Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Samaná

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Samaná
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Samaná

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Ontdek Samana met de huurauto

Hond op het strand in Samana

Hond op het strand in Samana

Iedereen kent de Dominicaanse Republiek als een prachtige vakantiebestemming. Samana is een schiereiland van de Republiek. Een reis met een huurauto kan door ons zeer aan te bevelen zijn vanwege de spannende natuur en cultuur. Hierdoor kunt u het gebied zelf ervaren en is het onafhankelijk van het openbaar vervoer. Kom en verken elke hoek van het eiland en vooral het gebied van het Samana schiereiland met een huurauto. Door vooraf te reserveren kunt u bij onze partners aantrekkelijkere prijzen krijgen. Met MietwagenCheck kunt u prijzen en diensten van verschillende aanbieders online vergelijken.

Waar kan ik een auto huren in Samaná?

Luchthaven

Er is een internationale luchthaven in de directe omgeving van de stad Samana. Hier vindt u een selectie van verschillende autoverhuurbedrijven, die zich direct op de luchthaven bevinden. Als Samana dus uw eerste bestemming in de Dominicaanse Republiek is, kunt u uw voertuig direct bij aankomst ophalen. Dit bespaart hen niet alleen tijd, maar ook geld. Door de toegenomen concurrentie op vliegvelden en treinstations vanuit verhuurstations worden vaak aantrekkelijkere aanbiedingen gedaan. U profiteert ook van de langere openingstijden van de aanbieders. Als u een auto wilt huren en ophalen in de stad, kunt u kiezen uit het aanbod van verhuurkantoren in de stad Samaná. Het is ook mogelijk om de auto op te halen in het noordelijke deel van het schiereiland Samaná, in de stad Terrenas. Gebruik gewoon het zoekmasker en selecteer de gewenste ophaallocatie: vliegveld, huurstations in de stad Samaná of stations in Terrenas.

Wat is de beste reistijd voor Samaná?

Het weer in de Dominicaanse Republiek is constant warm en aangenaam voor een huurauto tour. Hier kunt u de weertafel van de plaats zien.

Informatie januari februari maart april Mei juni juli augustus september oktober november december
Maximale temperaturen in °C 28 29 29 30 30 31 31 31 31 31 30 30
Minimumtemperaturen in °C 19 19 20 21 22 22 22 23 22 21 20
Zonuren per dag 6 6 7 7 6 6 6 7 7 6 6 6

Wat kan ik in Samaná doen?

Samaná zal u verrassen met een natuurlijke schoonheid! De stranden met fijn wit zand, groene palmen en kristalhelder water zullen u fascineren en maken uw reis tot een onvergetelijke ervaring. Met een huurauto kunt u gemakkelijk elke regio op het schiereiland Samaná bezoeken. Mis de volgende plaatsen in Samaná niet.

Haitises Nationaal Park
Haitises Nationaal Park

Los Haitises National Park is een van de grootste in het land en laat u de verbazingwekkende flora en fauna zien. U vindt er ook tropische bossen, grotten, rivieren en een groot aantal baaien met uitzicht op de zee met turquoise water. U kunt de reis naar het nationale park per boot maken vanuit de jachthaven in Samaná. Met een huurauto heeft u langer nodig, omdat u een groot deel van het eiland moet doorkruisen. De rit met de huurauto van Samaná naar het park duurt ongeveer 5 uur.

Las Terrenas
Las Terrenas

Vroeger was Las Terrenas een klein vissersdorpje, dat vandaag de dag een ideale plek is om het traditionele leven van Samaná te leren kennen, te ontspannen op de paradijselijke stranden of om handwerk te kopen. Aarzel niet om de vis met kokosnootsaus te proberen, een typisch gerecht in deze regio van de Dominicaanse Republiek.

El Salto del Limón
El Salto de Limon

Als u niet alleen maar zin heeft om naar het strand te gaan, kunt u voor de verandering eens een bezoek brengen aan de beroemde waterval Salto del Limon. Het ligt zeer dicht bij de stad Samaná, in het binnenland van het schiereiland. Hier kunt u baden in natuurlijke zwembaden. Om bij de waterval te komen kunt u een wandeling maken, maar er is ook de mogelijkheid om een excursie met paard of muilezel te maken.

Afstanden tot toeristische plaatsen op het schiereiland SamanáMenu-Entry

Met een huurauto kunt u verschillende plaatsen op het schiereiland Samana bezoeken. Vanuit de stad Samaná kunt u heel snel verschillende plaatsen op het schiereiland bereiken. Hieronder vindt u een tabel met afstanden en reistijden naar verschillende attracties:

Doelstelling Afstand tot Samana Reistijd
Cascada del Limón 18 km 25 minuten.
Las Galeras 27 km Veertig minuten.
Sánchez 32 km Veertig minuten.
Las Terrenas 40 km Een uur.
Driveboo Tip:

Sanchez staat bekend als het startpunt voor bultruggen kijken. Van daaruit kunt u uitstapjes maken naar het Haitises National Park waar u de dieren kunt observeren.

Verkeersregels in de Dominicaanse Republiek

Alle weg- en verkeersregels moeten ook tijdens de vakantieperiode worden nageleefd. Let op de volgende punten tijdens uw road trip in de Dominicaanse Republiek. Hoewel het wegennet van het land niet voldoet aan de Europese normen, is het relatief goed ontwikkeld. Vooral 's nachts moet je op secundaire wegen kuilen en dieren op de weg verwachten. Nachtelijk rijden over land moet indien mogelijk worden vermeden. Als ze nodig zijn, is het noodzakelijk dat er aandacht wordt besteed aan onverlichte voertuigen.

  • Een internationaal rijbewijs is vereist.
  • alcoholgehalte in het bloed 0,25
  • Rechtsrijdend verkeer

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat