Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Los Angeles Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 134 beoordelingen voor de Los Angeles Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Los Angeles Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Los Angeles Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse SUV
bijv. Kia e-Niro
13 Dagen van 20.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
13 Dagen van 20.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt Electric
13 Dagen van 20.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto

Los Angeles wacht op u met tal van hoogtepunten in de zomer. Aarzel niet, reserveer van tevoren online een huurauto en haal deze bij aankomst op de internationale luchthaven van Los Angeles op. Ga met uw huurauto naar Disneyland Los Angeles, het Hollywood Sign of geniet van de zee bij de Santa Monica Pier. Los Angeles in de zomer met uw eigen huurauto is een geweldig idee, omdat u dan altijd flexibel en onafhankelijk bent.

Autoverhuur op de luchthaven van Los Angeles

Los angeles luchthaven

Heb je altijd al naar Hollywood willen gaan? Los Angeles Airport - LAX is een van de belangrijkste luchthavens aan de westkust van de USA. Een vakantie met een huurauto in Los Angeles doet de harten van filmfans sneller kloppen: Hollywood, het centrum van de Amerikaanse filmindustrie, ligt in het midden van de stad. Wanneer u de stad bezoekt, kunt u een goedkope huurauto boeken en de wereldberoemde filmstudio's bezoeken, de opnamelocaties van talloze kaskrakers en de huizen van de sterren. Maar de Stad der Engelen heeft bezoekers nog veel meer te bieden: Huur goedkoop een auto en rijd naar indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Walt Disney Concert Hall of het Griffith Observatory. Los Angeles ligt aan de westkust van de USA in de staat Californië en is de op één na grootste stad van het land. Dankzij de fantastische ligging in het zonnige zuiden en aan de Stille Oceaan is een bezoek aan het strand zeker de moeite waard. Wie met het vliegtuig naar L.A. reist, landt op Los Angeles International Airport.

Los Angeles International Airport

Parkeerplaats voor huurauto

Los Angeles International Airport, dat de IATA afkorting LAX draagt, is de zevende drukste luchthaven ter wereld. Met bijna 700.000 vliegbewegingen bij meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen landen en stijgen hier jaarlijks meer dan 80 miljoen passagiers op. Ongeveer een derde van de passagiers vliegt hier internationaal met een grote verscheidenheid aan luchtvaartmaatschappijen, de rest binnen de USA. De nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen die op LAX landen, vliegen naar bestemmingen op alle zes continenten. Lokale bewoners en gasten hebben dus een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen. U kunt uw huurauto hier ook ophalen en inleveren bij een ophaalstation van de verschillende autoverhuurbedrijven. Waar zijn de autoverhuurstations op de luchthaven? Aangezien er geen autoverhuurkantoren direct in de terminalgebouwen zijn, moet u gebruik maken van de gratis pendelbussen om bij de autoverhuurkantoren en -balies te komen. Waar vind ik huurauto's op de luchthaven? U kunt goedkoop een auto huren op de luchthaven of de sleutels en documenten ophalen voor uw vooraf geboekte huurauto.

Kijk uit naar lentekriebels in Los Angeles

De lentemaanden zijn perfect voor een reis naar Los Angeles. In maart, april en mei regent het nauwelijks, zodat u optimaal van uw vakantie in L.A. kunt genieten. Haal een huurauto op bij Los Angeles International Airport en vlieg naar de populairste hoogtepunten. In het voorjaar kunt u in Los Angeles en omgeving wandelen, een dagje naar het strand gaan of een van de pretparken bezoeken. Er is hier voor elk wat wils. De beste manier om de lenteavonden af te sluiten is in een van de bars op het dak, met een prachtig uitzicht over Los Angeles.

Is er een benzinestation op de luchthaven van Los Angeles?

Afstanden per huurauto

Waar kan ik rijden in Californië? Hoewel Los Angeles een interessante stad is, heeft Californië nog veel meer te bieden. De wereldberoemde staat is de perfecte plek voor een rondreis met een huurauto. Hier kunt u de afstanden tot andere interessante steden zien.

Plaats Afstand Reistijd
San Francisco 382 mijl 6 uur.
Silicon Valley 350 mijl 5 uur en 30 minuten
Yosemite 310 mijl 5 uur. 45 minuten.
Santa Barbara 100 mijl 1 uur en 40 minuten.
Grand Canyon 385 mijl 6 uur.

Huurauto's en verkeersregels

Verkeersbord USA

Wat zijn de verkeersregels op USA? Als u naar het buitenland reist, moet u zich van tevoren op de hoogte stellen van de verkeersregels. Als u tijdens uw reis een verkeersboete of bekeuring oploopt, zult u deze volledig moeten betalen.

Let daarom op de volgende informatie voor het wegverkeer in Kailfornia en Los Angeles.

  • Snelheidslimiet op de snelweg 65 mijl per uur
  • Maximum snelheid in de bebouwde kom 25 tot 35 mijl per uur.
  • Tolwegenbestaan
  • Handsfree-telefoniealleen op smartphones
  • Er is rechts verkeer

Autoverhuur in Los Angeles - Belangrijke telefoonnummers in geval van nood

Het is altijd raadzaam belangrijke telefoonnummers voor vertrek te documenteren of ze in uw contacten op te slaan. Op die manier kan in geval van nood snel hulp worden ingeroepen. Hier zijn enkele belangrijke nummers voor uw huurauto tour in Californië.

  • Politie, Ambulance en Brandweer Dispatch 911
  • Verkeersinformatiecentrum 511
  • Blokkeringshotline voor kredietkaarten in Duitsland 116116
  • Alarmnummer van het ministerie van Buitenlandse Zaken: USA naar Duitsland 011 49 - 30-50 00 20 00

Bezienswaardigheden Los Angeles

Tussen palmenstranden en levendige themaparken kunt u in Los Angeles een bewogen vakantie doorbrengen. Het herkenningspunt van de stad is het Hollywood teken in de Hollywood Hills. Pak je auto en breng de witte belettering een bezoekje. Bezoek daarna de Walk of Fame en het Kodak Theater, waar elk jaar de Oscars worden uitgereikt. Als u nog dieper in de wereld van de film wilt duiken, rijdt u met uw huurauto naar het pretpark Universal Studios Hollywood. Het themapark gunt u een blik achter de schermen van de droomfabriek. U kunt een vleugje exotisme opsnuiven in de wijken Chinatown en Little Tokyo. Een bezoek aan zee is ook een must: als u wilt zwemmen, zonnebaden of surfen, ga dan naar de Stille Oceaan. De populairste stranden in Los Angeles zijn Malibu Beach en Manhattan Beach. Een reuzenrad, diverse attracties en vele kraampjes zijn te vinden op de levendige Santa Monica Pier, een van de populairste bestemmingen van de stad.

Walk of Fame

Walk of Fame

Hollywood Hill

Hollywood Hill

Santa Monica

Santa Monica

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

134 Ervaringen van onze klanten in Los Angeles Airport

Beoordeling van René L.

“Alles was perfect. Snelle afhandeling en zeer vriendelijk.”

Beoordeling van Ronny F.

“Zeer vriendelijk personeel. Leuk, grappig gesprek en zeer nuttige tips.”

Beoordeling van Harry E.

“Door een stroomstoring bij National Cars in LA was onze geboekte huurauto niet beschikbaar bij het ophalen. Het personeel was behulpzaam, maar overweldigd door de situatie. We kregen echter een grotere & beter uitgeruste SUV dan geboekt.”

Beoordeling van Terry Z.

“Snelle pendelbus op de luchthaven, die gemakkelijk te vinden is. Goed georganiseerde ontvangst en super aardige man bij de verhuur....Terugbrengen was ook gemakkelijk, snel en probleemloos...”

Beoordeling van Serkan M.

“Avis op LAX Airport. Probleemloze afhandeling - alles perfect!”

Beoordeling van Daniel R.

“Alles is goed gekomen!”

Veel gestelde vragen over huurauto boeken Los Angeles Airport

Kan ik de huurauto ophalen op de luchthaven van Los Angeles en op een andere locatie inleveren?

⌃
Palm Beach

Enkele reis: van Californië naar Florida

U kunt de huurauto ook inleveren bij een autoverhuurbedrijf in een andere plaats of staat USA, zoals Florida of Texas. Daartoe verandert u gewoon de terugkeerlocatie in het zoekmasker. Voor de zogenaamde one-way huur gelden extra kosten.

Road trip door de USA

Dankzij one-way rental kunt u met vrienden of familie een spannende roadtrip maken op USA zonder terug te keren naar de plaats van vertrek. Bespreek in ieder geval uw wensen met het autoverhuurbedrijf ter plaatse.

Extra bestuurder

Als u de huurauto op een langere reis om beurten wilt besturen, kunt u ook een extra bestuurder opgeven. Bij sommige aanbiedingen is een extra bestuurder al in de huurprijs inbegrepen.

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto in Los Angeles?

⌃
  • Wanneer u met een huurauto op USA reist, moet u zich altijd aan de opgegeven snelheidsbeperkingen houden. Deze zijn 25-30 mph in de bebouwde kom, 15 mph in de buurt van scholen en 55-70 mph op snelwegen.
  • Let goed op de borden, want snelheidsovertredingen en andere verkeersovertredingen worden zeer streng bestraft.
  • Op snelwegen is inhalen meestal van beide kanten toegestaan.
  • Als u vanuit Los Angeles naar het zuiden rijdt, moet u er rekening mee houden dat op sommige wegen tol moet worden betaald. De vergoedingen kunnen vooraf of achteraf worden betaald.
  • Bovendien mag geen open alcoholhoudende drank in het voertuig worden vervoerd.
  • Het is niet toegestaan een stilstaande schoolbus met zwaailichten in te halen.
  • Wij raden u ook aan een internationaal rijbewijs bij u te hebben. Dit kan worden verkregen bij het verkeersbureau.

Hoeveel kost een huurauto op Los Angeles Airport?

⌃
Landing naar Los Angeles

Boek een goedkope huurauto op de luchthaven van Los Angeles

Autoverhuur voor één dag

Als u slechts voor één dag een huurauto nodig hebt, kunt u die al vanaf 30 € per dag huren.

Auto huren voor een week

U kunt een auto huren voor slechts 205 € per week. Wij vergelijken de prijzen van alle gerenommeerde autoverhuurbedrijven en tonen u het beste aanbod.

Boek een kleine auto

Bijzonder populair in Los Angeles zijn kleine auto's, die u al vanaf 218 € per week kunt huren. Met een kleine auto vindt u zeker snel een vrije parkeerplaats.

Boek een sportwagen of cabriolet

Als u met uw vrienden door Los Angeles wilt cruisen, kunt u een sportwagen of een cabriolet huren voor slechts 331 € per week.

Wat is de minimum leeftijd om een auto te huren op Los Angeles Airport?

⌃
Vrienden in een Cabrio in de buurt van Los Angeles

Alles wat belangrijk is voor jonge bestuurders in één oogopslag

Bij veel autoverhuurbedrijven kun je een huurauto boeken vanaf 21 jaar. Voer gewoon je leeftijd in het zoekmasker in en kijk uit naar een spannende reis door Los Angeles met je vrienden. Voor bestuurders jonger dan 25 jaar geldt meestal een zogenaamde "young driver fee", die al in de getoonde huurprijs is inbegrepen. U hoeft hiervoor ter plaatse geen extra kosten te betalen. Meer informatie vindt u in de huurvoorwaarden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat