Huurauto Varadero

Huurauto Varadero vanaf 56 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Varadero

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Geely CK 5dr A/C of gelijkwaardig
Geely CK 5dr A/C
vanaf 67 €/dag
Kleine auto
 • Beste brandstofoptie
Geely CK 5dr A/C
vanaf 67 €/dag
Kleine auto
 • Alle kilometers gratis
Geely CK 5dr A/C
vanaf 67 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Peugeot 301 4dr A/C of gelijkwaardig
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 80 €/dag
Compactklasse
 • Beste brandstofoptie
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 80 €/dag
Compactklasse
 • Alle kilometers gratis
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 80 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. BYD F5 Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
BYD F5 Aut. 4dr A/C
vanaf 86 €/dag
SUV
bijv. Suzuki Jimny 3dr A/C of gelijkwaardig
Suzuki Jimny 3dr A/C
vanaf 56 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur in Varadero: Autoverhuur in het Caribisch gebied

Huurauto rijden Varadero

Om uw autohuur in Varadero eenvoudig en gemakkelijk te boeken, kunt u de verschillende aanbiedingen op onze website bekijken en vergelijken. Zelfs in de zomer 2020 is Varadero de perfecte vakantiebestemming in de maanden mei, juni, juli, augustus en september met temperaturen tot 32 graden Celsius. Om het meeste uit uw reis naar Cuba te halen, werken wij als onafhankelijk vergelijkingspunt met elk autoverhuurbedrijf in de stad Varadero of op het vliegveld van Juan Gualberto Gómez (VRA). U kunt autoverhuuraanbiedingen vergelijken, een geschikte huurauto reserveren tegen een redelijke prijs met de gewenste extra's en relevante details opgeven. De belangrijkste aspecten van het reserveren van een huurauto zijn de volgende.

Verken de Varadero regio met een huurauto

Havana

Havana

Varadero is een vakantieregio op het eiland Cuba, dat ongeveer 120 kilometer ten oosten van de hoofdstad Havana ligt en veel vakantiegangers aantrekt met zijn fantastische stranden en spannende onderwaterwereld. Daarnaast biedt de Varadero regio vele bezienswaardigheden die ideaal bezocht kunnen worden met een huurauto. Varadero is het perfecte uitgangspunt, want er zijn goedkope directe vluchten vanuit Europa, en bij aankomst kunt u een paar dagen ontspannen op een van de mooiste stranden van het Caribisch gebied.

De luchthavens in Varadero: Gemakkelijk afhalen van een huurauto

De internationale luchthaven van Varadero heet Aeropuerto Internacional Juan Gualberto Gómez, heeft de IATAcode VRA en ligt op enkele kilometers van de stad in de provincie Matanzas. Varadero Airport is na Havana International Airport het belangrijkste vliegveld van het eiland Cuba en wordt voornamelijk bediend door Europese en Canadese chartermaatschappijen.

Nadat u uw bij ons gereserveerde huurauto op het vliegveld of in de stad heeft opgehaald, wilt u waarschijnlijk de regio verkennen. Hieronder presenteren we een aantal waardevolle bestemmingen die goed bereikbaar zijn met de auto. Varadero ligt op het schiereiland Hicacos, dat naar het einde kan worden gereden over een goed aangelegde landweg.

Wij raden u aan om uw huurauto in Cuba in het beste geval tot drie uur, maar minstens een week van tevoren te boeken.

Autoverhuur in Varadero: autoverhuur voor een redelijke prijs

MietwagenCheck werkt samen met verschillende autoverhuurbedrijven in Varadero, Cuba. Selecteer gewoon de stad in ons zoekmasker en vind aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist en wat uw behoeften zijn, is het mogelijk om in Varadero een terreinwagen of een cabriolet te huren.

Het kleine stadje met ongeveer 10.000 inwoners biedt verschillende markten waar u met gretig afdingen typische Cubaanse souvenirs kunt kopen. Daarnaast is er een winkelcentrum op de Plaza América in het midden van het schiereiland voor de dagelijkse benodigdheden.

Uw huurauto van het vliegveld wordt ook gebruikt om het nachtleven van Varadero te verkennen, want om wat leuke uurtjes met de lokale bevolking door te brengen moet u naar een van de nachtclubs van Autopista Sur. Een bezoek waard zijn de clubs Calle 62, Cueva di Pirata en de Havana Club, vernoemd naar een beroemde rum. U zult waarschijnlijk het 22 kilometer lange zandstrand van Varadero willen opzoeken voor een geschikte plek om te ontspannen. Rijdt u gewoon langs de kustweg, dan vindt u romantische met palmbomen begroeide stranden, restaurants en bars met lokale specialiteiten.

Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de tropische vakantieregio, moet u een bezoek brengen aan het kleine maar informatieve Museo Municipal. Een bezoek aan een rummuseum of een sigarenfabriek geeft u ook een inzicht in de Cubaanse manier van leven. U kunt een indruk krijgen van Cuba voor de revolutie door een bezoek te brengen aan Villa Xanadú, die enkele kilometers buiten de stad Varadero door een rijke Amerikaan is gebouwd, zo'n 90 jaar geleden. Rijd met uw huurauto naar het hoogste punt van het schiereiland, de rotsachtige kaap San Bernadino.

Huurauto Varadero

Straatmarkt in Varadero, Cuba

Auto huren Varadero

Strand in Varadero, Cuba

Excursies van Varadero met de huurauto

Bestemming van de excursie Afstand tot Varadero Duur van de reis
Dolfinarium 2,9 km 5 min.
Saturno Grot 34 km 40 min.
Marina Gaviota 7,1 km 13 min.
Havana 148 km 2u 21 min

Met de huurauto naar het Park Retiro Josone

Huurauto Varadero

Josone Park in Varadero, Cuba

Het park, opgericht in 1942, biedt een verscheidenheid aan tropische vegetatie, die de voorkeur lijkt te hebben van veel papegaaien. U kunt het Josone Park in het zuiden met een huurauto bereiken via de eerder genoemde Autopista Sur en een boottochtje maken op een kunstmatig meer midden in een zeer goed onderhouden park.

Met de huurauto naar het natuurpark Varadero

Het natuurpark van het schiereiland combineert alle toeristische attracties van de regio in een beschermde omgeving. Enerzijds nodigen fijne zandstranden en kristalhelder water uit tot het nemen van een bad, anderzijds trekken de grotschilderingen en fossielen van de Ambrosio-grot in het midden van een zeer gevarieerd landschap de bezoekers aan. Daarnaast zijn de resorts in het park ideaal om te ontspannen en te genieten van Cubaanse specialiteiten. U kunt het park met een huurauto bereiken via Autopista Sur in noordelijke richting.

Excursie naar het dolfinarium - met een huurauto

Huurauto Varadero

Dolfijnen in Varadero, Cuba

Vooral voor kinderen is een bezoek aan het Varadero-dolfijnarium een onvergetelijke vakantiebelevenis. Het dolfinarium van het schiereiland ligt op slechts enkele kilometers van het natuurpark aan de kustweg en biedt naast de dagelijkse shows ook zwemmen met de dolfijnen in een natuurlijke lagune aan.

Alle beschreven toeristische aanbiedingen bevinden zich op het schiereiland Hicacos en zijn gemakkelijk te bereiken met een gehuurde auto via Autopista Sur.

Als u echter een auto bij ons heeft geboekt tegen een redelijke prijs, kunt u ook langere tochten maken. Havana, de hoofdstad van Cuba, ligt op slechts 120 kilometer afstand.

Welke verzekering is de juiste voor uw huurauto?

Goedkope huurauto's, maar alleen met een uitgebreide verzekering. In dit verband raden wij u aan om voor elke huurauto een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten, omdat deze verzekering werkelijk alle mogelijke schade dekt. Kiest u daarentegen voor de goedkopere volledig omniumverzekering met eigen risico, dan moet u bij schade een bepaald bedrag aan eigen bijdrage betalen. Dit is hetzelfde bedrag als de borg die uw autoverhuurbedrijf vraagt als u de huurauto overhandigt. Wij adviseren u in ieder geval om een optimale verzekering af te sluiten. Kies voor een volledig omnium verzekering zonder eigen risico, zodat u niet alleen aan de veilige kant bent in geval van een ongeval, maar ook volledig gedekt bent in geval van diefstal.

Belangrijke informatie over de borg voor de huurauto Varadero

Uw autoverhuurbedrijf zal altijd een waarborgsom vragen van een verzekeringsmaatschappij met eigen risico. Nogal wat autoverhuurbedrijven vragen een borgsom, zelfs met een volledige omniumverzekering zonder eigen risico. Er zijn echter verschillen in de manier waarop de storting wordt beveiligd. Het autoverhuurbedrijf kan de borg alleen op de creditcard blokkeren en deze na teruggave weer vrijgeven of direct van de rekening afhalen en op dezelfde manier teruggeven. Als u voor de eerste optie kiest, hoeft u niet te wachten tot de borg is terugbetaald.

Kies desgewenst voor eenrichtingsverhuur

Stel dat je een huurauto wilt nemen op het vliegveld van Varadero om de regio en Cuba te verkennen, en deze aan het eind van je vakantie terug wilt brengen naar het vliegveld van Havana. Idealiter gebruikt u ons portaal om aanbieders te vinden die u zonder extra kosten eenrichtingsverhuur aanbieden. U zult merken dat niet elk autoverhuurbedrijf een eenrichtingsverhuur tegen een hogere prijs aanbiedt, veel aanbieders zijn hierop voorbereid en zullen u de auto voor minder laten betalen. Vooral als u de auto bij uw verhuurbedrijf boekt voor de gehele duur van uw vakantie (twee tot drie weken), kunnen aanbiedingen met eenrichtingsverhuur een kosteneffectief alternatief zijn.

Autoverhuur in Varadero: Houd u aan de verkeersregels in Cuba.

Huurauto Cuba

Wegverkeer in Cuba

Hoewel de verkeersregels die op het eiland van toepassing zijn grotendeels identiek zijn aan die in Duitsland, worden reizigers in het Cubaanse wegverkeer geconfronteerd met een aantal uitdagingen. Om een auto te kunnen besturen op de meest reguliere wegen van Cuba moet je minstens 21 jaar oud zijn en een internationaal rijbewijs hebben. Het verkeer vindt plaats aan de rechterkant van de weg en is beperkt tot 40 km/u in stedelijke gebieden en maximaal 100 km/u buiten de steden. De politie is net zo streng in snelheidsovertredingen als in het rijden onder invloed van alcohol. De boetes zijn aanzienlijk hoger dan in Duitsland en moeten onmiddellijk worden betaald. Bovendien zijn veel secundaire wegen in Cuba relatief slecht bewegwijzerd en zijn Cubaanse chauffeurs zeer zuinig met de verkeerslichten bij het afslaan. Toch zijn veel bezienswaardigheden alleen met een huurauto te bereiken door het gebrek aan openbaar vervoer. Vraag uw autoverhuurbedrijf in de stad Valadero of op de luchthaven naar de bijzonderheden van het binnenlandse wegverkeer.

Waarom u uw huurauto goedkoop bij ons moet reserveren

Op ons portaal kunt u alle autoverhuuraanbiedingen die van toepassing zijn op de vakantieregio op een transparante manier met elkaar vergelijken en bij de boeking de best mogelijke verzekering (geheel vrijblijvend zonder eigen risico) meenemen. Als u een rondreis plant die begint in Varadero en eindigt in de hoofdstad, selecteer dan de overeenkomstige aanbiedingen met eenrichtingsverhuur. U komt ook te weten hoe uw favoriete autoverhuurbedrijf de waarborgsom inschat en vasthoudt. Alleen de vraag met de extra bestuurder moet ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf in de stad of op de luchthaven worden opgehelderd. Mis het niet om de extra bestuurder te registreren, want u riskeert uw verzekeringsdekking in het geval dat u dit niet doet.

Huurauto oldtime Cuba
autoverhuur cuba

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders