Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Salvador

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor Salvador
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Salvador

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Salvador bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Kwid
11 Dagen van 12.11 - 22.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Volkswagen Up
11 Dagen van 12.11 - 22.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Renault Kwid
11 Dagen van 12.11 - 22.11.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Salvador da Bahia met de huurauto

Pelourinho, Salvador da Bahia

De volledige naam van de stad is Cidade do Salvador da Bahia de Todos os Santos. Dit betekent zoiets als "Stad van de Verlosser in de Baai van Allerheiligen". In de volksmond wordt de stad echter vaak alleen maar Bahia genoemd. Salvador da Bahia heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners en is na Sao Paolo en Rio de Janeiro de derde grootste stad van Brazilië. Waarom zou ik een huurauto in Bahia boeken?

Aankomst in Brazilië - Autoverhuur op de luchthaven

TAP Vliegtuig

Salvador da Bahia heeft een internationale luchthaven. De luchthaven wordt vaak Deputado Luís Eduardo Magalhães Airport genoemd. Dit heet Salvador Bahia Airport - SSA. De luchthaven wordt vanuit vele plaatsen in Brazilië benaderd. De meest voorkomende route is echter naar Sao Paolo. Vanaf hier is het vliegveld met een korte stop verbonden met de hele wereld.

Waarom zou ik de huurauto op het vliegveld ophalen? Er zijn verschillende voordelen, waarvan u er hier een aantal vindt.

 • Profiteer van lange openingstijden. Zelfs als je vliegtuig erg vroeg of laat aankomt, zijn de meeste stations open. Er zijn dus geen andere kosten van toepassing voor het accepteren van huurauto's buiten de openingstijden.
 • Aantrekkelijke aanbiedingen en prijzen. Door het grote aantal verschillende leveranciers op één plaats zijn de prijzen competitiever. Daarnaast zijn er vaak aanbiedingen of loyaliteitsprogramma's waarvan gebruik kan worden gemaakt.
 • Geen kosten voor transport. Bespaar op betalingen voor bussen en taxi's. Vooral in Salvador da Bahia kan het gebeuren dat u als toerist met zeer hoge prijzen wordt geconfronteerd.
 • Onafhankelijkheid en spontaniteit! Hoe kan ik alleen reizen in Brazilië? Als u de stad zelfstandig wilt verkennen, is een huurauto de beste oplossing.

Bezoek Salvador da Bahia en Brazilië met Autoverhuur Check

Salvador da Bahia, vuurtoren

Verken de stad Salvador da Bahia in het noordoosten van het land met uw aantrekkelijke huurauto. Rijd langs de lange zandstranden. De strandboulevard is 35 km lang en leidt ver buiten de stad. Het strand van de wijk Barra is bijzonder mooi. Deze wijk is zeer bekend. Er zijn vele accommodaties, bars en de vuurtoren van de stad. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht. Bovendien wordt dit district als veilig beschouwd in vergelijking met andere districten.

Ook aan te bevelen tijdens uw autohuur reis in Salvador da Bahia zijn de volgende bezienswaardigheden en activiteiten.

 • Ontdek Pelourinho (UNESCO werelderfgoed)
 • Dagtocht eiland Itaparica
 • Dagtocht Praia do Forte
 • Lift Lacerda
 • Mercado Modelo (Kijk uit - soms afschuwelijke prijzen)
 • Fonte Nova Arena
Pelourinho

Pelourinho

Praia do Forte

Praia do Forte

Lift Lacerda

Lift Lacerda

Tips voor een succesvolle acceptatie van de huurauto

Salvador da Bahia

U moet uw autohuur voor Brazilië op voorhand reserveren. U kunt er dus zeker van zijn dat er nog een huurauto van de gewenste voertuigcategorie beschikbaar is. Bij het vergelijken van de prijzen van de autoverhuur check kunt u online aanbiedingen van internationale en Braziliaanse autoverhuurders en hun inclusief tarieven vergelijken. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Om uw autohuur in Brazilië succesvol te laten verlopen, moet u uw reis voorbereiden voordat u in Salvador aankomt en uzelf informeren over het proces van de autoverhuur. Bij aankomst op de luchthaven van Salvador zijn er verschillende autoverhuurbedrijven die partner zijn van MietwagenCheck.

Welke documenten zijn nodig om een auto te huren in Brazilië? Zorg ervoor dat u de volgende zaken meeneemt naar het huurwagenstation.

 • Rijbewijs: Als u een auto wilt huren, moet u bewijzen dat u in het bezit bent van een geldig document uit uw eigen land. Bovendien moet u een internationaal rijbewijs kunnen overleggen.
 • Creditcard: Om een auto te kunnen huren, moet u een borg betalen. Meestal is het bedrag op uw creditcard geblokkeerd. Zorg ervoor dat u een geldige kaart meeneemt en dat u voldoende dekking heeft.
 • Boekingsbevestiging/ voucher: Nadat u uw boeking op MietwagenCheck heeft gemaakt, ontvangt u een boekingsbevestiging van de organisator of het verhuurstation. U kunt het afdrukken of laten zien aan PDF het personeel van het autoverhuurbedrijf op uw lade of smartphone.

Straat Snelheid
Binnensteden 50 km/u
Landwegen 80 km/u
Snelwegen 120 km/u

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat