Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Buenos Aires

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Buenos Aires
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Buenos Aires

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Buenos Aires bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Renault Logan o similar
13 Dagen van 12.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Volkswagen Up o similar
13 Dagen van 12.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Nissan March
13 Dagen van 12.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Buenos Aires met een huurauto

Om de Argentijnse metropool Buenos Aires op zijn best te ontdekken, is het de moeite waard om een auto te huren en ter plaatse op te halen. Met ons vergelijkingsportaal MietwagenCheck kunt u eenvoudig alle aanbiedingen van autoverhuurbedrijven in Buenos Aires vergelijken en snel de juiste auto vinden voor uw behoeften.

Waarom u een huurauto nodig heeft voor deze stad is bijna duidelijk. Met een huurauto kunt u de stad zelfstandig verkennen, en het brengt u veilig naar alle bezienswaardigheden en attracties van de stad. En zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt, heeft Buenos Aires een aantal van deze adembenemende bezienswaardigheden te bieden.

Buenos Aires bij zonsondergang

Buenos Aires bij zonsondergang

Ontdek de bezienswaardigheden van Buenos Aires per huurauto

  • Plaza de Mayo
  • La Boca
  • Casa Rosada
  • Obelisk van Buenos Aires

Plaza de Mayo

Plaza de Mayo moet bekend zijn als een concept van sightseeing. Je kunt zeggen dat het het herkenningspunt van de stad is. Het maakt dus niet uit of men Buenos Aires bezoekt als toerist of voor zaken, men had deze plek zeker moeten zien. Het plein is genoemd naar een revolutie in mei 1810.

Met de huurauto naar de Plaza de Mayo in Buenos Aires

Plaza de Mayo in Buenos Aires

La Boca

La Boca is echt een toeristische trekpleister die de moeite waard is. Het is een buurt van Buenos Aires. Maar het bijzondere is de bevolking, als je naar het gebied van dit deel kijkt. In totaal wonen hier 46.494 mensen op een oppervlakte van maar liefst 3,3 vierkante kilometer. La Boca heeft een bevolkingsdichtheid van iets meer dan 14.000 inwoners per vierkante kilometer en toch is het een zeer kleurrijke plaats vol verrassingen.

Voor straatkunstenaars is dit deel één groot kunstwerk en een must. Deze toeristische trekpleister ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van de dichtstbijzijnde luchthaven en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Buenos Aires Services.

Casa Rosada

Afgeleid van het Spaans: "Casa" voor het huis en "Rosada" voor de kleur roze. Het roze huis. Vandaag gebruikt als het paleis van de president. Het beste aan deze toeristische attractie is dat dit paleis aan de oostkant van Plaza de Mayo ligt, zodat u twee bezienswaardigheden in één reis kunt ervaren. Het huis zelf wordt alleen gebruikt voor zeer formele gelegenheden en u kunt er zonder meer verblijven en het prachtige roze paleis fotograferen.

Met de huurauto naar Casa Rosada in Buenos Aires

Casa Rosada in Buenos Aires

Obelisk van Buenos Aires

Een obelisk is een stenen vijl, die met zijn hoogte in diameter afneemt. U kunt deze obelisk, gebouwd op de vloer van Plaza de la República, bezoeken en bekijken via de autoverhuur in Buenos Aires. Het werd voltooid in 1936 om de 400ste verjaardag van de stad Buenos Aires te vieren. Het is een duizelingwekkende 67 meter hoog en toch zijn er wolkenkrabbers die het overtroeven.

De extra bestuurder voor de huurauto in Buenos Aires

Als u het stuur tijdens uw reis uit handen wilt nemen, is een extra chauffeur een goed idee. In veel aanbiedingen in de prijsvergelijking is al een extra chauffeur inbegrepen, maar bij andere aanbiedingen kan een extra vergoeding worden gevraagd. Zeker als u langere afstanden in Argentinië wilt afleggen met een huurauto, kan het de moeite waard zijn om een tweede bestuurder aan te melden bij het autoverhuurbedrijf. Zo kunt u om de beurt een lange reis maken en hoeft u niet zelf de hele weg te rijden.

Als u een fan bent van sightseeing of als u zich wilt onderdompelen in een andere cultuur, dan is Buenos Aires de place to be. Met autohuur in Buenos Aires bereikt u in een mum van tijd elke bestemming van uw keuze.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat