Auto huren in Mauritius

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Boek een goedkope huurauto in Mauritius

Voor veel vakantiegangers staat het eiland Mauritius op het absolute verlanglijstje. Ontdek het droomeiland Mauritius met een huurauto. Rij naar de mooiste stranden ter wereld en geniet van het samenzijn op fijne witte stranden. Met een huurauto bent u flexibel en onafhankelijk en haalt u het meeste uit uw vakantie op Mauritius. De eenvoudigste manier om een huurauto te boeken voor uw droomvakantie is vanuit Duitsland. Zo bespaar je geld en stress bij het huren van een auto. Met MietwagenCheck kunt u gratis annuleren tot 24 uur voor het ophalen.

Huurauto Mauritius

Ontdek Mauritius met de huurauto

Wat is er te weten over Mauritius?

De eilandstaat Mauritius ligt in het zuidwesten van de Indische Oceaan, ongeveer 870 kilometer ten oosten van Madagaskar. Naast het hoofdeiland Mauritius met als hoofdstad Port Louis, Rodrigues, behoren de Cargados-Carajos-eilanden en ook de Agalega-eilanden tot het nationale grondgebied.

Aan welke kant wordt Mauritius gedreven? Als een overblijfsel van de Engelse koloniale tijd wordt het rijden aan de linkerkant in Mauritius nog steeds beschouwd als linksrijdend verkeer. Het grootste deel van het verkeer wordt afgewikkeld door het wegennet van 1600 kilometer , waarvan het grootste deel geasfalteerd is - zo kunt u Mauritius met uw gehuurde auto op een zeer flexibele en comfortabele manier verkennen.

Maar men moetvoorzichtig zijn op bijzonder smalle wegen, want hier kan natuurlijk ook tegenliggers komen. Van noord naar zuid loopt de M2, een soort snelweg, als hoofdverbinding van de kleine badplaats Grand Baie over de hoofdstad Port Louis naar de internationale luchthaven in Vieux Grant Port.

Huurauto Mauritius

Maconde Viewpoint, Mauritius

Haal uw huurauto op bij één van de vliegvelden op Mauritius.

Luchthavennaam IATA Code Prt/Regio
Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (Plaisance) MRU Haven Luis
Sir Charles Gaetan Duval Airport (Rodrigues Is) RRG havenmuur

MietwagenCheck werkt samen met alle grote autoverhuurbedrijven op Mauritius. We hebben onze partners met grote zorg geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te garanderen. U kunt onze prijsvergelijking voor autoverhuur op Mauritius eenvoudig online bekijken. Reserveer uw autohuur op Mauritius bij één van de mooi gelegen ophaalpunten op Mauritius.

Reis naar Port Louis met de huurauto in Mauritius

De hoofdstad van de eilandstaat Mauritius is zeer gemakkelijk te bereiken met uw huurauto. Port Louis is de grootste stad van Mauritius en tevens het culturele centrum van de staat. Een bezoek aan Port Luis moet dus in ieder geval tijdens de reis worden gepland.

Wat is speciaal de moeite waard om te zien in Port Louis?

  • De citadel Fort Adelaide
  • het Blue Penny Museum
  • Minakshi-tempel
Huurauto Mauritius Port Louis

Panorama Port Louis, Mauritius

Huur een auto om Mauritius en Curepipe te verkennen.

De vierde grootste stad van het eiland Curepipe ligt in het hart van Mauritius op een plateau. Curepipe is een kleine stad die vooral bekend is door zijn koloniale gebouwen in het centrum van de stad. In het centrum van de stad vindt u vele charmante cafeetjes die u kunt bezoeken tijdens een pauze van uw stadswandeling. Huur een auto op Mauritius en verken deze prachtige stad direct aan de turquoise zee.

Wat is de moeite waard om te zien in Curepipe?

  • De Trou aux Cerfs, de krater van een uitgedoofde vulkaan
Huurauto Mauritius

Uitzicht op de krater Trou aux Cerfs in Mauritius

Bezoek Chamarel met de huurauto

We gaan met de gehuurde auto verder via Mauritius naar Chamarel, een kleine plaats gelegen in het zuidwesten met ongeveer 700 inwoners. Chamarel is vooral bekend om de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Wat is de moeite waard om te zien in Chamarel?

  • De zeven-kleurige aarde
  • De Chamarel waterval
  • De Black River Gorges National Park
Ontdek de bezienswaardigheden van Mauritius met een huurauto

Zeven-kleurige aarde in Chamarel, Mauritius

Waterval Mauritius

De Chamarel waterval, Mauritius