Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Seattle-Tacoma International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 24 beoordelingen voor de Seattle-Tacoma International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Seattle-Tacoma International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Seattle-Tacoma International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Ford Focus
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Seattle-Tacoma International Airport

Wil je de zomer doorbrengen in Seattle? Boek dan een huurauto en vlieg naar Seattle-Tacoma Airport. Als u de huurauto van tevoren reserveert, kunt u meteen naar de autoverhuur gaan en bent u klaar om te vertrekken. Of u nu met de huurauto naar de Space Needle in Seattle gaat of naar een van de musea, iedereen komt in de zomer aan zijn trekken in Seattle.

Seattle Luchthaven Autoverhuur

Vliegtuig Seattle

Vliegtuig Seattle

Een auto huren op Seattle/Tacoma Airport (SEA) is gemakkelijk en ongecompliceerd - het aanbod van autoverhuurbedrijven is zeer groot en u heeft de keuze uit vele modellen. Vanaf de luchthaven, ook wel "SeaTac" genoemd, kunt u met uw huurauto rechtstreeks naar het centrum van Seattle rijden of rechtstreeks het platteland in - Seattle is een van de meest leefbare en aantrekkelijke steden ter wereld. USA en heeft veel te bieden, zowel in het stadscentrum als in de omgeving. De Autoverhuur Check helpt u de juiste huurauto te vinden en de prijzen te vergelijken voordat u vertrekt.

Algemene informatie over autoverhuur op Seattle Airport

Seattle/Tacoma Airport is een moderne passagiersluchthaven en een van de grootste luchthavens van de USA. De infrastructuur van de luchthaven is zeer goed en de vervoersmogelijkheden zijn veelzijdig. Hier vindt u tal van mogelijkheden om te winkelen en een breed scala aan eetgelegenheden als u na aankomst een hapje wilt gaan eten.

4 redenen om dit voorjaar naar Seattle te reizen

  1. Ben je een gourmet liefhebber? Dan moet je zeker in de lente naar Seattle afreizen. April is Restaurant Week, en dat wil je niet missen.
  2. Seattle is ook een geweldige plek voor sportliefhebbers tijdens de lentemaanden. Want lente op de USA betekent honkbalseizoen, en Seattle is geen uitzondering.
  3. Als u tijdens de lentemaanden naar Seattle reist, kunt u zich verheugen op talrijke muziekfestivals.
  4. Als u in het voorjaar reist, zal het weer zeker meewerken, zodat u lange wandeltochten in de vrije natuur kunt maken.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Seattle?

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Er is een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven op Seattle Airport, en reizigers kunnen kiezen uit tal van internationale en lokale verhuurbedrijven.

  • Sixt autoverhuur
  • Budget Autoverhuur
  • Hertz Autoverhuur
  • Fox Autoverhuur
  • Dolar Rent A Car
  • Nationaal Autoverhuur
  • Payless Autoverhuur
  • Enterprise Rent-a-Car
  • Seateac Verhuur
  • Alamo

Alle autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in speciale autoverhuurstations, die met zeer regelmatige tussenpozen per pendelbus bereikbaar zijn. Er zijn ook ophaalstations voor passagiers aan de noord- en zuidkant van de hoofdterminal buiten de bagagehal. Aangezien de keuze aan autoverhuurbedrijven groot is en de prijzen variëren naargelang het model en de uitrusting van de auto, loont het de moeite om de prijzen rechtstreeks te controleren en te vergelijken. Informeer ook vooraf naar de beschikbaarheid van speciale uitrusting en reserveer de huurauto vóór aankomst om ter plaatse wat tijd te besparen. Of u nu een cabriolet, een gezinsauto of bestelwagens wilt huren, er zijn vele modellen beschikbaar op de luchthaven van Seattle om aan uw behoeften te voldoen. U zult zeker vinden wat u zoekt en u hebt de beste selectie van autoverhuurders.

Waar kan ik de shuttlestations op de luchthaven van Seattle vinden?

Het autoverhuurstation bevindt zich net buiten de terminals en kan gemakkelijk worden bereikt door de shuttlebus vanaf de hoofdterminal te nemen. Volg daarvoor gewoon de borden naar Passenger Pick Up in het noordelijke of zuidelijke uiteinde van de terminal. Bij de Autoverhuur Faciliteit kunt u alle formaliteiten afhandelen en uw huurauto direct ophalen. Zorg ervoor dat u de auto snel controleert en alle onbeantwoorde vragen opheldert voordat u op weg gaat. Op de terugweg volgt u gewoon SR518 en volgt u de borden naar de Rental Car Facility.

Waar zijn de benzinestations op het vliegveld van Seattle?

Benzinestation

Benzinestation op de luchthaven

Informeer bij het autoverhuurbedrijf wat het brandstofbeleid is. Afhankelijk van de autoverhuurder moet de huurauto bij inlevering net zo vol zijn als toen u hem ophaalde, of kan een vol/vol-brandstofbeleid van toepassing zijn. Tank uw huurauto direct op de luchthaven van Seattle voordat u op ontdekkingstocht gaat. Langs de International Boulevard vindt u verschillende benzinestations, waaronder een Shell en verschillende 76 Gasolines.

Wat is de afstand naar het centrum vanaf het vliegveld van Seattle?

De luchthaven ligt op ongeveer 20 km van het centrum van Seattle. Met een huurauto is het stadscentrum in een mum van tijd te bereiken - wel moet u tijdens de spitsuren een buffer plannen. Met een huurauto bent u meestal snel in het centrum van Seattle en kunt u de stad op een comfortabele en flexibele manier verkennen.

Seattle verkennen vanaf de luchthaven met een huurauto

Seattle is een zeer aantrekkelijke stad en is prachtig om met een huurauto te verkennen. Het Museum of Flight en de Space Needle zijn erg populair bij technologieliefhebbers en zijn zeker een bezoek waard - ook al is de toegangsprijs indrukwekkend. Overigens, degenen die ervoor kiezen om te dineren in het exclusieve restaurant van de Spaceneedle krijgen de liftrit gratis. Bezoekers die liever rustig wandelen of winkelen, parkeren hun huurauto en wandelen ontspannen over de Pike Place Market - een populaire boerenmarkt waar u bijna alles direct aan het water kunt vinden. Grote Amerikaanse ketens daarentegen zijn eerder te vinden in Bellevue Square Mall. Cultuurliefhebbers kunnen een concert bijwonen in de Benaroya Hall of een bezoek brengen aan de permanente Chihuly Garden and Glass expositie. Kunstliefhebbers komen aan hun trekken in het Seattle Art Museum. Voor een adembenemend uitzicht over Seattle kunt u op elk moment van de dag het Sky View Observatory bezoeken.

Space Needle in Seattle

Space Needle in Seattle

Museum of Flight, Seattle

Het Museum van de Vlucht

Leer de omgeving van Seattle kennen met een huurauto

Victoria in Canada

Reis naar Victoria in Canada

Ook de omgeving van Seattle heeft veel te bieden. Natuurliefhebbers zullen blij zijn met het lieflijke landschap rond Seattle en zullen binnen een paar minuten met de huurauto op het platteland zijn. De Puget Sound en Lake Washington en de nabijgelegen kust van de St ille Oceaan zijn bijzonder interessant voor watersporters en outdoor-fans en bieden talrijke sportmogelijkheden. Wat dacht u van een ontspannen havencruise of een korte trip naar Victoria in Brits Colombia? Als u wilt, kunt u een walvistocht maken en, met een beetje geluk, walvissen van dichtbij meemaken. Of rijd met een huurauto het binnenland in en verken de gevarieerde flora en fauna van Olympic National Park. Het park biedt ideale omstandigheden voor korte wandelingen en excursies en u leert er een heel andere kant van de staat Washington kennen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

24 Ervaringen van onze klanten in Seattle-Tacoma International Airport

Beoordeling van Louis F.

“Fantastische service en geweldige huurauto!...”

Beoordeling van Nelson A.

“Snelle, deskundige afhandeling, zowel ter plaatse als bij de voorbereiding door TUI Cars.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat