Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Lagos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Lagos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lagos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lagos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen up!
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. FIAT 500
4 Dagen van 08.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto van Lagos langs de Algarve

Camilo Beach Lagos

Naar de mooiste stranden van de Algarve vanuit Lagos

De Algarve in Portugal blijft zeer populair in 2021. Lagos is een prachtige kustplaats in Portugal aan de populaire Algarve en een ideaal uitgangspunt. Wat kan ik verwachten in de Algarve? Prachtige stukken strand omgeven door bizarre rotsformaties, een fascinerende oude stad en gigantische vestingwerken, zijn slechts enkele van de dingen die de moeite waard zijn om te zien die op u wachten in de Algarve. U kunt eenvoudig een huurauto boeken in de kustplaats Lagos en zo heel Portugal verkennen. Hoe vind ik een goedkope huurauto in de Algarve? Om de goedkoopste autohuur in Lagos, Algarve en heel Portugal te vinden, gebruikt u de prijsvergelijkingstool van MietwagenCheck.

Haal uw huurauto op in Lagos of op de luchthaven Faro.

Of u nu de voorkeur geeft aan een open jeep voor een onvergetelijke rijervaring of aan een compacte auto met airconditioning - het is de moeite waard om het autoverhuuraanbod in en rond Lagos te vergelijken. Als u na de korte vlucht achter het stuur van uw eigen huurauto wilt stappen, direct op Faro Airport (FAO), 90 kilometer verderop, profiteert u van de volgende voordelen:

  • meertalig personeel
  • langere openingstijden
  • Grotere selectie van huurauto's
  • directe flexibiliteit op de weg vanaf de aankomst

De keuze van de verzekering voor de huurauto in Lagos

Restaurant in Faro in de Algarve

Typische smalle straatjes in de Algarve in Faro

Hoe is het wegverkeer in Portugal? Portugal is een zeer gemakkelijk land om in te rijden. De snelwegen zijn vaak weinig bezocht en goed ontwikkeld. Lissabon, de hoofdstad, heeft een soms duizelingwekkend eenrichtingsverkeer in de zijstraten. Met een beetje gewenning kunt u zich echter prima verplaatsen. In de kustplaatsen van Portugal, zoals Lagos in de Algarve, zijn de straten vaak smal. Om in deze gevallen veilig op de weg te zijn, is het aan te raden om een volledige omniumverzekering af te sluiten. Dit is al inbegrepen in ons basispakket tegen een redelijke prijs met eigen risico. Nog beter rijdt u met het Pluspakket, want hier kunt u de uitgebreide verzekering zonder eigen risico krijgen tegen een redelijke prijs. Om volledig beschermd te zijn in de kronkelende steegjes van Lagos en Portugal in het algemeen, is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen in het All-Inclusive Package. Hier zijn glas en banden ook verzekerd.

Waarop moet u letten bij het ophalen van uw huurauto in Portugal?

Vooral in het hoogseizoen kan het altijd gebeuren dat een vorige coureur de auto in misschien niet helemaal goede staat heeft teruggebracht. Vuile zittingen, een kleine schuurplek of bekraste velgen zijn net zo onacceptabel als versleten remblokken. Als u zo'n defect opmerkt bij het huren van uw huurauto, klaag dan direct voordat u wegrijdt. Als u een defect opmerkt nadat u een paar kilometer hebt gereden, is het raadzaam om direct contact op te nemen met uw autoverhuurbedrijf, dat u graag zal helpen. U mag echter in geen geval zelf iets doen, want dit kan fatale gevolgen hebben.

Een extra bestuurder voor uw huurauto in Lagos kan snel worden geboekt

Niemand wil in de mooiste tijd van het jaar permanent alleen achter het stuur van zijn huurauto zitten, en zeker niet in zo'n prachtig gebied rond Lagos. Dus waarom laat je je partner niet een keer achter het stuur zitten? Bekijk de autoverhuur aanbiedingen om te zien of er al een extra bestuurder in de huurprijs is inbegrepen, of boek een tweede bestuurder. De bedragen voor een tweede bestuurder kosten de wereld niet en worden per dag of per week in rekening gebracht.

Nog meer rijplezier met de optie alle kilometers gratis

Atlantische kust Portugal

Op de weg langs de Atlantische kust van Portugal

Goed onderhouden wegen en verleidelijke kuststroken laten de kilometers in de huurauto gewoon voorbij glijden. Sneller dan u dacht, zijn er 300 of zelfs 2.000 km gereden en degenen die bij het huren van hun huurauto in Lagos voor het verkeerde aanbod hebben gekozen, moeten rekening houden met een vervelende verrassing bij het inleveren van de auto. Daarom kunt u het beste van tevoren berekenen hoe lang en hoe ver u met uw huurauto wilt rijden en een passend aanbod kiezen, zodat u niet voor elke gereden kilometer een vergoeding hoeft te betalen bij het terugbrengen van de auto.

Met een huurauto bent u het hele jaar door mobiel in Lagos.

Haven van Lagos

Verken de prachtige kuststad Lagos flexibel

Liefhebbers van gezworen Portugal zijn het erover eens dat Lagos een van de mooiste steden van de Algarve is. Kronkelende steegjes, schaduwrijke marktpleinen, een mondaine jachthaven en vooral de prachtige kustlijn trekken elke zomer vele toeristen uit de hele wereld. Maar ook het oorspronkelijke achterland met zijn ongerepte fauna en flora inspireert steeds meer natuurliefhebbers die naar de Algarve reizen voor een verblijf van enkele weken. Het zou jammer zijn als u uw verblijf daadwerkelijk op slechts één plaats zou doorbrengen, want dan zou u de natuurlijke schoonheid van de omgeving missen . Met een huurauto bent u flexibel en kunt u het land en de mensen in en rond Lagos leren kennen wanneer u maar wilt.

Onderweg met een huurauto in en rond Lagos

Wat is er mooier dan uw vakantie te beginnen met een verkoelende duik in de zee, dan door de markthal te slenteren en daarna te genieten van een kopje koffie onder een schaduwrijke boom? Je dag in Lagos zou zo kunnen beginnen. Bezoek het fort, de jachthaven of de oude stad en rij met uw huurauto naar de vuurtoren of ga 's avonds op zoek naar een van de uitstekende restaurants en laat u zich door de rust van de mensen in Lagos besmetten.

Dit zijn de hoogtepunten waar u met uw huurauto naartoe moet in Lagos:

  • het fort Ponta da Bandeira
  • de vuurtoren van Ponta da Piedade
  • de oude stad van Lagos
  • de kerk Igreja de Santo Antonio

De mooiste bestemmingen rond Lagos:

Excursiebestemmingen vanaf Lagos Afstand per huurauto Tijd
Autodromo Internacional do Algarve (Portimao) 26,6 km 26 min.
Museu Pintor Jose Cercas (Aljezur) 33,7 km 35 min.
Fortaleza de Sagres (zuidelijkste punt van Portugal) 34,5 km 40 min.
Caldas de Monchique 41,2 km 38 min.
Vuurtoren in Sagres aan de Algarve

Ga naar plaatsen als Sagres in de Algarve

Bijna geen enkel ander landschap in Europa biedt zulke bizarre rotsformaties, ruige kliffen en droomachtige baaien als de Algarve. Reden genoeg om een verkenningstocht en fototour langs de kust te maken met uw huurauto van Lagos. Maar ook de vele kleine kerken in de afgelegen plaatsen zijn een omweg waard. Als je in de stemming bent voor een beetje spanning na al het natuurschoon, kun je je een weg banen naar het kronkelende racecircuit in Portimao en, als je veel geluk hebt, zie je misschien zelfs een junior coureur zijn ronden rijden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat