Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Arturo Merino Benitez Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor de Arturo Merino Benitez Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Arturo Merino Benitez Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Arturo Merino Benitez Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 11.01 - 18.01.2025
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 11.01 - 18.01.2025
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 11.01 - 18.01.2025
Voorbeeld auto

Als het thuis winter is, zijn de temperaturen in Santiago de Chile warm. De perfecte omstandigheden dus voor een roadtrip met een huurauto vanaf Santiago de Chile Airport. Geniet met volle teugen van het landschap van Santiago terwijl u in een huurauto over de wegen rijdt. Dit is hoe je de winter leuk maakt.

Autoverhuur op Santiago de Chile Luchthaven

Kabelbaan op San Cristobal heuvel met panoramisch uitzicht over Santiago de Chile

Kabelbaan naar de San Cristobal heuvel

Bent u van plan om een auto te huren in Santiago de Chile en bent u op zoek naar de juiste huurauto? Met Mietwagen Check kunt u de aanbiedingen van de lokale autoverhuurbedrijven vergelijken vanaf uw computer thuis. Santiago de Chile is de hoofdstad van Chili en is strategisch gelegen tussen het Andesgebergte en de Stille Oceaan. Reizigers die via Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport arriveren, vinden een goede selectie van internationale en lokale autoverhuurbedrijven direct ter plaatse en zijn er zeker van de huurauto te vinden waarnaar ze op zoek zijn. De hoofdstad Santiago en de gevarieerde Chileense landschappen kunnen zo comfortabel en gemakkelijk worden bereisd.

Comodoro Arturo Merino Benítez Internationale Luchthaven (SCL)

Luchtfoto van Santiago de Chile met het Andesgebergte

Luchtfoto van Santiago de Chile

De internationale luchthaven Comodoro Arturo Merino Benítez van Santiago (SCL) , ook Santiago International Airport en Nuevo Pudahuel Airport genoemd, is een van de grootste luchthavens van Latijns-Amerika. De luchthaven ligt in de gemeente Pudahuel, ongeveer 15 km ten noordwesten van Santiago de Chile. Veel internationale en ook enkele lokale autoverhuurbedrijven hebben een vestiging op de luchthaven van Santiago.

Autoverhuurbedrijven op Santiago de Chile Luchthaven

Met de Autoverhuur Check kunt u direct verschillende autoverhuurbedrijven en hun aanbiedingen vergelijken. Let bij het vergelijken op de overeenkomstige contractvoorwaarden inzake verzekering en aantal mogelijke bestuurders. Kies uit een van de volgende agentschappen en reserveer uw huurauto van tevoren:

  • Avis

  • Chileense Rent A Car

  • Europcar

  • Sixt

  • ACE Rent A Car

  • Alamo

  • Econorent Autoverhuur

  • Localiza Autoverhuur

  • Hertz

De meeste autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het hoofdgebouw van de luchthaven op Armando Cortinez Street en zijn moeilijk te missen.

Benzinestations op de luchthaven van Santiago de Chile

Benzinestations bevinden zich bijvoorbeeld langs de snelweg Vespucio in de richting van het stadscentrum. Hier vindt u benzinestations zoals het veelgebruikte Copec en Terpel. In de regel worden Chileense tankstations bediend door een pompbediende, zelfbediening is eerder zeldzaam. Over het algemeen is het goedkoper om in en rond de hoofdstad te tanken dan in het noorden en zuiden van het land en het netwerk van tankstations is buiten de grotere steden niet erg dicht - dus tanken op de luchthaven van Santiago of in het stadsgebied is hoe dan ook de moeite waard.

Rijden in Chili: wat u moet weten

Wat is de maximumsnelheid in Chili?

  • In bebouwde gebieden en steden 60 km/u, in sommige gebieden slechts 50 km/u.

  • Op landwegen geldt een maximumsnelheid van 100 km/u, tenzij anders is aangegeven.

  • Op autosnelwegen 120 km/u

Is er een tol in Chili?

Ja, je moet tol betalen om Chileense snelwegen te gebruiken. Dit varieert naar gelang van de regio en de route en wordt betaald bij speciaal daarvoor geïnstalleerde tolstations. In Santiago wordt echter het TAG -systeem gebruikt, en huurauto's zijn meestal uitgerust met de bijbehorende TAG .

Hoe ziet het wegennet in Chili eruit?

Als u een auto in Chili huurt om het land te ontdekken, profiteert u van een goed wegennet en - afgezien van het centrum van de hoofdstad - een vrij ontspannen verkeerssituatie. Bestuurders moeten echter in alle regio's voorzichtig zijn, want het is niet ongewoon dat fietsers, voetgangers of dieren de rijbaan oversteken, zelfs op autowegen en autosnelwegen.

Chili - Rondreizen met een huurauto vanaf de luchthaven van Santiago de Chile

Chili biedt adembenemende en gevarieerde landschappen en kan veilig en comfortabel worden bereisd met een huurauto. Met uw huurauto kunt u zelfs de meest afgelegen uithoeken bereiken en bespaart u veel tijd en zenuwen.

Verken de hoogtepunten van Santiago de Chile met een huurauto

Santiago de Chile biedt variatie voor elke smaak. De stad is prachtig om te verkennen met een huurauto en het verkeer is vrij ontspannen en georganiseerd in vergelijking met andere Latijns-Amerikaanse metropolen.

In de hippe wijk Bellavista is een wandeling door de mooie steegjes de moeite waard, evenals een beklimming van de Cerro San Cristóbal, vanwaar bezoekers een zeer goed uitzicht hebben over Santiago en de omringende berglandschappen. Een alternatief is de Sky Costanera, een toren van waaruit bezoekers ook een indrukwekkend uitzicht hebben over de Chileense hoofdstad. Het centraal gelegen Cerro Santa Lucía park met zijn berg is perfect om even bij te komen van het hectische stadsleven. Een bezoek aan de centrale markt en een pauze in een van de vele restaurants is ook de moeite waard.

In het Museum van het Geheugen en de Mensenrechten (Museo de la Memoria y los Derechos Humanos) kunnen geïnteresseerde bezoekers meer te weten komen over het duistere verleden van Chili en de militaire dictatuur in de jaren zeventig. Een bezoek aan La Chascona, het huis van de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda, geeft reizigers een goed inzicht in het leven van Neruda en leert hen tegelijkertijd over de Chileense geschiedenis.

Van de luchthaven van Santiago de Chile naar het omliggende platteland

Met een huurauto bent u niet alleen snel in het centrum van Santiago, maar ook in de aangrenzende berggebieden of aan de Pacifische kust met de beroemde kustplaatsen Valparaiso en Vina del Mar. Omdat Santiago zo dicht bij de zee ligt, kost een ommetje naar het strand niet veel tijd. Onderweg zijn er verschillende wijnbouwgebieden waar lokale wijnboeren u uitnodigen om hun wijnen te bezoeken en te proeven en waar u meer te weten kunt komen over de productie van Chileense wijnen.

Verkiest u de bergen boven de zee? Dat is geen probleem in Santiago. De nabijgelegen Andesgebieden kunnen in ongeveer 2 uur bereikt worden. De mogelijkheden om te wandelen, trektochten te maken en tal van buitenactiviteiten te ondernemen, zoals raften, paardrijden of klimmen, zijn hier eindeloos.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat