Auto huren in Senegal

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Met een huurauto door Senegal

Ontdek Senegal flexibel en zelfstandig met een huurauto. Verken de hoofdstad Dakar of rijd met een huurauto naar spannende natuurlijke bezienswaardigheden. Bij Car RentalCheck vindt u het juiste voertuig voor uw reis. Hier kunt u de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven vergelijken en uw gewenste huurauto tegen de beste prijs boeken.

Reizen in Senegal per huurauto

Reizen in Senegal per huurauto

Waar kan ik een huurauto ophalen in Senegal?

Reserveer uw droomauto vooraf online. Op ons portaal MietwagenCheck kunt u niet alleen het voertuigmodel selecteren, maar ook extra opties zoals automatische of vierwielaandrijving. Op deze manier wordt de huurauto perfect afgestemd op uw behoeften. Op deze locaties kunt u uw huurauto direct na aankomst in Senegal ophalen:

Driveboo Tip:

Als u een volledige verzekering zonder eigen risico afsluit, hoeft u ook in het geval van een schadegeval geen verdere kosten in rekening te brengen. Zo reist u altijd stressvrij in Senegal met uw huurauto.

Bezoek in ieder geval deze plaatsen met de huurauto

De hoofdstad Dakar

Dakar ligt op het schiereiland Cap-Vert en is een havenstad. Wanneer u de moskee in de traditionele wijk Médina bezoekt, moet u zich zeker vergapen aan de moskee. Wandel door de straten en bezoek een museum. En mis het nachtleven niet, geïnspireerd door de lokale Mbalax-muziek.

Saint-Louis

Saint-Louis ligt aan de noordwestkust van Senegal. De stad wordt ook wel het "Venetië van Afrika" genoemd. De oude stad met zijn koloniale gebouwen behoort tot het UNESCO-wereldcultuurerfgoed. Een absolute aanrader voor een autoverhuur reis in Senegal!

Welke hoogtepunten mag ik niet missen in Senegal?

  • Retba Lake: Lake Retba in Senegal is een uniek waterbassin dat gloeit in een felroze kleur. Maak een boottocht op het meer en bewonder het natuurschouwspel.
  • Monument de la Renaissance Afrikaine: Het monument in Dakar zou een symbool van onafhankelijkheid en toekomst moeten zijn.
  • Senegambia steencirkels
  • Salomodelta
  • Foret de Bandia