Huurauto Arturo Merino Benitez Airport

Autoverhuur luchthaven Santiago de Chile - SCL vanaf 19 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Arturo Merino Benitez Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. PEUGEOT 208 1.6 of gelijkwaardig
PEUGEOT 208 1.6
vanaf 19 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
PEUGEOT 208 1.6
vanaf 25 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
PEUGEOT 208 1.6
vanaf 19 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
PEUGEOT 208 1.6
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Kia Rio Or Similar of gelijkwaardig
Kia Rio Or Similar
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Rio Or Similar
vanaf 43 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Kia Rio Or Similar
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Kia Rio Or Similar
vanaf 43 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Hyundai Elantra of gelijkwaardig
Hyundai Elantra
vanaf 40 €/dag
Minibus
bijv. Dodge Caravan of gelijkwaardig
Dodge Caravan
vanaf 54 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Dodge Caravan of gelijkwaardig
Dodge Caravan
vanaf 54 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Hyundai H1 of gelijkwaardig
Hyundai H1
vanaf 106 €/dag
SUV
bijv. Chevrolet Tracker of gelijkwaardig
Chevrolet Tracker
vanaf 39 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op de luchthaven van Santiago de Chile

Kabelbaan naar San Cristobal Hill met panoramisch uitzicht op Santiago de Chile

Kabelbaan op de heuvel van San Cristobal

U bent van plan om een auto te huren in Santiago de Chile en bent op zoek naar de juiste huurauto? Met de Autoverhuur Check kunt u het aanbod van de lokale autoverhuurbedrijven comfortabel op uw thuiscomputer vergelijken. Santiago de Chile is de hoofdstad van Chili en is strategisch gelegen tussen de Andes en de Stille Oceaan. Reizigers die via de Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport aankomen, vinden een goede selectie van internationale en lokale autoverhuurbedrijven direct ter plaatse en zijn er zeker van dat ze vinden wat ze zoeken. De hoofdstad Santiago en de gevarieerde landschappen van Chili kunnen zo in alle comfort en gemak worden bereisd.

Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport (SCL)

Luchtfoto van Santiago de Chile met de bergen van de Andes

Luchtfoto van Santiago de Chile

Santiago's Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport (SCL) , ook wel Santiago International Airport en Nuevo Pudahuel Airport genoemd, is een van de grootste luchthavens in Latijns-Amerika. De luchthaven ligt in de gemeente Pudahuel, ongeveer 15 km ten noordwesten van Santiago de Chile. Veel internationale en sommige lokale autoverhuurbedrijven hebben een vestiging op de luchthaven van Santiago.

Autoverhuur op de luchthaven van Santiago de Chile

De Huurautocheck maakt een directe vergelijking mogelijk tussen verschillende autoverhuurbedrijven en hun aanbod. Let bij het vergelijken op de relevante contractvoorwaarden met betrekking tot de verzekering en het aantal mogelijke bestuurders. Kies tussen een van de volgende agentschappen en reserveer uw huurauto van tevoren:

 • Avis

 • Chileense huurauto

 • Europcar

 • Sixt

 • ACE Een auto huren

 • Alamo

 • Econorent Autoverhuur

 • Localiza Rent A Car

 • Hertz

De meeste autoverhuurbedrijven bevinden zich in het hoofdgebouw van het vliegveld in de straat Armando Cortinez en zijn moeilijk te missen.

Benzinestations op de luchthaven Santiago de Chile

De tankstations bevinden zich bijvoorbeeld op de Vespucio-snelweg richting het stadscentrum. Hier vindt u benzinestations zoals de wijdverspreide Copec en Terpel. In de regel worden de Chileense tankstations bediend door een tankstationbediende, zelfbediening is vrij zeldzaam. Over het algemeen is het goedkoper om in en rond de hoofdstad te tanken dan in het noorden en zuiden van het land en het netwerk van tankstations is buiten de grotere steden niet erg dicht - dus tanken op de luchthaven van Santiago of in het stadsgebied is zeker de moeite waard.

Rijden in een auto in Chili: wat je moet overwegen

Wat is de maximumsnelheid in Chili?

 • In steden en gemeenten 60 km/u, in sommige gebieden slechts 50 km/u.

 • Op landwegen, tenzij anders aangegeven, is de maximumsnelheid 100 km/u.

 • Op snelwegen 120 km/u

Is er een tolheffing in Chili?

Ja, om gebruik te maken van de Chileense snelwegen moet je tol betalen. Dit varieert afhankelijk van de regio en de route en wordt betaald in speciaal daarvoor geïnstalleerde tolstations. In Santiago daarentegen wordt het TAG systeem gebruikt en zijn de huurauto's meestal uitgerust met het juiste TAG systeem.

Hoe is het wegennet in Chili?

Als u een auto huurt in Chili en het land ontdekt, profiteert u van een goed wegennet en - afgezien van het centrum van de hoofdstad - van een vrij ontspannen verkeerssituatie. De chauffeurs moeten echter in alle regio's voorzichtig zijn, want het is niet ongewoon dat fietsers, voetgangers of dieren de weg oversteken, zelfs niet op snelwegen en autosnelwegen.

Chili - Op tournee vanaf de luchthaven van Santiago de Chile met een huurauto

Chili biedt adembenemende en gevarieerde landschappen en kan veilig en comfortabel met de huurauto worden bereisd. Met uw huurauto bereikt u zelfs de meest afgelegen hoeken en bespaart u veel tijd en zenuwen.

Ontdek de hoogtepunten in Santiago de Chile met een huurauto

Santiago de Chile biedt variatie voor elke smaak. De stad kan worden verkend met een huurauto en het verkeer is, in vergelijking met andere Latijns-Amerikaanse steden, vrij ontspannen en georganiseerd.

In de hippe wijk Bellavista is het de moeite waard om door de mooie steegjes te wandelen en de Cerro San Cristóbal te beklimmen, van waaruit de bezoekers een zeer goed uitzicht hebben over Santiago en de omliggende berglandschappen. Een alternatief is de Sky Costanera, een toren van waaruit bezoekers ook een indrukwekkend uitzicht hebben op de Chileense hoofdstad. Het centraal gelegen park Cerro Santa Lucía met zijn berg is perfect voor een pauze van het hectische stadsleven. Een bezoek aan de centrale markt en een pauze in een van de vele restaurants is ook de moeite waard.

In het Museum voor Herinnering en Mensenrechten (Museo de la Memoria y los Derechos Humanos) komen geïnteresseerde bezoekers meer te weten over het duistere verleden van Chili en de militaire dictatuur in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Een bezoek aan La Chascona, het huis van de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda, geeft reizigers een goed inzicht in het leven van Neruda en leert hen veel over de Chileense geschiedenis.

Van de luchthaven van Santiago de Chile naar de omgeving

Met een huurauto bent u niet alleen snel in het centrum van Santiago, maar ook in de aangrenzende berggebieden of aan de Pacifische kust met de beroemde kustplaatsen Valparaiso en Vina del Mar. Door de nabijheid van Santiago's zee neemt een uitstapje naar het strand niet veel tijd in beslag. Onderweg zijn er verschillende wijnbouwgebieden waar lokale wijnbouwers u uitnodigen om hun wijnen te bezoeken en te proeven en waar geïnteresseerden meer te weten kunnen komen over de productie van Chileense wijnen.

Ben je meer aangetrokken tot de bergen dan tot de zee? In Santiago is dat geen probleem. In ongeveer 2 uur kunt u de nabijgelegen Andesgebieden bereiken. De mogelijkheden om te wandelen, te wandelen en talrijke buitenactiviteiten zoals raften, paardrijden of klimmen zijn hier onbegrensd.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders