoogte van bijna 1.300 meter, heeft talrijke bezienswaardigheden te bieden, en meer hoogtepunten trekken elk jaar toeristen uit de hele wereld naar het gebied van Salt Lake City.

Alle belangrijke informatie over de luchthaven van Salt Lake City

Onderweg op de luchthaven

Onderweg op de luchthaven

De luchthaven van Salt Lake City, op acht kilometer van de stad, werd in 1911 gesticht, maar tot 1926 diende het uitsluitend nationale luchtpostvluchten. Het vliegveld wordt al 90 jaar gebruikt voor commercieel luchtverkeer onder verschillende namen. In 1930 werd het vliegveld omgedoopt tot Salt Lake City Municipal Airport. Sinds 1968 heet de luchthaven Salt Lake City International Airport en draagt de IATAcode SLC. Sinds 2015 wordt de luchthaven uitgebreid gemoderniseerd en het project van twee miljard dollar moet in 2020 zijn voltooid. Al in 2016 zullen ongeveer 23 miljoen passagiers met meer dan 300.000 vliegtuigbewegingen gebruik maken van de internationale luchthaven SLCen de trend is stijgend. Met vier start- en landingsbanen en drie terminals met in totaal vijf vertreklounges is de luchthaven voorbereid op een toename van het aantal passagiers.

Van de luchthaventerminal van Salt Lake City naar de autoverhuur

Zodra u uw bagage van de loopband heeft gehaald, komt het autoverhuurbedrijf in beeld, omdat u de goedkoop gehuurde auto zo snel mogelijk wilt overnemen. U vindt uw huurauto bij elke terminal op het laagste niveau van de kortetermijnparkeerplaatsen aan de overkant. U hoeft alleen gebruik te maken van de beschikbare pendelbusaanbiedingen als uw autoverhuurbedrijf zijn kantoor in een andere terminal heeft. U kunt precies weten waar uw autoverhuurbedrijf uiteindelijk is gevestigd bij de Tourist Information Desk in de terminal van uw aankomst. Vanaf de juiste terminal is het maar een paar meter naar het autoverhuurbedrijf. Uw autoverhuurder wacht al op u met een afgerond contract, omdat u niet alleen via ons vergelijkingsportal een auto tegen een lage prijs kon huren, maar ook alle relevante details naar uw wensen kon specificeren. Het enige wat u nu nog hoeft te doen bij de autoverhuurbalie is het autoverhuurcontract op volledigheid te controleren en te ondertekenen.

Is er een benzinestation op de SLCluchthaven van Salt Lake City ?

benzinepomp Afstand tot de luchthaven van Salt Lake City
Premie-olie Co 5,3 mijl
Exxon 6,3 mijl

Er is geen tankstation voor uw huurauto op de luchthaven zelf, maar er zijn genoeg tankstations rond de luchthaven en in Salt Lake City om uw auto te vullen voordat u terugkeert naar het autoverhuurbedrijf. Als u de tank in Salt Lake City vult, zal uw autoverhuurbedrijf geen last hebben van de weinige kilometers die daarna worden gereden en zal het de auto zonder problemen terugbrengen.

Zoek op het ophaalpunt naar defecten in de huurauto.

Autoverhuur verzekering

Controle bij de ophaling

De aanvraag betekent niet dat u technische of optische schade hoeft te verwachten bij het huren van een auto tegen een lage prijs. Elk autoverhuurbedrijf dat SLC aanwezig is op de luchthaven van Salt Lake City beschikt over een vloot huurauto's die optimaal worden onderhouden en voornamelijk uit nieuwe auto's bestaan. U moet echter wel op de hoogte zijn van eventuele krassen, deuken of schrammen op uw huurauto bij de ophaallocatie. Hebben een kopie van deze lijst van gebreken overhandigd aan u, anders het autoverhuurbedrijf zou kunnen houden u verantwoordelijk wanneer u de auto terug te keren.

Huur een auto en USA houd u aan de verkeersregels

Waar het om gaat is dat de verkeersregels van de Verenigde Staten niet uniform zijn geschreven. Zie hier een filmpje:

 • Kijk uit voor de verschillende snelheidslimieten in de deelstaten
 • Inhalen in Utah is links en rechts toegestaan.
 • Geen parkeergelegenheid bij brandkranen en bushaltes
 • alcoholgehalte in het bloed van 0,8 promille in de meeste landen

Ontdekkingsreis met de huurauto in Salt Lake City

Ze zullen u snel aan het verkeer laten wennen als u met een huurauto over Interstate 80 rijdt en zullen waarschijnlijk ontspannen bij uw hotel in Salt Lake City aankomen. De stad heeft een groot aanbod voor u. Door de typische Amerikaanse afstanden zijn de culturele of historische hoogtepunten ideaal bereikbaar met een huurauto. Het toeristische aanbod van de stad omvat vooral bezienswaardige gebouwen met een religieuze achtergrond. Als u geïnteresseerd bent, kunt u met uw huurauto naar het historische Tempelplein in het centrum van Salt Lake City rijden. Voor liefhebbers van historische gebouwen is een omweg naar het Utah State Capitol ook een optie.

Utah State Capitol Building

Tempelplein

Zoutmeertempel

Autoverhuur en excursies in de USA bedrijven

Het grote zoutmeer

Het grote zoutmeer is een bestemming dicht bij de stad en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. U rijdt op de Interstate 80 van het autoverhuurbedrijf SLC langs de luchthaven en rijdt een paar kilometer door het ongerepte landschap. Het meer, 120 kilometer lang en 40 kilometer breed, ligt in het Salt Lake State Park. Het heeft toeristische voorzieningen, een aanlegsteiger voor boten en is perfect voor kanoën of zeilen. U kunt het beste uw huurauto op een van de parkeerplaatsen laten staan en over een dam naar Antilopeiland wandelen. Daar kunt u genieten van een verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten en de diverse wilde dieren op het grootste eiland in het meer observeren. In dit verband is ook het indrukwekkende entertainmentgebouw Salatair met zijn uienkoepels, niet ver van de oever van het meer, bezienswaardig.

Wasatch Mountains

Een andere bestemming wacht op uw ontdekking aan de andere kant van Salt Lake City: de Wasatch Mountains. U herkende de ruige hellingen al toen u uw auto op de internationale luchthaven SLC ophaalde. Vooral op warme zomerdagen nodigen de diepe ravijnen uit tot lange wandelingen en zijn daarom populaire bestemmingen voor vakantiegangers. Alleen al daarom is het de moeite waard om een auto te huren.

Timpanogos Grot Nationaal Monument

Een rit naar het zuiden van de luchthaven autohuur op Interstate 15 brengt u ongeveer 30 mijl naar Timpanogos Cave National Monument. Deze dagtocht blijft in uw geheugen gegrift omdat de meer dan 500 meter lange kalksteengrotten fascineren door stalagmieten, stalactieten en doorschijnende kristallen. U parkeert uw huurauto en wandelt een goede twee kilometer over een steil pad naar de ingang, waar een rondleiding door de grotten begint, die ongeveer 45 minuten duurt.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders