Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in King Shaka International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de King Shaka International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in King Shaka International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In King Shaka International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
12 Dagen van 15.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
12 Dagen van 15.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Agya
12 Dagen van 15.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto

Huurauto op King Shaka Luchthaven

KwaZulu Natal

Wilt u uw eigen avontuur beleven in Zuid-Afrika? Met MietwagenCheck vindt u gegarandeerd de juiste deal voor een geschikte huurauto voor uw vakantie in Zuid-Afrika. U kunt de huurauto van tevoren boeken en vervolgens gemakkelijk ophalen bij aankomst op King Shaka Airport. Verheug u op indrukwekkende landschappen, grote historische bezienswaardigheden en de warme gastvrijheid van de Zuid-Afrikaanse bevolking. Met een huurauto kunt u vanaf de eerste seconde flexibel en zelfstandig reizen en optimaal genieten van uw tijd ter plaatse. De provincie KwaZulu-Natal wacht op u met indrukwekkende savannelandschappen en weelderig groene berglandschappen.

Welke autoverhuurbedrijven vind je op King Shaka Airport?

Dankzij het ruime aanbod van onze partners zult u geen moeite hebben om vanuit uw luie stoel de juiste huurauto te vinden. Over het algemeen raden wij u aan vooraf te boeken, omdat u op die manier de beste prijzen kunt krijgen. Bovendien kan de beschikbaarheid van de gewenste huurauto sneller worden gegarandeerd.

Op King Shaka Airport vindt u onder meer de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Europcar
  • Eerste
  • Hertz
  • Sixt
  • Thrifty

Door de provincie KwaZulu-Natal met een huurauto

KwaZulu Natal

Ontdek de betoverende provincie KwaZulu met uw eigen huurauto en laat u betoveren door de schoonheid van de natuur. Vooral met een auto kunt u flexibel reizen en uw reisroute individueel bepalen. Start direct na uw aankomst op King Shaka Airport en begin uw road trip door het oosten van Zuid-Afrika. De landschappen in KwaZulu-Natal wisselen af tussen vlakke kustgedeelten, bergachtige landschappen en wat meer heuvelachtige vlaktes. In de buurt van King Shaka Airport liggen ook andere grotere steden, zoals Durban, Pietermaritzburg of Richards Bay.

Met uw eigen huurauto is een rit erheen niet ver:

Route Afstand in kilometers Reistijd
King Shaka Luchthaven naar Durban 40 kilometer 30 minuten.
King Shaka Luchthaven naar Pietermaritzburg 103 kilometer 1 uur en 15 minuten
King Shaka Luchthaven naar Richards Bay 144 kilometer 1 uur en 35 minuten

Welke bezienswaardigheden mag u niet missen?

Er valt veel te ontdekken in de provincie KwaZulu-Natal. Met uw eigen huurauto kunt u snel en gemakkelijk op plaatsen in de omgeving komen. De infrastructuur in de provincie KwaZulu-Natal is zeer goed, zodat u via drukke wegen snel van de ene plaats naar de andere kunt komen.

Hieronder stellen wij u enkele van deze fascinerende bezienswaardigheden voor:

De Drakensbergen
Drakensberg

Een van de meest indrukwekkende bestemmingen in de provincie KwaZulu-Natal is zonder twijfel de beroemde Drakensbergen. Ze zijn gemakkelijk te bereiken vanaf King Shaka Airport met uw eigen huurauto: in minder dan drie uur rijdt u naar het landschap van de Drakensbergen met uw eigen huurauto. Groene, weelderige bos- en weidelandschappen, heuvelachtige rotsformaties, evenals talrijke waterpartijen in de vorm van beekjes en watervallen wachten op u ter plaatse. Als u moe bent na een bezoek aan grote steden als Durban of Pietermaritzburg, kunt u heerlijk ontspannen in de omgeving van de Drakensbergen.

Durban
Durban

De provincie KwaZulu Natal heeft niet alleen indrukwekkende landschappelijke attracties te bieden. Ook de grotere steden kunnen aantrekkelijk zijn, want hier vindt u een breed scala aan attracties. Vanaf King Shaka Airport is het slechts 40 kilometer naar Durban en de weg voert u direct langs de kust naar de stad. Durban kan punten scoren, vooral met zijn strandboulevard. Vooral in de zomer is een bezoek aan de stad ideaal, omdat u dan kunt genieten van de zon op het strand en de flair van de stad. In Durban wachten tal van bezienswaardigheden op u, zoals de Durban Art Gallery of het Durban City Hall. Ook fijnproevers komen hier aan hun trekken dankzij de talrijke cafés en restaurants. U kunt even ontsnappen aan de drukte in de Botanische Tuinen, waar u een wandeling kunt maken en kunt ontspannen.

Het boeken van een huurauto in Zuid-Afrika: belangrijke informatie

Het reizen met een huurauto in Zuid-Afrika is een beetje anders dan het reizen door Europese landen. Zorg ervoor dat u aan de linkerkant van de weg rijdt in Zuid-Afrika. Als u in het begin niet zeker bent van het rijden, kunt u het voertuig eerst in rustigere delen van de stad uitproberen voordat u door drukke straten rijdt. De snelheidslimieten in Zuid-Afrika zijn als volgt:

  • 40/60 km/u in de stad
  • 100 km/u buiten de stad
  • 120 km/u op snelwegen

Let op: de limiet voor rijden onder invloed is 0,5 en als u alcohol gedronken hebt, moet u altijd een taxi bellen. Als u onverwacht betrokken raakt bij een ongeval, kunt u de volgende noodnummers bellen:

  • 101 11 voor politie en brandweer
  • 101 77 voor ambulance
  • 0861 000 234 voor autopech

Met een huurauto naar KwaZulu Natal in de zomer

Het klimaat in de provincie KwaZulu Natal varieert naar gelang van de ligging. De regio's langs de kust van KwaZulu Natal zijn subtropisch gematigd. Hier stijgt de temperatuur in de zomermaanden vaak tot boven de 30 graden Celsius (in onze wintermaanden is dat op het zuidelijk halfrond). Door de vochtigheid is het in deze tijd nogal vochtig en doet het denken aan de temperaturen aan de Middellandse Zee. In de winter, dat wil zeggen in onze zomer, zijn de temperaturen aangenaam warm en meestal boven de 20 graden Celsius. In onze zomertijd is de kans op regen in KwaZulu Natal ook erg klein.

Wintervakantie in KwaZulu Natal met een huurauto

Wilt u de winter ontvluchten en KwaZulu Natal en het oosten van Afrika bezoeken? Met een huurauto kunt u het beste uit uw vakantie halen en geweldige ervaringen opdoen. In de winter kent Zuid-Afrika zomerse temperaturen, aangezien de zomer op het zuidelijk halfrond van november tot maart loopt. Als u de hete temperaturen wilt ontvluchten, kunt u tijd doorbrengen in de bergen. Dankzij de hoogte van meer dan 3.000 meter heersen hier het hele jaar door gematigde temperaturen. In de Zuid-Afrikaanse zomer, haal je hier zelden de 30 graden. Wees u ervan bewust dat de wintermaanden in Europa de meest regenachtige tijd in Zuid-Afrika zijn. Gemiddeld regent het in de provincie KwaZulu Natal meer dan in andere gebieden van Zuid-Afrika. Het regenseizoen begint in oktober en eindigt in april, waarbij de zomermaanden december, januari en februari de regenachtigste maanden zijn.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat