Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Tulum

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Tulum
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Tulum

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Tulum bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Nissan March
5 Dagen van 02.04 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Nissan March
5 Dagen van 02.04 - 07.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Nissan March
5 Dagen van 02.04 - 07.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Tulum met de huurauto

Niet voor niets is Mexico en vooral Tulum een van de meest populaire bestemmingen in de zomer en het najaar van 2020. In de zomermaanden juni, juli, augustus en september is de regio zeer populair, vooral bij de Soefianen. In de herfst kunt u zeer goede weersomstandigheden verwachten voor een ontspannen strandvakantie in oktober en november. Dicht bij andere vakantieparadijzen zoals Cancún, Playa del Carmen en op slechts enkele kilometers van de top bezienswaardigheden zoals Chichen Itza, Coba, de Ruinas de Maya en de adembenemende Cenotes in Yucatan, kan de waarschijnlijk meest bezienswaardige regio van Mexico het beste worden ontdekt met een persoonlijke huurauto. Met MietwagenCheck kunt u kiezen uit de beste geselecteerde partners met de beste ophaal- en afzetmogelijkheden. Vergelijk uw droomhuurwagen vanuit het comfort van uw eigen huis en onze transparante filters passen hem aan u en uw reis aan.

Wat Tulum en Yucatan te bieden hebben

Strand van Tulum

Strand van Tulum

Tulum is een stad die direct aan de Caribische kust van de Golf van Mexico ligt en ligt op ongeveer 2 uur van de luchthaven van Cancún. Tulum is vooral bekend om zijn Ruinas de Maya's en is vooral populair voor dagtochten vanuit de toeristische centra van Cancún en Playa del Carmen. Als u op zoek bent naar een vakantie met Mexicaanse flair, dan bent u in Tulum aan het juiste adres! De droomstranden van Tulum zijn lang niet zo druk bezocht als de naburige stranden van de toeristische hotspots.

Driveboo Tip:

Opmerkelijk: In 2011 werd het strand van Tulum uitgeroepen tot het mooiste strand ter wereld! Het strand is perfect om te zwemmen en biedt een onvergetelijke zonsondergang.

De beste activiteiten en attracties in en rond Tulum

Ruïnes van de Maya's
Ruinas de Maya's en het aangrenzende droomstrand

Ruinas de Maya's in Tulum

De beroemdste attractie in Tulum, die elke dag vele toeristen van over de hele wereld aantrekt, is de Ruinas de Maya. Dit prachtige Maya-tempelcomplex ligt zeer dicht bij het centrum van Tulum en is het enige Maya-tempelcomplex dat direct aan het water is gebouwd. Een bezoek is het meest de moeite waard in de vroege ochtend, dus voor de extreme middaghitte en de toeristische drukte van Cancún en Playa del Carmen. Na uw bezoek aan de Maya-ruïnes kunt u samen met uw begeleider zwemmen en afkoelen op het aangrenzende droomstrand direct voor de iconische tempels.

Alles wat je moet weten voor je bezoek:

  • Hoeveel kost het om de Ruinas de Maya's te betreden? De entreeprijs zonder rondleiding is $57.
  • Wanneer zijn de Ruinas de Maya's open? Dagelijks van 08:00 - 16:30 uur.
Gran Cenote
Gran Cenote: watergrot in Tulum

Gran Cenote: watergrot in Tulum

De Yucatan regio waar Tulum ligt, zit vol met watergrotten waar je kunt zwemmen. Waarschijnlijk de beroemdste en meest bezochte cenote is de Gran Cenote, die zich bevindt tussen de Ruinas de Maya's in Tulum en de Mayastad Coba. Slechts 10 minuten rijden met de auto scheidt u van het tempelcomplex in Tulum van deze droomgrot. Het is ook aan te raden om vroeg te komen, omdat de cenote een populaire activiteit is tijdens de middaghitte.

Het is erg moeilijk om te generaliseren over een informatie waar alle reizigers het eens zijn over welke cenotes het meest de moeite waard zijn om te zien. Toch hebben we een aantal van onze favorieten samengesteld, die we beschouwen als een van de mooiste cenotes in de Yucatan regio.

Wat zijn de mooiste cenotes in Yucatan?

  • CENOTE X-CEKEN
  • CENOTE SAMULÁ
  • CENOTE BOLONCHOJOOL
  • CENOTE CHELENTÚN
  • CENOTE IK'KIL
Mayastad Coba
Coba: Mayastad niet ver van Tulum.

Coba: Mayastad bij Tulum

Naast de Ruinas de Maya's en Chichen Itza is de nabijgelegen Mayastad Coba een echte aanrader. Bijzonder aangenaam op deze plek zijn de vele kleine tempels en de prachtige wandeling door de ruïnes die door bomen tegen de zon worden beschermd. Dit maakt een bezoek draaglijk, zelfs op de middaghitte, en vergeleken met de Ruinas de Maya's in Tulum en Chichen Itza, zul je je nooit echt druk voelen door toeristen. Je kunt zelfs de hoogste piramide van het tempelcomplex beklimmen.

Driveboo Tip:

Onze tip: De Mayastad Coba is geschikt als excursiebestemming tijdens de lunch/middag vanwege de aantrekkelijke ligging in de "Jungle".

Chichen Itza
Chichen Itza

Chichen Itza

Zelfs de waarschijnlijk beroemdste Mayatempel ter wereld is gemakkelijk te bereiken met een huurauto vanuit Tulum. In ongeveer 2 uur van Tulum kunt u de Maya-tempel 148 km verderop bereiken via de weg QR00 109. Het tempelcomplex is zeer goed bewaard gebleven en werd al in 1988 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Voor veel Mexicanen wordt het nog steeds beschouwd als het belangrijkste culturele erfgoed van hun land. Bezoek deze plek met respect voor de Maya's. De unieke architectuur van dit kunstwerk zal u fascineren!

Belangrijke informatie over het rijden in Tulum en Mexico

De wegen in Mexico worden als goed beschouwd, vooral in het goed ontwikkelde Yucatan. Om niet in conflict te komen met de verkeerspolitie moet u zich absoluut houden aan de snelheidslimieten in Mexico, die we hieronder hebben beschreven:

Plaats Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 40 km/u
Buiten de stad 80 km/u
Snelwegen 110 km/u

Verkeersregels voor uw ontdekkingstocht door Mexico

  • De alcohollimiet in het bloed in Mexico is 0,8, maar we raden het rijden onder invloed van alcohol in het geheel niet aan.
  • Laat geen waardevolle spullen open in de auto liggen en neem waar mogelijk alle documenten uit de auto mee.
  • Vermijd overtochten in het donker om mogelijke ongelukken te voorkomen.
  • Wees op de hoogte van de tolgelden op vele wegen en bruggen in Mexico.
  • Parkeerverboden gelden bij rood gemarkeerde bermen en moeten in ieder geval serieus worden genomen, ook al houden sommige inwoners zich er niet aan.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat