Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Ciudad de La Habana

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 106 beoordelingen voor Ciudad de La Habana
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Ciudad de La Habana

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Ciudad de La Habana bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
15 Dagen van 25.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
15 Dagen van 25.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
15 Dagen van 25.06 - 10.07.2024
Voorbeeld auto

Beleef Havana deze winter met een huurauto

Uitzicht over Havana

Havana en ook de rest van Cuba wacht erop om door u ontdekt te worden met een huurauto. Sinds de Corona-pandemie probeert het land toeristen terug te halen naar Cuba en vanaf november 2021 zullen langzaam openingsstappen worden gezet. De stad Havana wordt in het Spaans La Habana genoemd. Het is de hoofdstad van Cuba en ook van de gelijknamige provincie. Havana is niet alleen het culturele, maar ook het politieke centrum van Cuba. Salsaritmes, oldtimers en Caribische flair kenmerken de provincie La Habana en het hele land. Laat u inspireren en beleef de noordelijke Caraïben. De beste manier om de eilandstaat vanuit de stad Havana te verkennen is met een huurauto .

U vindt goedkope aanbiedingen voor huurauto's op MietwagenCheck. Daarnaast zijn er bezienswaardigheden die wij aanbevelen op het eiland provincie voor uw volgende vakantie.

Tips voor een geslaagde reis naar Havana

Op zoek naar non-stop vluchten van Duitsland naar Havana? De belangrijkste internationale luchthaven van het eiland heet Jose Marti International Airport. Eurowings en Condor verzorgen rechtstreekse vluchten. De wekelijkse vluchten van Eurowings vertrekken vanuit München, terwijl de rechtstreekse vluchten van Condor vertrekken vanuit Frankfurt. Een alternatief zouden de talrijke aanbiedingen met tussenlandingen van vele andere luchtvaartmaatschappijen zijn. Dit geeft u nog meer flexibiliteit wat betreft vertrek- en aankomsttijden. De luchthaven ligt bij Boyeros, ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad. Om naar de stad te gaan, kunt u een privé-pendelbus nemen. Het is ook mogelijk om de openbare bussen te gebruiken of een taxi te nemen. Wilt u een huurauto boeken in Havana vanaf de luchthaven? Wanneer u op zoek bent naar een huurauto, biedt de MietwagenCheck prijsvergelijker ook tussenpersonen op de luchthaven .

Verkeer in Cuba

Een bijzonderheid bij het huren van een auto in La Habana is om de huurauto van tevoren te reserveren. Normaal gesproken vragen makelaars in autoverhuur in Cuba om een week van tevoren te boeken.

Driveboo Tip:

Voor La Habana autoverhuur heeft onze ervaring ons geleerd dat het het beste is om uw huurauto drie weken van tevoren te boeken, maar ten minste een week van tevoren.

Reizen naar de provincie La Habana - Geschiedenis, Cultuur, Lifestyle

De hoofdstad van Cuba wordt bewoond door meer dan 2 miljoen mensen. De vele verschillende mensen geven met veel energie en joie de vivre vorm aan het dagelijkse leven van de stad. Nergens anders op het eiland kunt u zoveel verschillende straatjes en koloniale gebouwen ontdekken. Deze zijn gerestaureerd en glanzen van pracht en praal, maar zitten ook vol geschiedenis.

Mis onze aanbevelingen voor Havana niet.

La Habana Vieja - De oude stad van Havana.

Havana Oude Stad

Dit is de oudste wijk van Havana. Het is vooral opmerkelijk omdat het wordt beschouwd als een van de belangrijkste koloniale districten in Amerika. Dit is ook de reden waarom La Habana Vieja in 1982 door de UNESCO werd uitgeroepen tot Erfgoed van de Mensheid. Dit is waar de meeste bezienswaardigheden van de stad zich bevinden. De beste plaats om uw excursie te beginnen is vanaf de kathedraal. In de nabije omgeving zijn vele andere bezienswaardigheden zoals La Bodeguita del Medio, Castillo de la Real Fuerza of ook de Plaza de Armas.

Excursie naar het moderne Havana en de Fusterlandia

Wilt u Modern Havana bezoeken? Een uitstapje naar de buurt van Fusterlandia is zeker de moeite waard. Het doel van de kunstenaar José Fuster was om de hele wijk door middel van een creatief project om te vormen tot een hippe wijk. Hij slaagde daar zeker in met kleurrijke mozaïeken en gevels. Het kunstproject bevindt zich buiten het stadscentrum. Het duurt ongeveer 30 minuten om met een huurauto naar Fusterlandia te rijden.

Rijd langs de Malecón Esplanada
Zonsondergang bij de Malacón

Zonsondergang bij de Malacón

De 8 kilometer lange promenade langs de golfbreker biedt niet alleen een prachtig uitzicht op zee, maar geeft ook een goed beeld van het dagelijks leven van de inwoners van de stad. Open de ramen van de huurauto en geniet van de frisse Caribische zeelucht . Een zonnige namiddag nodigt u uit om de vissers aan het werk te zien, een van de vele paladares (kleine Cubaanse restaurantjes) te bezoeken voor een hapje, of gewoon wat tijd in de zon door te brengen.

Rook een echte Cubaanse sigaar
Vrouw met sigaar Cuba

Cubaanse sigaren behoren tot de beste ter wereld. Perfecte klimatologische omstandigheden voor de teelt van tabaksproducten leidden tot de eeuwenoude traditie van sigarenproductie in het land. Waar zijn Cubaanse sigaren te koop? Je kunt overal sigaren kopen in Havana. Een goed cadeau-idee voor vrienden of familie als je zelf geen fan bent van tabaksproducten.

Reis naar Varadero
Paradijs in de buurt van Varadero

De badplaats is waarschijnlijk de bekendste term wanneer men het over Cuba heeft. Er is ongeveer 140 km tussen de provincie La Habana en Varadero. Het duurt twee uur om er te komen met een huurauto. Wil je een Caribisch paradijs? Varadero biedt niet alleen een perfecte natuur en prachtige stranden, maar is ook een perfecte plaats voor allerlei watersporten. Bars, clubs en vele restaurants bieden de gelegenheid om kennis te maken met het land, de mensen en andere vakantiegangers uit de hele wereld.

Rijden naar La Habana met een huurauto

Wil je naar Havana rijden? Er zijn verschillende verhuurlocaties bij MietwagenCheck voor uw volgende huurauto. Dus uw volgende reis kan overal beginnen. Havana moet echter hoe dan ook worden verkend. Huurauto's kunnen meestal worden gehuurd op de luchthaven of in de stad. De routes naar Havana kunnen allemaal binnen een dag worden afgelegd.

Stad Afstand tot Havana
Varadero 2 uur
Holguin 9 uur
Santiago de Cuba 11 uur
Trinidad 4 uur
Cayo Coco 6 uur en 30 minuten.
Santa Clara 3 uur en 30 minuten.
Cienfuegos 3 uur
Camagüey 6 uur en 30 minuten.

Nuttige tips voor uw reis naar de provincie La Habana

Om Cuba binnen te komen heb je een visum nodig. U krijgt dit visum in de vorm van een zogenaamde "toeristenkaart". U kunt deze vóór uw vakantie kopen bij de Cubaanse ambassade of bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Als u vanuit La Habanna het hele eiland wilt verkennen, is het zeker de moeite waard om een auto te huren. Door prijzen te vergelijken op MietwagenCheck , kunt u goedkope aanbiedingen vinden en vergelijken. Als u een auto huurt, moet u er rekening mee houden dat de wegen niet te vergelijken zijn met de Europese normen. Bovendien is het begrip van de verkeersregels ook veel soepeler. Houd altijd het hoofd koel en let op andere weggebruikers.

Informatie voor het huren van een auto in Cuba

Huurauto's worden aangeboden met verschillende soorten verzekeringen. De twee belangrijkste verzekeringen zijn een volledige omniumverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Let op de volgende informatie bij het boeken van een huurauto in Cuba:

  • Volledige omniumverzekering zonder eigen risico
  • Bedrag van de aansprakelijkheidsverzekering
  • Diefstal bescherming
  • Let op het bedrag van de borgsom
  • Heb je een extra bestuurder nodig?
  • De minimumleeftijd voor het huren van een auto in Cuba is 21 jaar.
  • Reserveer een huurauto altijd op voorhand
  • Heeft u extra diensten nodig? (kinderzitjes, enz.)

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

106 Ervaringen van onze klanten in Ciudad de La Habana

Beoordeling van Renate D.

“We kregen een bijna nieuwe auto..., precies in de categorie die we geboekt...Zowel de overdracht als de terugkeer verliepen soepel en zeer snel.”

Beoordeling van Anja F.

“Alles werkte geweldig!”

Beoordeling van Felix H.

“Er waren helemaal geen problemen. Zowel het ophalen als het terugbrengen gebeurde in minder dan 30 minuten.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat