Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Faro

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 653 beoordelingen voor de Luchthaven Faro
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Faro

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Faro bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
5 Dagen van 03.10 - 08.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 8 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
5 Dagen van 03.10 - 08.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
5 Dagen van 03.10 - 08.10.2024
Voorbeeld auto

Verheug u op de voorjaarszon wanneer u in maart de Algarve verkent met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Faro. Met een huurauto bent u altijd mobiel in Faro en kunt u naar de adembenemende stranden rijden en ook de naburige steden van Faro bezoeken. Reserveer uw huurauto van tevoren online en haal hem direct na landing op de luchthaven van Faro op.

autoverhuur op de luchthaven van Faro (FAO)

Op de weg in Faro

Op de weg in Faro

Begin uw reis door de Algarve, de zuidelijkste regio van Portugal, met een huurauto vanaf Faro Airport FAO. Door online te boeken met de prijsvergelijker op MietwagenCheck kunt u de door u gewenste huurauto kiezen uit een grote selectie van autoverhuur bedrijven in Faro. Met een huurauto bent u onafhankelijk op de weg en kunt u de streek echt leren kennen. Ontdek de mooiste plekjes met een huurauto vanaf Faro Airport. Waar wacht je nog op?

Begin de lente in Faro op een ontspannen manier

De lente is de perfecte tijd om Faro en de Algarve te bezoeken. In de maanden maart, april en mei zijn er niet zo veel toeristen in Faro, zodat u de stranden en de zee bijna helemaal voor uzelf hebt. Neem een cabriolet als huurauto, zet de muziek harder en rijd over de kustweg onder de lentezon. De lente in Faro is een ervaring voor alle zintuigen en zal u helpen uw batterijen weer op te laden.

De belangrijkste informatie over de luchthaven van Faro

De luchthaven van Faro is een internationale commerciële luchthaven in het zuiden van Portugal, die wordt geëxploiteerd door het bedrijf ANA Aeroportos de Portugal. Het is de derde grootste commerciële luchthaven van het land na de luchthavens van Lissabon en Porto en, als "toegangspoort tot de Algarve", een belangrijke vestigingsfactor voor het toerisme. Het passagiersvolume bestaat hoofdzakelijk uit vakantiegangers die aankomen met luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet of Ryanair. In 2015 werd het terminalgebouw van de luchthaven herbouwd en uitgebreid. Er zijn nu 22 parkeerplaatsen voor vliegtuigen, 60 incheckbalies en 36 gates. De luchthaven ligt 3 km ten westen van Faro in het zicht van de Atlantische kust.

Autoverhuur op de luchthaven van Faro

De juiste huurauto kiezen

De juiste huurauto kiezen

Er is een groot aanbod van autoverhuurbedrijven die auto's verhuren op de luchthaven. Deze autoverhuurbedrijven zijn onder andere:

  • CarDelMar
  • Auto Europa
  • Centauro
  • InterRent
  • Air

Vanaf welke vliegvelden kan ik naar Faro vliegen?

Faro Airport FAO wordt bediend door vele luchtvaartmaatschappijen en steden. Hier vindt u een selectie uit Duitse steden.

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen in Duitssprekende landen
easyJet Berlijn-Schönefeld
EuroWings Stuttgart, Hamburg
Germanwings Hannover
Ryanair Hamburg, Keulen/Bonn
TUIfly Duitsland Düsseldorf, München

Transportverbindingen met de luchthaven van Faro

Faro Luchthaven bij zonsondergang

Faro Luchthaven bij zonsondergang

De luchthaven ligt dicht bij de snelweg A22, met verbindingen langs de Algarve en rechtstreeks naar Lissabon en Spanje. De buslijnen 14 en 16 rijden elke dag tussen de luchthaven van Faro en het busstation van Faro. Vanaf het busstation zijn er verbindingen met de meeste andere Portugese steden en ook met vele Spaanse bestemmingen. De buslijn naar de luchthaven wordt momenteel geëxploiteerd door de maatschappij "Proximo". Openbare taxi's zijn de klok rond beschikbaar op de luchthaven. Er zijn verschillende taxistandplaatsen waar u een taxi kunt huren of u kunt een gratis telefoon op de luchthaven gebruiken om een taxi te bestellen. De meeste taxi's op de luchthaven kunnen slechts tot vier passagiers vervoeren. Als u een grotere taxi nodig hebt, kunt u het beste via de telefoon een groter voertuig bestellen.

Eten en drinken op de luchthaven van Faro

Op de luchthaven vindt u veel winkels voor uw boodschappen. Er zijn geschenken, mode en accessoires, sport- en voetbalartikelen, zonnebrillen, kiosk, reisbenodigdheden en een duty-free winkel. De culinaire ervaring is ook zeer belangrijk op de luchthaven. U kunt kiezen uit verschillende cafés, een restaurantgedeelte en vele culinaire mogelijkheden .

Gebruik van de diensten op de luchthaven van Faro

De luchthaven van Faro biedt u gratis en onbeperkte internettoegang via WLAN. In de zone voor de veiligheidscontrole vindt u ook een luchthaveninformatiebalie, een toeristeninformatiebalie en touroperators. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden aan om een fiets mee te nemen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Faro, is er een ruimte om uw fiets weer in elkaar te zetten en rijklaar te maken of klaar te maken voor transport. Een van deze zones bevindt zich in de vertrekhal, en twee andere bij de aankomsthal. Op de luchthaven van Faro vindt u ook een eerstehulpkamer van het Portugese Rode Kruis. Dit wordt bemand door een verpleegster de klok rond. Natuurlijk zijn er ook geldautomaten en wisselkantoren op de luchthaven FAO.

Huur een auto en verken de stad Faro

Faro is de meest zuidelijke stad van het Portugese vasteland. In de zomer is Faro een populaire bestemming voor reizigers uit Noord-Europa en het Verenigd Koninkrijk, vooral vanwege de aanwezigheid van een internationale luchthaven. Het heeft ook de reputatie vriendelijker te zijn dan veel andere delen van de regio. Buiten de zomer zijn de strandgangers meestal weg, maar Faro is nog steeds een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de meer afgelegen gebieden van de Algarve, of voor een verblijf op doorreis tussen Lissabon en Sevilla (of Spanje in het algemeen).

Parque Natural de Ria Formosa, Faro

Parque Natural de Ria Formosa

Carmo Kerk, Faro

Carmo Kerk, Faro

Wanneer u met uw huurauto reist, mag u de volgende hoogtepunten in en rond Faro zeker niet missen:

  • Parque Natural de Ria Formosa
  • Kathedraal van Faro
  • Barreta Eiland
  • Carmo Kerk

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

653 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Faro

Beoordeling van Walter U.

“Alles was in orde, in plaats van in de rij te staan moest je een nummer nemen en kon je dan "comfortabel" wachten. Zitplaatsen en waterautomaten waren beschikbaar....sleutelbox is beschikbaar voor een zeer vroege en ongecompliceerde terugkeer...”

Beoordeling van Friedhelm G.

“Zeer schone, probleemloze overname. Geen vervelende extra verzekeringspraatjes. Ook de terugkeer verliep probleemloos - ik doe het graag nog een keer.”

Beoordeling van Darius R.

“Alles kwam goed....personeel was erg vriendelijk...”

Beoordeling van Kelly D.

“Het personeel was beleefd en hoffelijk. Alles was goed voorbereid. Aan het loket was informatie beschikbaar in verschillende talen.”

Beoordeling van Eleska Z.

“Een aanrader. Ongecompliceerde verhuur en teruggave, aardig personeel!”

Beoordeling van Rudolf J.

“Super service, gloednieuw voertuig, snelle afhandeling. Helemaal tevreden!”

Veel gestelde vragen over huurauto boeken Luchthaven Faro

Kan ik een huurauto boeken in Faro Luchthaven zonder een kredietkaart?

⌃

Een huurauto zonder kredietkaart is beschikbaar vanaf 27 € per dag. Vink gewoon het vakje "Boekbaar zonder kredietkaart" aan in het zoekvenster. Afhankelijk van het verhuurbedrijf kunt u betalen per factuur, automatische incasso, ter plaatse met EC-kaart of zelfs met PayPal. Zo wordt betalen voor de huurauto een fluitje van een cent.

Hoeveel kost een huurauto op Faro Luchthaven?

⌃
Carmo Kerk in Faro

Carmo Kerk in Faro, Portugal

Kleine auto's zijn vooral populair omdat u daarmee door de smalste straatjes van Faro kunt komen en u kunt ze al huren vanaf 54 € per week. Als u met het hele gezin naar Faro reist, is een gezinsauto ook geschikt voor al 116 € per week. Hier heeft u genoeg ruimte om kinderen en bagage veilig onder te brengen. Gaat u met vrienden of uw partner op vakantie, dan is een cabriolet voor 164 € per week misschien ook een optie. In een cabriolet kunt u langs de kust van Portugal rijden en genieten van het prachtige uitzicht.

Welke diensten zijn inbegrepen bij de reservering van een huurauto op Faro airport?

⌃

Bij de reservering van uw huurauto zijn al een aantal nuttige diensten voor uw reis in Portugal inbegrepen. Met Driveboo heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen drie servicepakketten die verschillende diensten omvatten. Als u het basispakket kiest, krijgt u volledige bescherming en bescherming tegen diefstal, evenals een eerlijke depositoregeling. Als u kiest voor het pluspakket, zijn onbeperkte kilometers en huur zonder eigen risico ook inbegrepen. Als u kiest voor het zorgeloos pakket, krijgt u ook glas- en bandenbescherming.

Kan ik een huurauto boeken zonder eigen risico op de luchthaven van Faro?

⌃

Een huurauto zonder eigen risico is beschikbaar vanaf 12 € per dag. In geval van schade worden er geen verdere kosten gemaakt en kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie in Faro. Vink gewoon het vakje "Zonder eigen risico" aan in het zoekvenster.

Als u van plan bent veel tijd in de natuur en off-road door te brengen, is een glas-, banden- en onderbakverzekering ook aan te raden. Lees in ieder geval de huurvoorwaarden door om te zien of het rijden op off-road wegen is toegestaan met de huurauto. Zo ja, dan staat niets een spannende ontdekkingstocht in de weg.

Kan ik een huurauto boeken op Faro Luchthaven zonder eigen risico?

⌃

Een huurauto zonder eigen risico is beschikbaar vanaf 12 € per dag. In geval van schade zijn er geen verdere kosten en kunt u volop genieten van uw welverdiende vakantie in Faro. Vink gewoon het vakje "Geen overschot" aan in het zoekmasker.

Als u van plan bent veel tijd op het platteland en off-road door te brengen, wordt ook een glas-, banden- en bodemverzekering aanbevolen. Lees in ieder geval de huurvoorwaarden door om te zien of het rijden op off-road wegen is toegestaan met de huurauto. Zo ja, dan staat niets een spannende ontdekkingstocht in de weg.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat