Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Mülheim an der Ruhr

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor Mülheim an der Ruhr
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Mülheim an der Ruhr

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Mülheim an der Ruhr bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto in Mühlheim

NRW

Noordrijn-Westfalen is de deelstaat met de meeste inwoners van Duitsland. Meer dan 18 miljoen mensen wonen hier, waarvan meer dan een miljoen in Keulen, de grootste stad. Er zijn hier echter niet alleen veel mensen, maar ook veel autoverhuurbedrijven. Wilt u de steden en de natuur van het Ruhrgebied ervaren? Hier kunt u vertrouwen op MietwagenCheck en onze partners zoals Avis of Europcar. Mühlheim heeft slechts ongeveer 170.000 inwoners, maar kan bogen op een lange geschiedenis. Al in de 9e eeuw werd de stad genoemd door de bouw van de St. Laurentiuskerk. De stad ligt in het westen van de Rijn-Ruhr regio en ligt op slechts 15 minuten rijden van Duisburg.

Aanvaarding van een huurauto

Auto lekke band

Waar kan ik een huurauto krijgen in Mühlheim? De verhuur kan direct in Mühlheim an der Ruhr plaatsvinden. Er zijn veel stations van de verhuurders. De exacte locatie hiervan wordt bepaald door de partner van wie het aanbod op onze prijsvergelijkingspagina verschijnt. Het adres van het station vindt u ook terug op de documenten die u na een succesvolle boeking per e-mail van ons ontvangt. Moet ik een storting doen? In bijna alle gevallen is een borg vereist. Dit moet meestal worden gedaan met een creditcard. Hiervoor wordt een bedrag geblokkeerd bij aanvaarding op de rekening. Als het voertuig in perfecte staat wordt teruggebracht, wordt dit bedrag onmiddellijk vrijgegeven. In geval van accidentele schade wordt deze waarborg ingehouden voor de verhuurder. Moet ik de volledige uitgebreide versie nemen zonder overdaad? In het geval van een volledige en volledige dekking zonder eigen risico, krijgt u dit bedrag ook terugbetaald in geval van schade. U bent dus alleen aansprakelijk voor de borg op korte termijn. De volledig uitgebreide verzekering met eigen risico beschermt u tegen schade, met uitzondering van de som van het eigen risico, die te zien is in de huurvoorwaarden.

Driveboo Tip:

In een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico bent u volledig verzekerd. In geval van schade wordt de ingehouden borg terugbetaald!

Autohuur op de luchthaven

Mühlheim an der Ruhr heeft helaas geen eigen directe passagiersluchthaven, maar er zijn veel mogelijkheden om met het vliegtuig te reizen. Er zijn verschillende grote steden in de omgeving. Omdat Duisburg in de directe omgeving ligt, is het ook de moeite waard om het direct bij aankomst op de luchthaven te accepteren. De verdere reis in de gehuurde auto kan direct van daaruit worden gestart. De hogere dichtheid van verhuurders leidt vaak tot lagere prijzen. U kunt ook gebruik maken van de lange openingstijden. Hoe lang heb ik van Mühlheim naar de luchthaven nodig? De afstand tot de verschillende luchthavens vindt u hier:

Beleef Mühlheim met een huurauto

Wat kunt u in Mühlheim bij de Stirrer doen? Bij aankomst ziet u de vele bruggen van de stad. Geniet van de autorit met de huurauto in de stad met veel oude gebouwen en prachtige architectuur.

oude stad

Schuine banen, vele vakwerkhuizen en de Petrikirche. De oude stad is vol historische schatten. Midden in de stad en op slechts enkele straten van het centrum en de winkelcentra domineert de rust en stilte. Perfect voor een ontspannende pauze met vrienden en familie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er is dus niets dat u ervan weerhoudt om met uw huurauto in Mühlheim Altstadt te verblijven.

Rondreis met de huurauto - verken de omgeving

De meeste grote steden in Duitsland liggen in Noordrijn-Westfalen. Er is hier veel spannend en hip stadsleven. Naast de steden biedt de regio echter niet alleen natuur, maar ook directe nabijheid van Nederland. Düsseldorf en Duisburg liggen ook in de directe omgeving.

Düsseldorf
Media Port Düsseldorf

Düsseldorf wordt ook wel de stad van de rijken en schoonheden genoemd. Wie kent de beroemde KÖ niet, de Königsallee in het hart van de stad, waar veel beroemde ontwerpers uit de hele wereld wonen. D. Omdat vooral degenen die slim zijn over de prijsvergelijking op het internet van tevoren kunnen vinden dergelijke modellen goedkoop en boek ze voor meerdere dagen.

Duisburg
Duisburg-stad

Wat kan ik doen in Duisburg? De cutlurelle scene in Duisburg is erg spannend. Theaters, bioscopen, concertzalen en restaurants bieden een rijk aanbod aan culturele evenementen en zorgen ervoor dat de avonden zeker niet saai zijn. Duisburg is snel te bereiken binnen 25 minuten met de huurauto. Of bezoekers van de stad Duisburg nu een theater- of concertavond, een bezoek aan een restaurant of een bar plannen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat