Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Aeroparque Jorge Newbery

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Aeroparque Jorge Newbery
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Aeroparque Jorge Newbery

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Aeroparque Jorge Newbery bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Renault Logan o similar
5 Dagen van 28.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Gol
5 Dagen van 28.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. VW Gol
5 Dagen van 28.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto

Autohuur op Jorge Newbery Airport

Buenos Aires

Buenos Aires

Met een huurauto kunt u gemakkelijk de omgeving bezoeken en uw vakantie op maat maken. Kijk op de website van de Autoverhuur-Check voor de beste aanbiedingen en de laagste prijzen en vind uw droomauto. Jorge Newbery Airport is de nationale luchthaven van Argentinië en ligt in de stad Buenos Aires. Een auto huren bij het vliegveld is een ideale optie voor degenen die al in de stad wonen of naar Aeroparque Jorge Newbery komen met een binnenlandse vlucht. Bespaar tijd en huur van tevoren een auto, zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer of dure taxi's. Met Car Rental Check kunt u uw reservering maken door extra diensten toe te voegen en de prijzen van verschillende verhuurbedrijven te vergelijken.

Jorge Newbery Luchthaven in Buenos Aires

Luchthaven Buenos AIres

Jorge Newbery Airport is de nationale en regionale luchthaven van het land en ligt in de stad Buenos Aires, Argentinië. Het kan worden beschouwd als de meest centrale toegangspoort van het land, omdat het strategisch gelegen is in de buurt van de hoofdstad en verschillende steden in het land verbindt met Buenos Aires. Het is gelegen aan de Costanera, naast de Rio de la Plata, in het district Palermo en is de enige luchthaven binnen de stadsgrenzen van Buenos Aires. Hoewel het niet zoveel passagiers verwerkt als de internationale luchthaven van Ezeiza, passeren er elk jaar ongeveer 12 miljoen passagiers. Deze locatie is ideaal voor autoverhuurders om het reizen voor veel passagiers gemakkelijker te maken. Car RentalCheck biedt u de mogelijkheid om de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken en uw ideale huurauto te vinden.

Houd er rekening mee dat verschillende bedrijven verschillende regels hebben met betrekking tot de minimumleeftijd, kosten voor extra bestuurders of onbeperkt aantal kilometers. Op Jorge Newbery Airport vindt u de diensten van de volgende bedrijven:

  • Alamo

  • Advies
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Volledige huurwagenverhuur
  • Hertz
  • Localiza
  • Ocarrol
  • Een auto huren

Afstanden tot toeristische attracties

De verschillende attracties liggen relatief dicht bij Jorge Newbery Airport, omdat het in de populaire buurt van Palermo ligt.

Hieronder vindt u informatie over de afstanden van een aantal bezienswaardigheden vanaf het vliegveld en de tijd die nodig is om er te komen:

Plaats van belang Afstand Reistijd
La boca - Caminito 12 km 30 minuten
Plaza de mayo 8 km 23 min.
Puerto Madero 10 km 27 min.
Recoleta 7 km 20 minuten
Reserva ecológica 8 km 22 min.
San Telmo 10 km 27 min.
Tigre 26 km 30 minuten

De kust van de provincie Buenos Aires

Met een huurauto kunt u op vakantie gaan in Argentinië en verschillende plaatsen in de buurt bezoeken vanaf het startpunt Buenos Aires. Er zijn ook veel strandgebieden.

  • La Plata (1 uur rijden)
  • Pinamar (4 uur rijden)
  • Mar del Plata (4,5 uur rijtijd)
  • Necochea (5,5 uur rijtijd)

Soorten verzekeringen voor uw huurauto

Verzekering

Het kiezen van de juiste verzekering voor uw reis is een belangrijk onderdeel van het boeken van uw huurauto. Vergelijk de aanbiedingen van de verschillende autoverhuurbedrijven en boek de goedkoopste optie voor uw reis door de prijzen op de autoverhuur check pagina te bekijken. Aarzel niet om uw autohuur vooraf online te boeken en geniet van een spannende reis naar Buenos Aires. Bij uw reservering heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit de volgende drie verzekeringspakketten, afhankelijk van uw behoeften.

basispakket

In het algemeen bevelen wij de volledig omniumverzekering zonder eigen risico aan. Dit is ook opgenomen in het basispakket. Hier zijn alle schades aan uw voertuig verzekerd. De schade wordt door de organisator vergoed. Tijdens uw reis bent u alleen aansprakelijk voor het bedrag van de aanbetaling. Als de borgsom wordt ingehouden, ontvangt u een terugbetaling van uw operator. Dit is de beste manier om verzekerd te zijn. Ook een diefstalverzekering is in het pakket opgenomen. Ook de eerlijke brandstofregeling is opgenomen. Wat is het eerlijke brandstofbeleid? Hier ontvangt u de huurauto met een bepaalde hoeveelheid brandstof. Hiermee moet u ook het voertuig inleveren. Dit bespaart u dure stationsbenzinekosten en u kunt gebruik maken van lokale benzinestations.

Pluspakket

Naast alle diensten omvat het basispakket als inclusieve dienst ook de gratis kilometers. U kunt zoveel kilometers met de auto rijden als u wilt tijdens uw huurauto tour. Er zijn geen extra kosten. Voor sommige aanbiedingen van het basispakket wordt vanaf een bepaald bedrag een kilometervergoeding in rekening gebracht. Dit moet worden betaald na het inleveren van het voertuig.

Allround zorgeloos pakket

Als u volledig gedekt wilt zijn, moet u kiezen voor aanbiedingen met het allround zorgeloze pakket. Dit omvat ook een glas- en bandenverzekering. U kunt er dus zeker van zijn dat u geen kosten maakt in geval van schade!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat