Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale Luchthaven São Paulo Guarulhos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven São Paulo Guarulhos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven São Paulo Guarulhos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven São Paulo Guarulhos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Mobi
6 Dagen van 30.05 - 04.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Volkswagen Up
6 Dagen van 30.05 - 04.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Mobi Like
6 Dagen van 30.05 - 04.06.2024
Voorbeeld auto

Zelfs in de winter is het de moeite waard een huurauto te boeken via MietwagenCheck. Wij bieden een transparante prijsvergelijking, vriendelijke service en gemakkelijk zoeken op onze site. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven in São Paulo, zodat u een grote keuze aan huurauto's heeft en u kunt ophalen en wegbrengen op elke bestemming in São Paulo. Dit geeft u volledige onafhankelijkheid en flexibiliteit tijdens uw reis.

Aankomst op de luchthaven van Guarulhos in Sao Paolo - Autoverhuur in

Guarulhos Luchthaven

Waar ligt de luchthaven van Guarulhos? De grootste luchthaven van de miljoenenstad ligt niet in het stedelijk gebied van de stad Sao Paolo, maar in de stad Guarulhos. De meeste toeristen die een auto huren in Sao Paolo halen de huurauto direct op de luchthaven op. Dit heeft verschillende voordelen. Enerzijds zijn de openingstijden van de autoverhuurstations op de luchthaven meestal langer. Daarom zijn er geen extra kosten, zelfs niet als uw vlucht laat in de avond of vroeg in de ochtend in Sao Paolo landt. Bovendien zijn de prijzen en aanbiedingen voor huurauto's meestal goedkoper.

Een huurauto boeken - De juiste verzekering

Interconnectie huurauto's

Voordat u een huurauto boekt, moet u een aantal dingen in overweging nemen. Vooral de vraag hoe het voertuig moet worden verzekerd, is van groot belang. Het zou zeer betreurenswaardig zijn als een schadeclaim uw vakantie-ervaring in Brazilië bederft.

Om deze reden raden wij de volgende verzekeringen aan.

  • Volledige omniumverzekering zonder eigen risico: Wat betekent een omniumverzekering zonder eigen risico? Hier is alle schade die tijdens de huur aan het voertuig ontstaat, volledig verzekerd. U moet echter nog wel een borgsom betalen wanneer u de huurauto ophaalt. Deze waarborgsom wordt gedurende een korte periode ingehouden, maar later door het autoverhuurbedrijf terugbetaald. U bent dus zelf niet aansprakelijk.

  • Dekkingsbedrag van de aansprakelijkheidsverzekering: Wij bevelen een aansprakelijkheidsverzekering aan met een dekkingsbedrag van ten minste 1 miljoen €. Zo bent u verzekerd tegen schade die u aan anderen toebrengt.
  • Glas-, banden- en bodemplaatverzekering: Schade aan banden, ruiten of de bodemplaat van het voertuig is ook hier verzekerd. In sommige gevallen zijn deze uitgesloten van een uitgebreide verzekering. Daarom bevelen wij ook deze verzekering aan.

Bijkomende kosten - Is de leeftijd van de bestuurder van belang?

Jonge bestuurder vrouw

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren? Moet ik extra kosten betalen? Als u jonger bent dan 26 jaar, kan het zijn dat u een zogenaamde jonge bestuurderstaks moet betalen. Extra kosten kunnen ook van toepassing zijn als u ouder bent dan 64 jaar. Deze worden rechtstreeks door het verhuurstation aangerekend. Voer uw leeftijd in het zoekveld op MietwagenChech in. Voor een transparantere vergelijking van huuraanbiedingen houdt MietwagenCheck in de offerte rekening met de bijkomende kosten. Het precieze bedrag van de leeftijdsgebonden kosten is te vinden in de details van de aanbieding.

Ontdek de omgeving van Sao Paulo met een huurauto

Guaruhlos, in het zuidoosten van de staat Sao Paulo. Het is de op één na grootste regio van Brazilië. Het verwelkomt de belangrijkste internationale luchthaven van het land. van de grootste metropool op het zuidelijk halfrond van de wereld.

Plaats in de nabijheid van de luchthaven Afstand in Km
Sao Paulo 30 Km
Santos 113 Km
Guarulhos Luchthaven - Governador André Franco Montoro 75 Km

Als u van plan bent langere afstanden af te leggen, is het de moeite waard een tweede chauffeur te boeken. Mag uw partner de huurauto besturen? U moet een extra bestuurder toevoegen aan uw autohuur reservering. Anders zal de tweede bestuurder niet verzekerd zijn. Er zijn kosten verbonden aan de uitbreiding van de verzekering tot meer dan één persoon. Hoeveel kost het om een tweede bestuurder te registreren? U kunt dit controleren in de huurvoorwaarden van uw aanbod. Waar registreer ik de tweede bestuurder? U kunt de verzekering ter plaatse verlengen, maar ons serviceteam helpt u ook graag telefonisch of per e-mail verder!

Beleef en bezoek de stad Sao PauloMenu-Intrede

De luchthaven ligt niet ver van de hoofdstad van het land. Sao Paulo heeft niet alleen een uitstekend nachtleven te bieden, maar ook culturele diversiteit, talrijke musea en andere culturele instellingen.

  • Brazilië is een echt voetballand. Voor de fans onder u, zijn er verschillende stadions. Er is ook een voetbalmuseum dat u terugbrengt naar de tijd van de wereldbeker.
  • Voor liefhebbers van moderne kunst zal het Instituto Tomie Ohtake u zeker interesseren. Tomie Ohtake is een Japanse en Braziliaanse schilder en beeldhouwer.
  • Als u op zoek bent naar een meer algemeen museum, zal de Pinacoteca de la Estado de São Paulo u bekoren.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat