Auto huren in Madagascar

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Madagaskar met een huurauto

Huur een auto in Madagaskar en rijd door de beroemde lycheeplantages en ontdek de ongerepte natuur van het land. Vergelijk de aanbiedingen voor Autohuur in Madagaskar in onze prijsvergelijking. Wij raden u aan een SUV te huren omdat deze categorie voertuigen beter geveerd is en daardoor comfortabeler is om op de slechte wegen van Madagaskar te rijden. De beste manier om uw huurauto op te halen is direct na uw aankomst op de luchthaven van Antananarivo of in de stad Antanananarivo.

Voor de zuidwestkust van Afrika ligt Madagaskar, het op drie na grootste eiland ter wereld. Het ligt in de Indische Oceaan en heeft door zijn afgelegen ligging een zeer individuele cultuur en een wereldwijd unieke flora en fauna ontwikkeld. Het is daarom bijzonder spannend voor vakantiegangers om Madagaskar te verkennen. Omdat de eilandstaat erg groot is, moeten bezoekers een auto huren in Madagaskar. Madagaskar kan worden verkend en leren kennen met de huurauto, die kan worden opgehaald bij veel stations van de autoverhuur. Autohuurcheque biedt de beste aanbiedingen voor autohuur in Madagaskar en goedkope autohuur in Madagaskar. Vanuit Madagaskar kunt u ook naar Mauritius vliegen met kleine eilandtrechters. Ook daar is de huur van een voertuig de moeite waard.

Met een huurauto door Madagaskar

Met een huurauto door Madagaskar

Kameleon in Madagaskar

Kameleon in Madagaskar

Autohuur in Madagaskar op Antanananarivo airport

Madagaskar is het gemakkelijkst te bereiken met het vliegtuig. Vakantiegangers uit Europa komen meestal aan via de luchthaven Antanananarivo, die zich in het midden van het eiland bevindt. Hier bevinden zich ook de vestigingen van verschillende autoverhuurbedrijven, waardoor reizigers hun huurauto direct na de landing kunnen ophalen. Hierdoor kunnen ze onafhankelijk van het openbaar vervoer reizen en Madagaskar individueel verkennen.

Huur een auto in Madagaskar met de juiste verzekering

Als u Madagaskar wilt verkennen met een huurauto, moet u ervoor zorgen dat het voertuig voldoende verzekerd is door het autoverhuurbedrijf wanneer u online boekt. Daarom is het aan te raden om via Mietwagen-Check.de te reserveren, omdat alle auto's automatisch gedekt zijn door een aansprakelijkheidsverzekering.

  • In de huurvoorwaarden is het bedrag van de schade die door de verzekering wordt gedekt, vastgelegd.
  • Een minimum van één miljoen euro wordt aanbevolen.
  • Als u geen verdere kosten wilt betalen in geval van schade, kunt u ook kiezen voor een volledige uitgebreide verzekering zonder eigen risico van het autoverhuurbedrijf.
  • Bij het huren van een auto in Madagaskar is een veilige en ontspannen reis mogelijk.

Wat zijn de hoogtepunten van Madagaskar?

Reis naar het Koninklijk Paleis
Gezicht op het Koninklijk Paleis

Gezicht op het Koninklijk Paleis

Hoog boven de hoofdstad Antanananarivo troont de Rova. Het voormalige koninklijk paleis biedt niet alleen indrukwekkende historische muren en koninklijke graven, maar ook een prachtig uitzicht over de stad en haar omgeving. Wie Madagaskar wil verkennen, moet deze historische plaats zeker met een huurauto bezoeken.

Dierentuin Tsimbazazaza Zoo

Bij het verkennen van Madagaskar mag de natuur niet ontbreken! Het heeft een beslissende invloed op het eiland en is een van de belangrijkste kenmerken ervan. In Antanananarivo is het de moeite waard om een huurauto te nemen naar de Botanische Tuin en de Tsimbazazaza Zoo, waar veel inheemse dier- en plantensoorten leven. Vakantiegangers kunnen bij het autoverhuurbedrijf in Madagaskar een auto huren en daarmee naar het ruime complex rijden. Hier zijn onder andere citroenen en krokodillen te bezoeken. Ook de tropische planten zijn indrukwekkend. Als u de natuur van Madagaskar wilt verkennen zonder al te ver de wildernis in te rijden, moet u zeker de dierentuin bezoeken met een huurauto.

nationale parken
Tsingy de Bemaraha Nationaal Park

Tsingy de Bemaraha Nationaal Park

Buiten de steden zijn er grote nationale parken met unieke natuurverschijnselen. Het is de moeite waard om een auto te huren in Madagaskar, bijvoorbeeld om het Tsingy de Bemaraha Nationaal Park in het westen van het eiland te bezoeken. Het reservaat met zijn torenhoge kalkstenen kliffen en dichte bossen staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De beste manier voor vakantiegangers om het buitengewone landschap te bereiken is met een huurauto. Bovendien mag u deze nationale parken niet missen:

  • Isalo Nationaal Park
  • Ranomafana Nationaal Park
  • Masoala Nationaal Park
Met de huurauto naar de stranden van Madagaskar
Strand in Madagaskar

Ontspannen op het strand

Wie wil genieten van zon en zee op het tropische eiland moet een auto huren bij de autoverhuur en met de auto naar de kuststad Morondava rijden. Schone en vlakke zandstranden nodigen u uit om te zwemmen en te zonnen. Ontspannende boottochten kunnen ook worden ondernomen door reizigers in Morondava. Daarom is het aan te raden om een auto te huren in Madagaskar en naar de kust te rijden.