Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Cork Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 15 beoordelingen voor de Cork Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Cork Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Cork Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 26.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 26.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Ford Ka
10 Dagen van 26.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto

Als het in de wintermaanden een beetje fris wordt in Cork, bent u het beste gediend met een huurauto. Haal de vooraf geboekte huurauto op de luchthaven van Cork op en begin uw wintervakantie in Ierland mobiel en onafhankelijk. Of het nu gaat om sightseeing, een wandeling door Cork of een uitstapje met de huurauto de natuur in. In Cork, krijgt iedereen waar voor zijn geld.

Boek een goedkope huurauto op de luchthaven

Het prachtige stadscentrum van Cork

Vergelijk en boek een huurauto op Cork Luchthaven

Een reis naar Ierland is nog steeds populair in 2021. Cork is een hippe stad in het zuiden van Ierland. De stad is uniek gelegen in het oosten van Ierland en aan de zogenaamde "Wild Atlantic Way". De aantrekkelijke ligging nodigt uit tot spannende ontdekkingen met een huurauto . De beste manier om een huurauto te vergelijken en te reserveren op Cork Airport is via ons. Onze eenvoudige en transparante prijsvergelijking toont u de goedkoopste aanbiedingen voor huurauto's. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Wij helpen u graag om alles rond de boeking van uw huurauto tot een pure belevenis te maken. Met een huurauto haalt u gegarandeerd meer uit uw reis. Reis flexibel en onafhankelijk naar alle bezienswaardigheden van Cork en Ierland. Natuurlijk kunt u ook een huurauto ophalen bij een mooi gelegen station in de stad.

Op de luchthaven profiteert u echter van vele voordelen:

  • langere openingstijden en betere service
  • een ruimere keuze aan voertuigen en autoverhuurbedrijven
  • bespaar tijd en geld door direct bij aankomst op te halen

Verken het prachtige Cork met een huurauto

Ontdek alle bezienswaardigheden van Cork

Ontdek alle bezienswaardigheden van Cork

Cork is beslist een van de spannendste en mooiste steden van Ierland. Deze stad bruist van het leven en is geliefd bij zowel de plaatselijke bevolking als de toeristen. Cork, is gelegen aan de prachtige rivier Lee. De stad heeft ook veel te bieden op elk moment van het jaar. Fascinerende kunstgalerijen, eigenzinnige musea en de beste pubs van de wereld wachten op u. Tussen het verkennen van alle bezienswaardigheden door nodigen gezellige cafés u uit om u op te frissen. Waar is Cork beroemd om? Cork is vooral bekend om zijn vele jazzfestivals en zelfgebrouwen bieren.

De mooiste bezienswaardigheden in Cork:

  • Saint Fin Barres Kathedraal
  • Blackrock Castle
  • Spikeiland
  • Kerk van St Anne
  • De Engelse markt

Ontdek de omgeving van Cork met een huurauto

Uitzicht op de havenstad Cobh

De havenstad Cobh: in de voetsporen van de Titanic

Zoals eerder gezegd, ligt Cork op een ongelooflijk aantrekkelijke locatie. Zelfs in de onmiddellijke omgeving van de stad zijn er veel bezienswaardige dingen. De beste manier om de hoogtepunten van het gebied te bereiken is met een huurauto. Ga op zoek naar de Titanic, mystieke kastelen en badplaatsen. Breng ook zeker een bezoek aan de havenstad Cobh. Deze prachtige stad werd ooit bezocht door de beroemde Titanic. Dit was de laatste aanloophaven van het iconische schip. Leer hier alles over de geschiedenis. Blarney Castle ligt ook niet ver van Cork en is ook gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Laat u betoveren door deze mystieke vesting. Een prachtig meer nodigt uit tot een wandeling. Ga naar de Blarney Stone , waarover een prachtige legende is ontstaan. Er staat dat één kus genoeg is om eeuwige welsprekendheid te bereiken. Voor een culinaire traktatie gaat u naar Kinsale. Deze stad is vooral beroemd om zijn verse bezienswaardigheden. Een insidertip voor fijnproevers hier is het Fishy Fishy Café.

Afstand tot mooie hoogtepunten in de omgeving van Cork:

Hoogtepunt in Ierland Rijtijd vanaf Cork Afstand van Cork
Cobh 33 minuten 24,5 km
Blarney Kasteel/Stone 17 minuten 8,7 km
Kinsale 33 minuten 26,5 km

Wetenswaardigheden over de luchthaven van Cork

Aankomst op de luchthaven van Cork

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Cork

Cork Airport is de op één na grootste luchthaven van Ierland. Het is ook de best verbonden luchthaven van het land na Dublin Airport. Er zijn rechtstreekse vluchten naar nationale en internationale bestemmingen van hieruit. Met name de goedkope luchtvaartmaatschappij Ryanair biedt een groot aantal goedkope vluchten aan.

Alles wat u moet weten over uw huurauto op de luchthaven van Cork

Het boeken van een goedkope huurauto in Cork Luchthaven is eenvoudiger dan je denkt. Op MietwagenCheck vindt u de goedkoopste aanbiedingen van de beste autoverhuurbedrijven. Wij hebben onze partners met grote zorg geselecteerd om u een unieke ervaring te bezorgen. Naast de prijs zijn er nog andere factoren die de kwaliteit van het aanbod bepalen. In de volgende paragrafen verduidelijken we alles wat belangrijk is over een huurauto.

Nuttige extra opties voor uw huurauto

In het algemeen raden wij u aan altijd de eerlijke tankoptie (vol/vol) te kiezen. Met deze optie haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem terug met een volle tank. Dit bespaart u veel tijd en geld. Bovendien is de optie alle kilometers gratis aan te bevelen. Met deze dienst wordt een rondreis door Ierland kinderspel. Als u in gezelschap reist, zal een extra chauffeur interessant voor u zijn. Met deze optie heeft uw bijrijder ook het recht om de huurauto te besturen. Hij of zij geniet van een volledige verzekeringsdekking, net als u. De registratie is gemakkelijk ter plaatse te doen. Bij veel aanbiedingen op MietwagenCheck zijn een of meer van deze diensten al bij de prijs inbegrepen.

Veilig de weg op met de juiste verzekering
Het beste op weg met een uitgebreide verzekering

Het beste op weg met een uitgebreide verzekering

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto? Wettelijke aansprakelijkheid is inbegrepen in alle aanbiedingen. Deze beschermt u in basiszaken en wordt het best gekozen met een hoog verzekerd bedrag. Je bent nog beter af met een uitgebreide verzekering. Deze wordt het best gekozen zonder overdaad. Met dit type verzekering bent u altijd veilig op de weg en kunt u zonder aarzelen rijden. Gelukkig zijn veel aanbiedingen op ons portaal al inclusief een volledige uitgebreide verzekering in de lage prijs. Daarom is een snelle prijsvergelijking op MietwagenCheck de moeite waard.

De borg voor uw huurauto eenvoudig uitgelegd
De borg voor uw huurauto in Cork

De borg voor uw huurauto in Cork

Een borgsom voor uw huurauto is een heel normale procedure. Bovendien is het betalen van een borgsom een goede indicator voor gerenommeerde aanbieders. Gewoonlijk wordt de borgsom betaald met een creditcard. Daartoe wordt het uitstaande bedrag geblokkeerd en aan het einde aan u vrijgegeven. In uitzonderlijke gevallen kunt u de borg ook contant betalen. Het is het beste om de huurvoorwaarden van het autoverhuurbedrijf van uw keuze te lezen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

15 Ervaringen van onze klanten in Cork Airport

Beoordeling van Jacqueline S.

“Snel ophalen, afzetten was nog makkelijker.”

Beoordeling van Lea F.

“plaatse ging alles aangenaam snel...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat