Huurauto Göttingen

Huurauto Göttingen vanaf 35 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Goedkoop op de weg in Göttingen met een huurauto

Stadscentrum van Göttingen

Ontdek Göttingen flexibel met een huurauto

Is Göttingen een reis waard? Het maakt niet uit of u met een huurauto naar Göttingen reist voor privé- of zakelijke doeleinden: u zult zich zeker thuis voelen in de universiteitsstad Niedersachsen. U kunt het beste een huurauto boeken om de stad goedkoop, zelfstandig en comfortabel te verkennen. Göttingen, dat aan de rivier de Leine ligt, wordt omkaderd door beboste bergen en het Göttinger grindmeer. De beste manier om de veelzijdige stad en de vele bezienswaardigheden te leren kennen is door een auto te huren. Wees slim en vergelijk de prijzen voor autoverhuur in Göttingen en omgeving. In ons vergelijkingsportal vindt u talloze aanbiedingen die betaalbaar zijn. Kies uw droomauto bij de autoverhuur en regel uw verblijf in Niedersachsen individueel volgens uw wensen.

Autohuur in Göttingen en op de luchthaven

Naderen van een luchthaven bij Göttingen

Veel luchthavens in de omgeving van Göttingen

U kunt uw vooraf geboekte huurauto op verschillende stations van de Göttinger autoverhuurdienst tegen lage kosten en in alle comfort afhalen. Als u met het vliegtuig aankomt, kunt u uw auto na de landing ook direct bij de autoverhuur op de luchthaven huren. Daarna kunt u zelfstandig en autonoom met de auto van het vliegveld naar Göttingen rijden. Welke luchthavens zijn er in de buurt van Göttingen? Er zijn verschillende steden met vliegvelden als bestemming beschikbaar: De luchthaven van Leipzig/Halle (LEJ) ligt op ongeveer 220 kilometer van het stadscentrum van Göttingen. De reis duurt ongeveer twee uur en 15 minuten. 140 kilometer ten noorden van de stad ligt het vliegveld van Hannover (HAJ), vanwaar het ongeveer anderhalf uur duurt om Göttingen te bereiken. Op 240 kilometer afstand ligt de luchthaven Frankfurt am Main (FRA). De afstand van de luchthaven tot het centrum van Göttingen bedraagt gemiddeld 2,5 uur.

Ga met de huurauto naar het herkenningspunt van de stad Göttingen

Wat is het herkenningspunt van Göttingen? In het centrum van de stad bevindt zich de Gänseliesel-fontein, die wordt beschouwd als het symbool van Göttingen. Op de in 1901 gebouwde sierfontein wordt de Gänseliesel als fonteinfiguur getroond. Het bronzen beeld toont een jong meisje met meerdere ganzen. De oorspronkelijke figuur wordt nu tentoongesteld in het Gemeentemuseum. Een replica is te zien op de fontein. Met een huurauto kunt u zeer snel het centrum van Göttingen bereiken.

Autohuur in Göttingen: Op het spoor van Otto von Bismarck

Met de huurauto naar de Bismarktürmchen

Neem een huurauto mee naar de historische vestingring van de stad voor een redelijke prijs. Vandaag de dag is er een toren bewaard gebleven. Dit heet Bismarckhäuschen. Tijdens zijn studie woonde Otto von Bismarck, de latere Rijkskanselier, hier enkele maanden. Vandaag de dag herbergt het kleine gebouw een museum ter ere van Bismarck. Een uitkijktoren werd ook genoemd naar de voormalige student, die op de Kleperberg aan de rand van de stad staat. De Bismarck-toren is 31 meter hoog en ontworpen in de historische stijl. Klim naar het uitkijkplatform en geniet van het uitzicht over Göttingen. Bij goed weer kun je zelfs de Brocken in het Harz gebergte zien.

Bezoek het oude stadhuis van Göttingen met een huurauto

Op de marktplaats in de oude binnenstad van Göttingen staat het oude stadhuis van de stad. Het werd gebouwd in de 13e eeuw en is sindsdien meerdere malen gemoderniseerd. Daarom combineert het steengroevesteengebouw verschillende stijlen, wat resulteert in een interessant uiterlijk. Tegenwoordig wordt het voormalige stadhuis vooral gebruikt voor tentoonstellingen en als restaurant. Het is de moeite waard om de grote muurschilderingen binnenin te bezoeken.

Huur een auto en rij goedkoop naar Vierkirchenblick
Gezicht op een van de vele kerken in Göttingen

Het verkennen van een van de vele kerken in Göttingen

Stap in de huurauto en rij in de oude stad naar de hoek waar de markt samenkomt met de Kornmarkt. Hier is een bronzen plaat ingebed in de grond, die het uitzicht op de vier kerken markeert. Vanaf deze plek kun je een kerk in alle richtingen zien. Ten noorden van de Vierkirchenblick ligt de gotische parochiekerk van St. Jacobi. Dankzij de 72 meter hoge toren is het heilige gebouw het hoogste gebouw in de oude stadskern van Göttingen. Als u naar het oosten draait, ziet u de gotische hallenkerk St. Albani met zijn massieve klokkentoren. In het zuiden is de kerk van St. Michael. Als u ten slotte naar het westen draait, ziet u de gotische hallenkerk St. Johannis. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn opvallende dubbele toren en wordt beschouwd als een van de herkenningspunten van Göttingen.

Excursie met de huurauto naar het Göttinger Woud

Pad naar de botanische tuin in Göttingen

Botanische tuin in Göttingen voor wat ontspanning

Als lokaal recreatiegebied is het Göttinger Woud een populaire bestemming voor de lokale bevolking en bezoekers. Je kunt hem snel bereiken met de auto, want hij grenst direct aan de stad in het oosten. Parkeer uw auto en verken het bergachtige gebied te voet. Het stadsbos maakt deel uit van het Niedersachsische gebergte en wordt doorkruist door zeven rivieren. U vindt er oude steengroeven en uitzichtpunten zoals de uiltoren.

Flexibele verkenning van de bezienswaardigheden in Göttingen

Göttingen heeft veel te bieden met tal van bezienswaardigheden en attracties. Daarom moet u zeker een bezoek brengen aan de volgende bezienswaardigheden.

  • De Botanische Tuin
  • De Gänseliesel
  • Het stedelijk museum
  • Het Levinpark lokaal recreatiegebied

Verzekering en aanvullende diensten voor de huurauto in Göttingen

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Autoverhuur check: eenvoudig, transparant, individueel

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto? Als u een huurauto boekt, moet u een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Dit dekt u voor de basisartikelen. Voor uw bescherming zijn alle aanbiedingen van MietwagenCheck inclusief deze verzekering. De exacte voorwaarden vindt u in de huurvoorwaarden. Het is raadzaam om een minimale dekking van een miljoen euro te hebben, zodat u voldoende beschermd bent. Als u dat wenst, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Met onze transparante filters kunt u uw aanvullende diensten individueel regelen. Wij helpen u graag verder met onze kant-en-klare servicepakketten.

Eenrichtingsverhuur voor individuele road trips

federale hoofdstad Berlijn

Met de huurauto gewoon naar Berlijn

Göttingen is met zijn centrale ligging een uitstekend uitgangspunt voor excursies en rondreizen. Neem een huurauto naar bijvoorbeeld Berlijn, Hannover of Maagdenburg. U kunt ook een roadtrip naar het Ruhrgebied maken, of met de auto van een vliegveld naar het centrum van Göttingen reizen. Voor dergelijke reizen is de eenrichtingsverhuur de moeite waard. Dit is een speciale aanbieding waarbij u de auto op het ene station huurt en terugbrengt naar het andere. De eenrichtingsverhuur maakt een flexibele en onafhankelijke planning mogelijk. Bij veel aanbieders is de dienst al in de prijs inbegrepen. Vergelijk en boek de beste aanbiedingen eenvoudigweg Car Rental Check!

Afstand van Göttingen, tot bezienswaardige steden in Duitsland:

Stad Afstand tot Göttingen Reistijd vanuit Göttingen
Berlijn 338 km 3:43 h
Hannover 125,8 km 1:56 h
Maagdenburg 201,9 km 2:20 h

Met de optie "alle kilometers vrij" wordt elke afstand een fluitje van een cent.

Registreer extra bestuurders voor de huurauto in Göttingen

Als u met vrienden, familie of collega's reist, kunt u één of meerdere personen als extra chauffeur aanwijzen. Registreer gewoon uw extra chauffeur ter plaatse. De verzekeringsdekking geldt dan voor alle chauffeurs. Op MietwagenCheck vindt u aanbiedingen waar de extra chauffeur al is inbegrepen. Vind en boek de auto van uw dromen tegen lage kosten op Mietwagen-Check.de. Als u nog vragen heeft over uw huurauto in Göttingen, neem dan contact op met ons serviceteam!

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Meest gestelde vragen over het boeken van een huurauto Göttingen

Kan ik zonder creditcard een auto huren in Göttingen?
Nee, in Göttingen is het niet mogelijk om een huurauto te boeken zonder creditcard.
Tot wanneer kan ik een huurauto in Göttingen teruggeven?
In principe kunt u de huurauto op elk moment van de dag inleveren. Het is alleen belangrijk dat u de huurauto niet later dan de tijdens uw boeking opgegeven tijd voor teruggave inlevert.
Moet ik in Göttingen ter plaatse nog een aanvullende verzekering afsluiten?
Het beste is om de volledige verzekering zonder eigen risico via ons te boeken. Op deze manier hoeft u geen verdere verzekering ter plaatse af te sluiten.
Hoe lang heb ik de tijd om een huurauto te annuleren?
U heeft tot 24 uur voor de verhuur binnen de openingstijden van Driveboo Tijd om te annuleren.

Vragen over de prijs

Wat kost een huurauto in Göttingen?
Een huurauto in Göttingen kost gemiddeld 36,24 € per dag.
Wat kost een huurauto per week in Göttingen?
Een huurauto in Göttingen kost gemiddeld 253,71 € per week (36,24 € per dag).
Wat kost een huurauto voor een maand in Göttingen?
Een huurauto in Göttingen kost gemiddeld 1.087,31 € voor een maand (36,24 € per dag).
Welke autoverhuurder is de goedkoopste in Göttingen?
Auto Europe is in Göttingen de goedkoopste. Een autohuur kost 144,98 € voor 4 dagen.
Wat kost een kleine huurauto in Göttingen?
Een kleine huurauto kost in Göttingen36,24 € per dag.
Wat kost een middenklasse huurauto in Göttingen?
Een middenklasse huurauto kost in Göttingen49,25 € per dag.
Hoe hoog is borg voor een huurauto in Göttingen?
De hoogte van de borg In Göttingen begint bij 300,00 €.
Hoe hoog is het aansprakelijkheidsbedrag in Göttingen?
Elke huurauto is in ieder geval verzekerd met het wettelijke aansprakelijkheidsbedrag. In Göttingen zijn er 2 aanbieders met een aansprakelijkheidsbedrag van meer dan 7,5 miljoen euro.
Hoe hoog zijn de extra kosten voor jonge bestuurders in Göttingen?
Bestuurders onder 26 jaar betalen vaak extra kosten. Deze hangt veelal sterk af van de verschillende aanbiedingen. Wij tonen u altijd de prijs inclusief alle kosten.
Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren?
Tot 24 uur voor de verhuur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.