Auto huren in Finland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Finland: De populairste autohuur bestemmingen

Boek een huurauto voor Finland

Ontdek Finland comfortabel met een huurauto. Finland is vooral bekend om de vele meren, die het land een mystiek karakter geven en snel en gemakkelijk bereikbaar zijn met een huurauto. Een tour met een huurauto door Finland is vooral een rustpauze. De sfeer van de vele meren en eindeloze bossen die Finland te bieden heeft, doen alle drukte van het dagelijks leven verdwijnen en fungeren als een therapie voor de ziel.

Finland - Een land met een mystiek karakter

Time-out bij een meer in Finland

Time-out bij een meer in Finland

Finland ligt in het noorden van Europa en maakt deel uit van Scandinavië. Hoewel Finland met een oppervlakte van 338.000 vierkante kilometer het op zes na grootste land van Europa is, is het ook een van de minst bevolkte landen. De wegen in Finland zijn zeer goed ontwikkeld, dus het is een goed idee om het land te verkennen met een huurauto. Het Finse wegennet omvat meer dan 78.000 km wegen, waarvan ongeveer 65% verhard is. Rijd met een huurauto naar een van de vele meren van Finland en ontspan midden in de rustgevende natuur.

Waar kan ik een huurauto ophalen in Finland?

Autohuur is mogelijk in de steden Helsinki en Rovaniemi. Als u wilt worden mobiele vanaf het begin, kunt u ook ophalen uw huurauto op de luchthaven van Helsinki of een van deze luchthavens in Finland:

Wat zijn de hoogtepunten om te ontdekken in Finland?

Als u in Finland met een huurauto reist, kunt u flexibel rijden naar alle bezienswaardigheden die u wilt zien. Hoe zit het met deze hoogtepunten, bijvoorbeeld?

bestemming voor een dagtocht Afstand tot Helsinki Reistijd vanaf Helsinki
Levi 980 km 11 uur 40 min.
Yllästunturi 15 km 25 min
arctisch 810 km 9 u 40 min.
Nuuksio Nationaal Park 42 km 45 min
Oulanka Nationaal Park 855 km 9 u 50 min.

Autohuur Finland: Vergeet niet om een verzekering af te sluiten

Als u in Finland met de auto reist, moet u altijd uw ogen open houden voor elanden. Mocht er schade ontstaan met de huurauto, dan bent u perfect verzekerd met een volledige verzekering zonder eigen risico. Op deze manier heeft u geen extra kosten en kunt u volop genieten van uw vakantie in Finland.