Huurauto Mülheim an der Ruhr

Autoverhuur Mühlheim an der Roergebied vanaf 18 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Mülheim an der Ruhr

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 of gelijkwaardig
Fiat 500
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 25 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Fiat 500
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500
vanaf 23 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Renault Captur of gelijkwaardig
Renault Captur
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Captur
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Renault Captur
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Renault Captur
vanaf 34 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Volkswagen Touran of gelijkwaardig
Volkswagen Touran
vanaf 46 €/dag
Minibus
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 31 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Renault Espace of gelijkwaardig
Renault Espace
vanaf 48 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Proace of gelijkwaardig
Toyota Proace
vanaf 63 €/dag
SUV
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 37 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 5 Series of gelijkwaardig
BMW 5 Series
vanaf 64 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huur een auto in Mühlheim

NRW

Noordrijn-Westfalen is de deelstaat met de meeste inwoners van Duitsland. Meer dan 18 miljoen mensen wonen hier, waarvan meer dan een miljoen in Keulen, de grootste stad. Er zijn hier echter niet alleen veel mensen, maar ook veel autoverhuurbedrijven. Wilt u de steden en de natuur van het Ruhrgebied ervaren? Hier kunt u vertrouwen op MietwagenCheck en onze partners zoals Avis of Europcar. Mühlheim heeft slechts ongeveer 170.000 inwoners, maar kan bogen op een lange geschiedenis. Al in de 9e eeuw werd de stad genoemd door de bouw van de St. Laurentiuskerk. De stad ligt in het westen van de Rijn-Ruhr regio en ligt op slechts 15 minuten rijden van Duisburg.

Aanvaarding van een huurauto

Auto lekke band

Waar kan ik een huurauto krijgen in Mühlheim? De verhuur kan direct in Mühlheim an der Ruhr plaatsvinden. Er zijn veel stations van de verhuurders. De exacte locatie hiervan wordt bepaald door de partner van wie het aanbod op onze prijsvergelijkingspagina verschijnt. Het adres van het station vindt u ook terug op de documenten die u na een succesvolle boeking per e-mail van ons ontvangt. Moet ik een storting doen? In bijna alle gevallen is een borg vereist. Dit moet meestal worden gedaan met een creditcard. Hiervoor wordt een bedrag geblokkeerd bij aanvaarding op de rekening. Als het voertuig in perfecte staat wordt teruggebracht, wordt dit bedrag onmiddellijk vrijgegeven. In geval van accidentele schade wordt deze waarborg ingehouden voor de verhuurder. Moet ik de volledige uitgebreide versie nemen zonder overdaad? In het geval van een volledige en volledige dekking zonder eigen risico, krijgt u dit bedrag ook terugbetaald in geval van schade. U bent dus alleen aansprakelijk voor de borg op korte termijn. De volledig uitgebreide verzekering met eigen risico beschermt u tegen schade, met uitzondering van de som van het eigen risico, die te zien is in de huurvoorwaarden.

In een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico bent u volledig verzekerd. In geval van schade wordt de ingehouden borg terugbetaald!

Autohuur op de luchthaven

Mühlheim an der Ruhr heeft helaas geen eigen directe passagiersluchthaven, maar er zijn veel mogelijkheden om met het vliegtuig te reizen. Er zijn verschillende grote steden in de omgeving. Omdat Duisburg in de directe omgeving ligt, is het ook de moeite waard om het direct bij aankomst op de luchthaven te accepteren. De verdere reis in de gehuurde auto kan direct van daaruit worden gestart. De hogere dichtheid van verhuurders leidt vaak tot lagere prijzen. U kunt ook gebruik maken van de lange openingstijden. Hoe lang heb ik van Mühlheim naar de luchthaven nodig? De afstand tot de verschillende luchthavens vindt u hier:

Beleef Mühlheim met een huurauto

Wat kunt u in Mühlheim bij de Stirrer doen? Bij aankomst ziet u de vele bruggen van de stad. Geniet van de autorit met de huurauto in de stad met veel oude gebouwen en prachtige architectuur.

oude stad

Schuine banen, vele vakwerkhuizen en de Petrikirche. De oude stad is vol historische schatten. Midden in de stad en op slechts enkele straten van het centrum en de winkelcentra domineert de rust en stilte. Perfect voor een ontspannende pauze met vrienden en familie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er is dus niets dat u ervan weerhoudt om met uw huurauto in Mühlheim Altstadt te verblijven.

Rondreis met de huurauto - verken de omgeving

De meeste grote steden in Duitsland liggen in Noordrijn-Westfalen. Er is hier veel spannend en hip stadsleven. Naast de steden biedt de regio echter niet alleen natuur, maar ook directe nabijheid van Nederland. Düsseldorf en Duisburg liggen ook in de directe omgeving.

Düsseldorf
Media Port Düsseldorf

Düsseldorf wordt ook wel de stad van de rijken en schoonheden genoemd. Wie kent de beroemde KÖ niet, de Königsallee in het hart van de stad, waar veel beroemde ontwerpers uit de hele wereld wonen. D. Omdat vooral degenen die slim zijn over de prijsvergelijking op het internet van tevoren kunnen vinden dergelijke modellen goedkoop en boek ze voor meerdere dagen.

Duisburg
Duisburg-stad

Wat kan ik doen in Duisburg? De cutlurelle scene in Duisburg is erg spannend. Theaters, bioscopen, concertzalen en restaurants bieden een rijk aanbod aan culturele evenementen en zorgen ervoor dat de avonden zeker niet saai zijn. Duisburg is snel te bereiken binnen 25 minuten met de huurauto. Of bezoekers van de stad Duisburg nu een theater- of concertavond, een bezoek aan een restaurant of een bar plannen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders