Auto huren in Marokko

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Marokko: De populairste autohuur bestemmingen

Boek een huurauto in Marokko

Met een huurauto door de woestijn van Marokko

Met een huurauto door de woestijn van Marokko

Het Noord-Afrikaanse land Marokko is erg populair bij cultuurliefhebbers en zonaanbidders. Een vakantie is zowel aan de Middellandse Zee als aan de Atlantische Oceaan mogelijk. Om het land te ontdekken, is het de moeite waard om een auto te huren in Marokko. Met een huurauto bent u flexibel onderweg en kunt u de verschillende steden in Marokko individueel bezoeken. De meeste toeristen komen aan op een van de luchthavens en halen hun huurauto rechtstreeks op bij een autoverhuurbedrijf in een van de terminals. Andere verzamelpunten zijn in Casablanca, Fès, Tanger en Marrakech.

Dit zijn de luchthavens in Marokko

Op de luchthavens is er een groot aantal autoverhuurbedrijven waarmee wij in Marokko samenwerken. Hieronder vindt u een lijst van Marokkaanse luchthavens:

Driveboo Tip:

Heeft u vragen over het boeken van een huurauto in Marokko? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons serviceteam! Wij helpen u graag met de huurauto en uw boeking.

Onderweg in Marokko met een huurauto

Met de huurauto naar Agadir

Met de huurauto naar Agadir

De wegen in Marokko zijn in goede staat, maar het is even wennen. Ook de meer afgelegen gebieden, zoals de woestijn bij Merzouga, zijn met een huurauto via een geasfalteerde weg te bereiken. Het dichte wegennet beslaat ongeveer 62.000 km, waarvan de helft geasfalteerd en gemakkelijk te bereiken is met een huurauto. Snelwegen worden zowel door mensen als dieren gebruikt. De mooiste plekjes in Marokko zijn individueel te bereiken met een huurauto. De borden zijn zowel in het Arabisch als in Romeinse karakters, zodat men goed kan opschieten met de huurauto.

Dit moet worden opgemerkt:

In de steden houdt de bevolking zich niet aan de verkeersregels, zodat men speciale aandacht moet besteden aan het verkeer als men onderweg is met de huurauto. Bij een geel knipperend verkeerslicht moet men beter stoppen met de gehuurde auto, anders kan het tot een straf komen.

Marokko - vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers en zonaanbidders

De grote steden van Marokko zijn met elkaar verbonden door snelwegen, zodat men deze in korte tijd met de huurauto kan bereiken en bezoeken.

Marrakech

Wanneer u naar Marokko reist, moet een bezoek aan de stad Marrakech zeker op uw lijstje staan. Verlaat de huurauto en wandel door de steegjes. Hier voelt u zich als in verhalen van 1001 nachten. Marrakech is kleurrijk, luidruchtig, overbelast en nog veel meer. In ieder geval, Marrakech is een absolute must-see!

Kamelenwandeling in de woestijn

Met deze unieke ervaring ervaart u 1001 nachten van heel dichtbij. Geniet van het uitzicht over de prachtige duinen en de eindeloze uitgestrektheid van de woestijn tijdens het rijden op een kameel. Als het donker wordt, biedt zich een kampvuur aan.

Verdere hoogtepunten en activiteiten
  • Ideeën voor actieve vakantiegangers: surfen, klimmen, wandelen, kajakken, raften, kajakken en raften
  • Bezoek Agadir
  • Djemaa el Fna
  • Todgha-klooftjes
  • Jardin Majorelle
  • Bahia Paleis
  • Jbel Toubkal
Haven van Agadir

Haven van Agadir

Legzira strand

Legzira strand