Auto huren in Kenia

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Kenia: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Kenia: Welkom in Afrika!

Giraffen in het Nationaal Park in Kenia

Op safari in Kenia

Volg de Big Five in Kenia in de voetsporen van de Big Five met een huurauto! Of neem een huurauto naar het strand en geniet van het fantastische weer. Hoe uw perfecte vakantie in Kenia er ook uitziet - met de juiste huurauto bent u altijd flexibel onderweg. Boek uw droomauto op MietwagenCheck. Ons portaal toont u op transparante wijze de aanbiedingen van de huurauto's en helpt u bij de boeking. De Big Five wachten op je!

Waar kan ik een huurauto ophalen in Kenia?

U reist waarschijnlijk met het vliegtuig naar Kenia. Dan is het zinvol om de huurauto direct op de luchthaven op te halen. Boek uw gewenste voertuig comfortabel van thuis uit en haal het direct na aankomst op Mombasa Airport of Jomo Kenyatta International Airport op. Als alternatief kunt u uw huurauto ook ophalen in het centrum van Mombasa of Nairobi.

Dit moet worden opgemerkt:

Wanneer u door Kenia reist, moet u een volledige verzekering zonder eigen risico afsluiten. Op deze manier heeft u ook in geval van schade geen verdere kosten en kunt u zonder stress van uw vakantie genieten.

Ontdek de hoogtepunten van Kenia met een huurauto

Massai in Samburu National Reserve

Massai in Samburu National Reserve

Met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk op uw reis door Kenia. Bezoek avontuurlijke nationale parken of rijd met een huurauto naar de volgende bezienswaardigheden in Kenia:

  • Masai Mara
  • Amboseli Nationaal Park
  • Nakuru-meer
  • Mount-Kenya-massief
  • Tsavo-Oost Nationaal Park
  • Samburu Nationale Reserve
  • Diani Strand

Ontdek Kenia's buurland Tanzania

Als je van Afrika houdt, moet je ook een bezoek brengen aan het buurland Tanzania van Kenia. Safari met een huurauto in een van de nationale parken of maak een spannende wandeling op de Kilimanjaro. Als u op zoek bent naar paradijselijke stranden, mag u het eiland Zanzibar niet missen.