Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Jomo Kenyatta Internationaal

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Jomo Kenyatta Internationaal
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Jomo Kenyatta Internationaal

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Jomo Kenyatta Internationaal bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto
14 Dagen van 24.06 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Belta
14 Dagen van 24.06 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto
14 Dagen van 24.06 - 08.07.2024
Voorbeeld auto

Huurauto voor Nairobi

Nairobi, de hoofdstad en grootste stad van Kenia. Een vakantieresort waar je dichter bij de Afrikaanse cultuur kunt komen. Met zijn twee facetten: Safari met bijzondere dieren of een levendige stad met veel wolkenkrabbers; Nairobi heeft een uitgebreid aanbod. Met een huurauto kunt u deze twee facetten gemakkelijk op eigen houtje verkennen en veel beleven.

Afhalen van uw auto op de luchthaven

Het vliegveld Jomo Kenyatta is het landingspunt als u naar Nairobi wilt reizen. Met ongeveer 6 miljoen reizigers per jaar is het de grootste luchthaven van Centraal-Afrika. De stad waarin het ligt heet Embakasi en ligt in het oosten van Nairobi aan de grens met Machakos. Omdat Nairobi een oppervlakte heeft van ongeveer 700 vierkante kilometer, kunt u alles gemakkelijk met de auto bereiken vanaf het vliegveld. Zodra u een huurauto online heeft geboekt, kunt u deze gewoon ophalen op de luchthaven en uw onafhankelijke reis beginnen.

Wat is de beste manier om een auto te boeken voor Nairobi?

Heel eenvoudig, op onze site kunt u uw gewenste diensten en voertuigkenmerken filteren en wij zullen dan de prijzen van de aangeboden huurauto's voor u vergelijken. U heeft de keuze tussen deze drie servicepakketten:

Servicepakket 1 Servicepakket 2 Servicepakket 3
Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd
eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering
zonder aftrekbaarheid zonder aftrekbaarheid
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
Bescherming van glas en banden

De aansprakelijkheidsverzekering is reeds in de prijs inbegrepen. Daarnaast adviseren wij de extra optie voor de bestuurder. Met deze optie specificeert u, als u niet alleen reist, een andere persoon die bevoegd is om de huurauto te besturen indien u niet in staat bent om dit te doen. Als u niet helemaal zeker weet of u de geplande reis naar Nairobi helemaal niet kunt maken of dat een huurauto het juiste is voor u, geen probleem. Want bij ons kunt u de huurauto tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren. Stuur ons een e-mail naar buchung@mietwagencheck.de, en als u 72 uur of meer van tevoren annuleert, neem dan extra telefonisch contact met ons op.

Bezienswaardigheden in de buurt van de luchthaven Jomo Kenyatta International

De meest populaire attracties in Nairobi zijn de dieren. Of het nu gaat om olifanten, giraffen of roofdieren zoals leeuwen. Als u unieke dieren wilt observeren, dan is dit de juiste plaats voor u.

Nairobi Nationaal Park

Een prachtige plek die dicht bij de Jomo Kenyatta International Airport ligt, is het Nationaal Park Nairobis. Het is ongeveer 16 km van de luchthaven en 7 km van het stadscentrum, zodat u zelfs de wolkenkrabbers van het park kunt zien. Er zijn verschillende soorten savanne dieren te vinden zoals leeuwen, luipaarden, cheeta's, struisvogels, struisvogels en nijlpaarden, voor olifanten is het park helaas te klein.

Een andere interessante plek in Nairobi zijn de Bomas of Kenya. Een buitengewoon klein toeristisch dorpje, dat ongeveer 18 km van het nationale park verwijderd is. In dit dorp vindt u traditionele muziek, dansen en culturele artefacten. Dus als u meer wilt zien van de Afrikaanse cultuur bent u op de juiste plaats.

In Nairobi zijn er nog een paar parken, musea, het stadscentrum en vele markten te bezoeken.

Bomas van Kenia

Bomas van Kenia

Beste reistijd in Nairobi

De temperaturen in Nairobi zijn het hele jaar door vrij constant tussen 20°C en 27°C, maar er zijn niet veel regenachtige dagen, waardoor het klimaat tropisch is. Het tropische klimaat is echter niet altijd even aangenaam en daarom is het waarschijnlijk de moeite waard om tijdens de regenachtige dagen naar Nairobi te reizen. Vanaf 27 oktober vindt in Kenia het lichtfestival "Diwali" plaats. Het Festival of Lights is een 4-5 dagen durend hindoes festival met veel kaarsen en lichten. Het symboliseert "overwinning van licht op duisternis, goed op kwaad en kennis op onwetendheid".

Waar je op moet letten

Skyline Nairobi

Skyline Nairobi

Kenia is links in het verkeer. U heeft ook een internationaal rijbewijs nodig, zodat u altijd uw nationaal rijbewijs bij u heeft en nooit een paspoort vergeet, zodat u zich te allen tijde kunt identificeren. Als u niet beschikt over een internationaal rijbewijs, neem dan gewoon een geldige pasfoto en uw rijbewijs mee naar het wegverkeersbureau in uw woonplaats. Daar krijgt u direct een rijbewijs voor ca. 15 €/CHFr, dat meestal 3 jaar geldig is. In het algemeen moet je altijd voorzichtig zijn bij het rijden in Nairobi en uitkijken voor mogelijke schade aan de weg, evenals andere weggebruikers, die soms roekeloos zijn.

Afgezien van het verkeer, moet je voorzichtig zijn met je waardevolle spullen in Nairobi en ze altijd in de gaten houden, want Nairobi wordt ook wel "Nairobbery" (diefstal) genoemd.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat