Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale luchthaven Ibn Batouta

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale luchthaven Ibn Batouta
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale luchthaven Ibn Batouta

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale luchthaven Ibn Batouta bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
9 Dagen van 17.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
9 Dagen van 17.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
9 Dagen van 17.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto

Marokko is ideaal om met uw eigen huurauto te verkennen. Vooral in de winter zijn de temperaturen nog aangenaam, zodat u comfortabel op ontdekkingstocht kunt gaan met uw eigen huurauto. Ontdek Marokko en de westkust van de Middellandse Zee op eigen gelegenheid. U kunt uw huurauto direct ophalen op Tanger Boukhalef Airport of bij andere verhuurstations in de omgeving.

Autoverhuur in Tanger Luchthaven (TNG)

Tanger, de toegangspoort tot het Afrikaanse continent, ligt in het noordwestelijke puntje van Marokko en is slechts een steenworp verwijderd van het Spaanse vasteland door de Straat van Gibraltar. De havenstad, met een bevolking van ongeveer een miljoen mensen, heeft een mediterraan karakter dat haar onderscheidt van andere Marokkaanse steden. Het is altijd gekenmerkt geweest door een coëxistentie van Europese, moslim- en joodse culturen. Boek een geschikte huurauto via MietwagenCheck voor uw aankomst op de luchthaven van Tanger. Vergelijk de aanbiedingen van autoverhuurders op ons portaal vanuit het comfort en gemak van uw eigen huis met behulp van onze prijsvergelijkingstool. Verdere informatie over verzekeringen en inclusieve diensten, zoals de brandstofregeling of extra bestuurders, worden transparant weergegeven.

Autoverhuur op Tanger Luchthaven

In de aankomsthal vindt u de informatiebalies van de volgende autoverhuurbedrijven.

  • Agence Bouhaja Auto
  • agentschap diRent

  • Vliegtuig

  • Avis
  • Europcar
  • Greenmotion
  • Hertz
  • Sixt

Wetenswaardigheden over de luchthaven van Tanger

Tanger International Airport, voorheen Tanger Boukhalef Airport, werd in 2008 voltooid met de bouw van een nieuw luchthavengebouw en omgedoopt tot Aéroport Tanger Ibn Batouta naar Ibn Battūta, een Marokkaanse rechtsgeleerde en reiziger die in 1304 in Tanger werd geboren. De luchthaven heeft een moderne terminal met winkelfaciliteiten en wifi. De grootste luchtvaartmaatschappij op de luchthaven is Royal Air Moroc. Air Arabia, Ryanair, TUIfly en Transavia vliegen naar de luchthaven vanuit Europese steden als Amsterdam, Barcelona, Düsseldorf, Londen en Parijs.

Transportverbindingen naar de luchthaven van Tanger

Tanger Ibn Batouta Airport ligt 14 km ten zuidwesten van de stad Tanger. Er zijn geen bus- of treinverbindingen met de luchthaven. De zogenaamde Grand Taxis, (gedeelde taxi's met maximaal 6 passagiers) zijn de enige optie om van de luchthaven Ibn Batouta naar de stad te komen.

Met een huurauto vanaf de luchthaven van Tanger rijdt u gemakkelijk en comfortabel in 15 minuten via de N1 naar het centrum van de havenstad.

Ontdek de stad Tanger met een huurauto

Tanger, de stad tussen twee zeeën en twee continenten en het kruispunt tussen de oosterse en de westerse wereld, heeft altijd gefascineerd. Zijn periode als internationale zone (1923 -1956), met bijna absolute belastingvrijstelling en morele vrijheid, maakte van Tanger een paradijs voor zakenlieden en globetrotters. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het een hotspot voor agenten en smokkelaars, en in de jaren 1950 trokken veel Europese en Amerikaanse schilders en literaire figuren naar de stad. Het hart van de stad is de medina, met zijn doolhof van smalle witte straatjes en de kleurrijke bazaars van de souks. Het oudste deel van Tanger is de vestingachtige Kasbah-wijk op het hoogste punt van de medina. De oostelijke stadspoort Bab Baha leidt naar het Kasbah Museum in een oud paleis van de sultan. Het Grand Socco plein is het scharnierpunt tussen de oude en de nieuwe stad. Het is een populaire ontmoetingsplaats voor de plaatselijke bevolking, vooral 's avonds. In de Nieuwe Stad zijn Spaanse, Franse en Italiaanse elementen uit de koloniale periode vermengd. In het centrum van de Ville Nouvelle ligt de brede Boulevard Pasteur met vele winkels, cafés en restaurants. Aan het eind van de boulevard heeft u een prachtig uitzicht op de haven vanaf het terras van de Paresseux . Het moderne Tanger strekt zich uit langs de met palmen omzoomde promenade aan de Middellandse Zee met zijn zandstrand, strandclubs, luxe hotels en casino.

Ontdek Marokko met een huurauto vanaf de luchthaven van Tanger

Tanger is een goed vertrekpunt om Marokko te leren kennen. Met een huurauto geniet u van een grote mate van flexibiliteit. Veel van de mooiste bestemmingen zijn moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met uw huurauto kunt u een stop maken waar en wanneer u maar wilt. Met de one-way huur heeft u de mogelijkheid om uw huurauto op te halen op Tanger Airport en in te leveren op een andere locatie, zoals Casablanca Airport. Geniet van de mysterieuze wereld van het Oosten met uw huurauto.

Bestemming Afstand van de luchthaven van Tanger Reistijd
Tanger 14 km 20 minuten.
Tétouan 70 km 1 uur en 20 minuten.
Rabat 244 km 2 uur en 30 minuten.
Saidia 493 km 8 uur
Marrakech 569 km 6 uur

Markt in Marrakech

Strand in Saidia

Herfst en winter in Marokko

Tot half oktober is het klimaat aan de Marokkaanse Middellandse Zeekust ideaal voor een huurauto en een strandvakantie, want de watertemperaturen zijn met 21 graden nog aangenaam warm. Ontdek met uw huurauto vanaf de luchthaven van Tanger naar Saïdia, een afwisselende kuststreek met een paradijselijk landschap en fantastische stranden.

  • Tétouan ligt aan de voet van het Rifgebergte en betovert zijn bezoekers met witte koloniale gebouwen uit de Spaanse koloniale periode in Moorse stijl. De levendige medina is zeer authentiek en staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
  • De prachtige stranden Plage Martil en Plage de Cabo Nero liggen op slechts ongeveer 10 km afstand van Tétouan. Het 15 km lange en enigszins exclusieve zandstrand Tamuda Bay kan met een huurauto in ongeveer 20 minuten worden bereikt.
  • De kuststrook bij Saïdia staat bekend om zijn uitgestrekte en fijne zandstranden, turkoois water en een mild klimaat in de winter.
  • Ook in Rabat is het in oktober nog 26 graden en kunt u volop genieten van de culutrelle metropool en hoofdstad van Marokko met zijn mix van traditionele oosterse en moderne flair.
  • Marrakech is een perfecte bestemming in de winter. Zelfs in januari, de koudste maand in Marokko, is het overdag 20 graden. Een goed moment om te genieten van de kleurrijke stad met zijn geurige markten. Maar na zonsondergang koelt het flink af.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat