Auto huren in Argentinië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Argentinië: De populairste autohuur bestemmingen

Ontdek Argentinië met een huurauto

Roadtrip door Argentinië

Roadtrip door Argentinië

Als u in Argentinië reist met een huurauto, ervaart u pure afwisseling: Bergen, steden, regenwouden, zandstranden en besneeuwde gletsjers wachten op u! Bij Car RentalCheck vindt u de juiste metgezel voor uw reis door Argentinië. Ons portaal zal u helpen om de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven te vergelijken en de geschikte huurauto voor Argentinië te boeken.

Waar kan ik mijn huurauto krijgen in Argentinië?

De beste manier om te reizen in Argentinië is met een huurauto. Zo bent u altijd flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. U kunt een huurauto ophalen in de volgende steden in Argentinië:

Zonsondergang boven Buenos Aires

Zonsondergang boven Buenos Aires

Uitzicht over Córdoba, Argentinië

Uitzicht over Córdoba, Argentinië

Als u vanaf het begin mobiel wilt zijn in Argentinië, kunt u uw huurauto ook ophalen op een van de volgende luchthavens:

Huurauto Argentinië: De extra opties

Bij AutoverhuurCheck kunt u extra opties selecteren om uw huurauto voor Argentinië aan te passen. Kijk zelf maar eens naar onze portal. U kunt deze opties onder andere selecteren:

 • Voertuigtype (Kleinwagen, Minivan, SUV)
 • Inclusief diensten (eerlijke brandstofregeling, onbeperkte kilometers)
 • verzekeringsuitkering
 • Uitrusting (airconditioning, automatisch)

Mis de hoogtepunten in Argentinië niet

Verheug u op een spannende reis door Argentinië met een huurauto. Plan uw reis van tevoren en stel uw individuele lijst van attracties samen. Met de huurauto kunt u ze comfortabel bereiken. Mis de volgende hoogtepunten in Argentinië niet:

Watervallen in het Iguazú Nationaal Park

Watervallen in het Iguazú Nationaal Park

 • Los Glaciares Nationaal Park
 • Iguazú Nationaal Park
 • La Boca
 • Aconcagua
 • Nahuel Huapi...
 • Casa Rosada
 • Plaza de Mayo
 • Garganta del Diablo
 • Quebrada de Humahuaca

Hoeveel kost het om een auto te huren in Argentinië?

Met de auto door Patagonië

Met een huurauto door Patagonië

De prijzen in Argentienen zijn ruwweg vergelijkbaar met de prijzen die u in Duitsland gewend bent, maar het vlees is bijvoorbeeld van zeer goede kwaliteit en veel goedkoper dan in Duitsland. Bovendien betaalt men over het algemeen meer in de toeristische steden en de hoofdstad Buenos Aires. Als gevolg van de vrij onstabiele economische situatie kunnen de prijzen in Argentinië echter sterk fluctueren. Wij raden u aan om voor uw vakantie altijd de actuele prijzen te onderzoeken. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. De prijs van een huurauto hangt niet alleen af van de economische situatie, maar ook van hoe lang van tevoren u uw huurauto online boekt. In de regel geldt: hoe eerder u uw huurauto voor Argentinië boekt, hoe beter uw aanbiedingen zijn.

Hoeveel tijd moet ik plannen voor een roadtrip door Argentinië?

Als je dat kunt, moet je minstens drie weken plannen voor je reis door Argentinië. Als u door heel Argentinië wilt reizen, raden wij u aan een binnenlandse vlucht te nemen van Buenos Aires naar Calafate en hier een nieuwe huurauto te boeken. Dit bespaart u veel tijd in de straten van Argentinië. Als alternatief kunt u ook kennismaken met het prachtige noorden van het land rond de regio Salta. Vanuit de stad Salta kunt u verschillende excursies maken naar de omliggende ravijnen, woestijnen en bergen. De landschappen rond Salta zijn prachtig. Bezoek bijvoorbeeld Mirador Hornocal.

Mirador Hornocal in Argentinië

Het berglandschap Mirador Hornocal Mirador Hornocal

Wanneer is de beste tijd om naar Argentinië te reizen?

Zonsopgang boven Argentinië

Vergeet niet dat Argentinië op het zuidelijk halfrond ligt en dat de seizoenen tegenovergesteld zijn aan de onze in Duitsland. Hoe noordelijker de bestemming, hoe dichter bij de evenaar en hoe warmer de regio. Buenos Aires wordt aanbevolen van september tot april. De warmste maanden hier zijn van december tot februari met een temperatuur van ongeveer 30°C. Dus ideaal om de Europese winter te ontvluchten. In het zuiden van Argentinië is het het hele jaar door vrij koud. Zelfs in de zomermaanden worden in Ushuaia alleen temperaturen tussen de 5-10°C bereikt. In de regio Salta valt er in de zomer vaker regen.

Hoe gedraag ik me in het Argentijnse wegverkeer?

In Argentinië rijdt men net als in Duitsland ook aan de rechterkant van de weg. Aangezien het land zeer groot is, zoals reeds vermeld, is het de moeite waard om een huurauto te huren om te verkennen. Als u uw huurauto parkeert, moet u deze altijd op bewaakte parkeerplaatsen parkeren. Ook adviseren wij u om uw waardevolle spullen nooit open in de auto te laten liggen. Stop niet tussen de steden wanneer u om hulp wordt gevraagd, maar informeer het dichtstbijzijnde benzinestation. De rijstijl van de Argentijnse automobilisten is voor ons Europeanen meestal een beetje chaotisch. Rij met maximale aandacht en laat u niet storen.