Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Marmara-regio

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Marmara-regio
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Marmara-regio

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Marmara-regio bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Clio
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Renault Clio
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto

Flexibel met de huurauto door de provincie Istanbul

Gezicht op Istanboel

Gezicht op Istanboel

Verken de provincie Istanbul in Turkije met een huurauto op eigen gelegenheid. De Turkse provincie Istanbul ligt in het noordwesten van het land en is ideaal voor een korte trip met de huurauto. Rij met een huurauto door de gelijknamige hoofdstad Istanbul en bezoek de vele bezienswaardigheden. U kunt de huurauto vooraf online boeken bij MietwagenCheck. Selecteer uw gewenste voertuig en start uw huurauto reis door de regio Istanbul.

Interessante feiten over de regio Istanbul

  • Provinciale hoofdstad: Istanbul.
  • Bevolking: 15 miljoen
  • Oppervlakte: 5.343,02 vierkante kilometer
  • Klimaattafel:
Jan Feb Mar apr Mei Juni Jul Augustus Sep Okt nov Dec
Max. uitzendkracht. 9 9 12 17 22 26 28 28 25 20 15 11
Min. temp. 3 3 4 8 12 16 19 19 16 12 9 5
regenachtige dagen 12 10 9 7 5 3 3 3 4 7 9 12

Autoverhuur in Istanbul: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

Huurautosleutels

Autoverhuur Istanbul

U vindt autoverhuurbedrijven op verschillende locaties in de provincie Istanbul. Als u vanaf de eerste minuut in Istanbul mobiel en onafhankelijk wilt zijn, raden wij u aan uw huurauto direct op de luchthaven op te halen. Zo hoeft u niet te wachten op het openbaar vervoer en verliest u geen kostbare vakantietijd. U kunt een auto huren op de volgende locaties in Istanbul:

De juiste huurauto voor de provincie Istanbul

Bent u op zoek naar een huurauto die perfect past bij uw wensen en behoeften in de provincie Istanbul? Dan bent u bij MietwagenCheck aan het juiste adres! Boek uw gewenste huurauto van tevoren online en kijk uit naar een spannende reis naar Istanbul. Op onze portal kunt u verschillende filters instellen om de juiste huurauto voor uw reis te vinden. Deze opties zijn voor u beschikbaar:

Autoverhuur model

Afhankelijk van uw plannen voor Istanbul zijn er verschillende modellen huurauto's geschikt. Een SUV aanrader is bijvoorbeeld voor een excursie in de natuur. Een kleine auto daarentegen is geschikt voor een stedentrip, omdat u er zeker geen parkeerproblemen mee zult hebben. Reis je met de hele familie naar Istanbul? Dan zou een minibusje perfect zijn. U vindt hier gegarandeerd voldoende ruimte.

Kenmerken van de apparatuur

Naast het model huurauto heeft u ook inspraak in de uitrusting. Vooral in de zomermaanden kan het erg warm worden in Istanbul. Dan mag er geen airco ontbreken in de huurauto. U kunt ook kiezen tussen automatische en vierwielaandrijving.

Inbegrepen diensten

Onder het filter Inclusive Services vindt u de opties alle kilometers gratis en fair fuel regulation (vol/vol). Met de optie eerlijk tanken haalt u de huurauto met een volle tank op en brengt u hem weer terug. Alle kilometers gratis betekent dat u zo ver kunt rijden als u wilt, zonder dat u bang hoeft te zijn voor extra kosten.

Verzekeringsuitkeringen

Wij raden u altijd aan om een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Zelfs met een veilige en anticiperende rijstijl kan er schade aan de huurauto ontstaan. Met de volledig omniumverzekering zonder eigen risico betaalt u in zo'n geval niet. Andere selecteerbare verzekeringen zijn onder andere een glas- en bandenverzekering en een ongevallenverzekering voor passagiers.

Wat betekenen de opties extra bestuurder en eenrichtingsverhuur eigenlijk?

Extra bestuurders

Zoals de meeste mensen reist u waarschijnlijk liever in gezelschap door het land, nietwaar? Want een road trip is veel leuker als je je ervaringen kunt delen met vrienden of je partner. Om deze reden kunt u kiezen voor de optie extra driver. Als u moe bent van het rijden of gewoon wilt genieten van het landschap, gewoon om de beurt rijden de huurauto. Het enige wat u hoeft te doen is een extra bestuurder voor de huurauto te boeken. Als u de huurauto ophaalt, laat dan uw ID en rijbewijs zien en de roadtrip kan beginnen.

Vrienden in de auto

Een road trip met vrienden is veel leuker

Parkeren in het bos

Profiteer van de extra bestuurdersmogelijkheid

Eenrichtingsverhuur

Eenrichtingsverhuur betekent dat u de huurauto aan het einde van uw reis kunt inleveren bij een ander dan het vertrekpunt. Deze optie is vooral nuttig als u een road trip plant. Haal de huurauto op bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze en breng hem aan het einde van uw reis gewoon terug naar een andere locatie. Zo kunt u de route individueel bepalen en bent u flexibel.

Je mag deze hoogtepunten in Istanbul niet missen?

Grand Bazaar

Heb je je altijd al willen onderdompelen in de steegjes van een grote markt en willen verdwalen? In de Grand Bazaar in Istanbul is dit mogelijk. Hier vind je bijna alles wat je nodig hebt. De Grand Bazaar bestaat uit 4.000 winkels en is een van de levendigste plekken in Istanbul. Kijk uit naar stands met kruiden, tassen, boeken, goud en nog veel meer als je door de steegjes wandelt. Overal hoor je dealers in verschillende talen reclame maken voor hun goederen. Een bezoek aan de Grand Bazaar blijft gegarandeerd lang in uw geheugen gegrift.

Blauwe Moskee

De Blauwe Moskee of Sultan Ahmed Moskee is zeker een bezoek waard als u in Istanbul bent. De moskee bevindt zich in de wijk Sultanahmet op het gelijknamige plein tegenover de niet minder bekende Hagia Sophia. De zee van koepels en de unieke torenhoge minaretten van de wereld zijn al van ver zichtbaar en zullen u gegarandeerd boeien. Vooral de hoofdkoepel is een ongelooflijk gezicht.

Hagia Sophia

Een andere must-see op uw reis door Istanbul is de Hagia Sophia, een 1.500 jaar oude kathedraal, wat vertaald "De Heilige Wijsheid" betekent. De Hagia Sophia is indrukwekkend en wordt vaak het "achtste wereldwonder" genoemd. De kathedraal heeft bijna de hele geschiedenis van Constantinopel meegemaakt en is een van de herkenningspunten van Istanbul. Het is een van de meest populaire bezienswaardigheden in Istanbul. Verheug u op indrukwekkende architectuur en geniet van de sfeer in de Hagia Sophia.

Blauwe Moskee van binnenuit, Istanbul

Blauwe Moskee van binnenuit

Gezicht op de Hagia Sophia, Istanboel

Gezicht op de Hagia Sophia

Kruiden in de Grand Bazaar, Istanbul

Kruiden in de Grand Bazaar

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat