Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Katowice

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 58 beoordelingen voor de Luchthaven Katowice
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Katowice

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Katowice bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
4 Dagen van 28.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
4 Dagen van 28.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 28.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Katowice

Zullen we u een insidertip geven voor uw volgende zomervakantie ? Een vakantie met een huurauto vanaf de luchthaven van Katowice in Polen. Katowice, of Katowice, heeft een aantal hoogtepunten te bieden die u in de zomer flexibel kunt verkennen met een huurauto. Verheug u op futuristische architectuur, boeiende musea en onvergetelijke zomeravonden in de Mariackastraat.

autoverhuur op Katowice Luchthaven KTW

Aankomst op de luchthaven van Katowice

Een auto huren op Katowice Luchthaven gemakkelijk gemaakt

Vakanties in Polen zijn ook populair in de herfst en winter van 2020. De luchthaven van Katowice is een populaire hub om uw reis in Polen te beginnen. De beste manier om de stad en het land te verkennen is met een huurauto. Met een huurauto van MietwagenCheck vanaf Katowice Airport KTW heeft u de juiste beslissing genomen. Enerzijds kunt u uw gewenste huurauto gemakkelijk reserveren wanneer u online boekt en kunt u kiezen uit een ruime selectie van autoverhuurbedrijven en voertuigen. Anderzijds is een huurauto ideaal om de prachtige regio Silezië zelfstandig en flexibel te ontdekken. Dankzij de prijsvergelijking kunt u snel en eenvoudig het aanbod van elk autoverhuurbedrijf op Kattwitz Luchthaven vergelijken en de beste deal boeken.

Haal uw huurauto op bij Kattwice Luchthaven

Waar haal ik mijn huurauto op in Kattwice Luchthaven? Wanneer u de aankomsthal in Terminal C verlaat, vindt u de balies van de volgende autoverhuurbedrijven aan de rechterkant:

  • Avis
  • Express
  • Sixt
  • Hertz
  • Begroting
  • Europcar
  • GT-Cars
  • Jolcar
U vindt afhaalpunten direct in het luchthavengebouw

U vindt afhaalpunten direct in het luchthavengebouw

De kantoren van Enterprise voor autoverhuur bevinden zich in Terminal B op de begane grond. Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Katowice? Er is een BP-tankstation bij de ingang van de luchthaven, evenals diverse hotels van verschillende prijsklassen in de onmiddellijke nabijheid. Met een huurauto op Katowice Luchthaven bent u flexibel en kunt u uw reis door Polen plannen zoals u dat wilt.

Algemene informatie over de luchthaven

De internationale luchthaven van Katowice ligt ongeveer 34 kilometer ten noorden van de stad Katowice . Het is de derde drukste luchthaven in Polen wat passagiersaantallen betreft.

De terminals van de luchthaven van Katowice

De luchthaven beschikt in totaal over drie terminals A, B en C en een vrachtterminal. De grote, nieuw gebouwde Terminal B werd in juli 2007 geopend. Samen met de kleinere, oudere Terminal A, telt de luchthaven nu 35 incheckbalies. De capaciteit is gestegen tot 3,5 miljoen passagiers. Vluchten van buiten de EU vinden plaats vanaf Terminal A en alle vluchten binnen de EU vanaf Terminal B. De nieuwe Terminal C werd in 2015 geopend.

Vervoersverbindingen op de luchthaven

Sinds juni 2012 is de luchthaven aangesloten op de snelweg A1, die loopt van de Tsjechische grens tot het knooppunt Pyrzowice. Vanaf daar begint de snelweg S1. Weg 913 begint bij de luchthaven en verbindt de luchthaven met rijksweg 78 Tarnowskie Góry-Siewierz. De luchthaven is met de omgeving verbonden via verschillende buslijnen. Een spoorwegverbinding is al gepland. De route loopt van Katowice via Chorzów en Bytom naar Pyrzowice. De geplande reistijd vanaf Katowice is 30 minuten.

De luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen van de luchthaven van Katowice

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Katowice Airport en welke steden doen zij aan? Meer details vindt u in de volgende tabel:

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen
LOT Polish Airlines Warschau
Eurowings Dusseldorf
Wizzair Keulen, Dortmund
Ryanair Hamburg
Lufthansa Frankfurt

Dit is wat u zult vinden op Katowice Airport

Veel verschillende aanbiedingen op de luchthaven van Katowice

Veel verschillende aanbiedingen op de luchthaven van Katowice

Wat is er beschikbaar op Katowice Airport? Wanneer u de veiligheidszone in Terminal C, Aankomsthal, verlaat, vindt u links van de uitgang een geldwisselkantoor, een café en een reiswinkel. U vindt ook verschillende restaurants om te eten en te drinken op de luchthaven. Zo vliegt de tijd tot uw vertrek op de luchthaven van Katowice voorbij. In de terminals A en B vindt u een openbare ruimte, cafés en een postkantoor. U kunt ook tijdschriften en snacks kopen bij een kiosk op de luchthaven en geld wisselen of opnemen bij een van de geldautomaten of geldwisselkantoren . U kunt goedkope goederen belastingvrij kopen in de Duty Free Shop. U vindt ook autoverhuurstations op de luchthaven waar u tegen een redelijke prijs een auto kunt huren.

Informatie over de luchthaven en de stad Katowice

Verken de prachtige stad Katowice met een huurauto

Verken de prachtige stad Katowice met een huurauto

Katowice is het administratieve en culturele centrum van het industriegebied Opper-Silezië. Er zijn talrijke kerken en musea, evenals een theater en het Stadspaleis. In Katowice bevinden zich verschillende interessante musea en galerieën. Het Filharmonisch Orkest en het Ensemble Slask genieten ook buiten Polen een uitstekende reputatie. De Spodek evenementenhal is door zijn opvallende verschijning een van de bezienswaardigheden van de stad. De wijk Nikiszowiec in het westen van de stad is een goed bewaard gebleven arbeiderswijk met originele bakstenen gebouwen uit het eind van de 19e eeuw. Het stadscentrum is klein maar biedt mooie wandelmogelijkheden.

Rondreizen in Katowice met een huurauto

Ontdek de gevarieerde natuur van Silezië

De gevarieerde natuur van Silezië ontdekken

Waar is Silezië bekend om? Silezië zit vol verrassingen. Diverse attracties, van natuur tot cultuur, trekken jaarlijks meer dan drie miljoen bezoekers. De verscheidenheid aan toeristische attracties is geschikt voor alle weersomstandigheden en seizoenen, en maakt van Silezië een plaats die een bezoek waard is. Fietsers en klimliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het noordelijke deel van de regio, bekend om zijn middeleeuwse kastelen op het "Adelaarsnest"-pad. Liefhebbers van folklore zullen in het Beskydy-gebergte schatten van eeuwenoude traditie en geschiedenis ontdekken. Tientallen wandel- en fietspaden wachten hier op actieve toeristen. In de winter wordt het zuidelijke deel van de regio Silezië de Poolse hoofdstad van de wintersport. Met een huurauto kunt u naar adembenemende landschappen rijden die nog lang in uw geheugen gegrift zullen staan.

Excursiebestemmingen met een huurauto in Katowice

Het moderne Katowice zal u inspireren!

Het moderne Katowice zal u inspireren!

Wat heeft Katowice te bieden? De Silezische metropool met meer dan twee miljoen inwoners stelt zich hier open voor wie van levendige plaatsen houdt. De architectuur hier combineert geschiedenis met moderniteit en vele culturele evenementen die liefhebbers van theaters, tentoonstellingen, muziekfestivals en concerten bekoren. Terug naar het verleden voert u over de "Weg van Industriële Monumenten" - de interessantste toeristische route in Polen. Tijdens de route kunt u het werk van de mijnwerkers zien, een vers gebrouwen biertje proeven en een boottochtje maken door de labyrinten van de ondergrondse mijngebieden. Dat is nog niet alles! We weten allemaal dat de weg naar het hart van een toerist door de maag gaat. Silezische specialiteiten behoren tot de beroemdste regionale keuken van Polen. Oostenrijkse, Tsjechische en Joodse invloeden maken het nog diverser. Silezische smaken, een culinaire route verrijkt de ervaring van Silezië met onvergetelijke traktaties.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

58 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Katowice

Beoordeling van Lara M.

“Zeer goede service.”

Beoordeling van Beate F.

“Heel aardig personeel. Alle vragen werden naar volle tevredenheid beantwoord.”

Beoordeling van Marius J.

“We werden zeer vriendelijk geadviseerd.”

Beoordeling van Hannah L.

“, betrouwbaar en zeer aan te bevelen!”

Beoordeling van Sophie S.

“Erg leuk, jong team bij de lokale partner...je een persoonlijke service en een zeer snelle afhandeling...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat