Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Martín Miguel de Güemes International Airport

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Martín Miguel de Güemes International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Martín Miguel de Güemes International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Martín Miguel de Güemes International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Renault Logan
7 Dagen van 05.07 - 12.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 57 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Gol
7 Dagen van 05.07 - 12.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Volkswagen Gol
7 Dagen van 05.07 - 12.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Martín Miguel de Güemes International Airport

Bent u uw zomervakantie al aan het plannen en weet u nog niet waar u heen moet? Wat dacht je van een road trip door Argentinië? Met uw eigen huurauto kunt u flexibel en comfortabel reizen en snel en gemakkelijk talrijke regio's bezoeken. Start op de luchthaven Martín Miguel de Güemes in Salta en ontdek het betoverende noorden van Argentinië.

Autoverhuur op de internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes - SLA

Martín Miguel de Güemes International Airport heeft een breed scala aan goedkope, directe huurauto's om uit te kiezen, die u allemaal gemakkelijk online kunt vergelijken op MietwagenCheck. Als u uw zomertrip 2020 naar de provincie Salta plant, zult u waarschijnlijk landen op de goed verbonden internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes. De luchthaven is de toegangspoort tot een van de meest populaire en bezienswaardige regio's in Argentinië en Zuid-Amerika. De provincie Salta bekoort met prachtige landschappen vol unieke bergketens en zoutmeren. U kunt een goede infrastructuur verwachten en adembenemende autoritten waarbij u bijna helemaal op uzelf bent aangewezen. Met uw huurauto vanaf de luchthaven geniet u van volledige flexibiliteit vanaf het moment dat u aankomt op de luchthaven en zit u duidelijk in de bestuurdersstoel van uw eigen reis.

Aankomst op de internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes - SLA

Salta: mooie koloniale stad op 7 km van de luchthaven

Salta: mooie koloniale stad op 7 km van de luchthaven

De internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes ligt op ongeveer 7 km van het stadscentrum van Salta. Salta is de hoofdstad van de provincie Salta, die u zult ontdekken en waarvan u zult leren houden met uw persoonlijke huurauto. De internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes - SLA is de belangrijkste luchthaven van de provincie Salta en ligt in het noorden van Argentinië. Momenteel zijn er 96 vluchten en 15 verschillende routes vanaf de luchthaven Martín Miguel de Güemes, die 14 verschillende steden in 6 verschillende landen aandoet. U komt waarschijnlijk uit een andere stad in Argentinië, of uit een van de buurlanden zoals Bolivia. U komt aan op een relatief kleine en overzichtelijke luchthaven waar u snel bij uw vooraf geboekte huurauto kunt komen. Bij aankomst op de internationale luchthaven Martín Miguel de Güemes, in de maanden mei, juni, juli, augustus en september, kunt u milde temperaturen verwachten van 16 - 21 graden. Hoewel onze zomermaanden worden beschouwd als de koelste maanden in de provincie Salta, hebben ze het voordeel dat de kans op regen het kleinst is.

U kunt kiezen uit de volgende reeks leveranciers op onze site:

 • Cactus
 • Cdo Rent A Car
 • Fit
 • Hertz
 • Localiza
 • Ocarrol
 • Renta Auto Salta
 • Rentar Lage Kosten

Alle stations van onze zorgvuldig geselecteerde partners bevinden zich dicht bij het douanekantoor nadat u de visumprocedure hebt voltooid.

Driveboo Tip:

Maak gebruik van onze flexibele, alternatieve drop-off opties om nog meer uit uw reis door Argentinië te halen.

Enter Argentinië

Beroemd Patagonië

Beroemd Patagonië

Argentinië is een groot land in het zuiden van Zuid-Amerika, dat grenst aan de landen Bolivia, Chili, Bolivia, Paraguay, Brazilië en Uruguay. Met zijn aantrekkelijke ligging en vele buurlanden is Argentinië het perfecte vertrekpunt voor een reis door de uitgestrektheid van Latijns-Amerika. Ondanks zijn omvang is Argentinië een relatief gemakkelijk land om te bezoeken. De goed ontwikkelde infrastructuur voor toeristen is reeds merkbaar in de eenvoudige toegangsvereisten voor de meeste burgers uit het Schengengebied. Voor toeristen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste informatie.

Welke inreisvereisten gelden voor toeristen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in Argentinië?

 • Om Argentinië binnen te komen, hebben Duitse burgers een paspoortnodig dat nog minstens 6 maanden geldig is.
 • Toeristen kunnen zonder visum naar Argentinië reizen voor maximaal 90 dagen.
 • Vul de toeristenkaart die op de luchthaven wordt uitgedeeld zorgvuldig in. Draag het te allen tijde bij u, samen met uw paspoort.
 • Sinds enkele jaren worden van alle buitenlandse toeristen bij aankomst vingerafdrukken genomen en foto's gemaakt.

Aanbevelingen na het ophalen van uw huurauto

Uw eerste bestemming na aankomst op Martín Miguel de Güemes International Airport en het ophalen van uw huurauto moet de stad Salta zijn. Deze koloniale stad draagt de mooie bijnaam "La Linda", wat zich laat vertalen als "de mooie". En inderdaad, u zult snel merken dat deze stad deze naam verdient, want er wacht u een heel bijzondere flair, geheel in de stijl van Latijns-Amerika.

Cafayate Wijngaarden

Wijngaarden van Cafayate

Na een dag of wat in de hoofdstad van de provincie te hebben doorgebracht, gaat u naar de Calchaquí-valleien . Het Nationaal Park Los Cardones, genoemd naar een bepaalde cactussoort, biedt unieke landschappen en prachtige autoritten. Onderweg door de provincie passeert u kleine dorpjes waar u een vriendelijke bevolking kunt verwachten en het echte leven van de Andes kunt ervaren. De beste plaats om de dag af te sluiten is Cafayate , een stad die bekend staat om zijn wijngaarden. Dit is ook een goede plaats om de nacht door te brengen, zodat u onder het genot van een glas wijn kunt nagenieten van de dag en uw reis tot nu toe.

Puna Plateau

Puna Plateau

Nadat u Cafayate hebt ontdekt, kunt u op weg gaan naar San Antonio de los Cobres . Hier is het een goed idee om de auto voor de verandering eens te laten staan en een ritje te maken met de "wolkentrein" naar . De trein brengt u over het indrukwekkende Puna-plateau. De trein brengt u over het indrukwekkende Puna-plateau, waar u het beroemde zoutmeer vanuit een heel bijzonder perspectief kunt zien. Na uw rit met de wolkentrein raden wij u aan uw huurauto weer te pakken en de beroemde Heuvel van Zeven Kleuren te bezoeken. Onderweg moet u een korte stop maken bij het indianendorp Tilcara.

Rijden in de provincie Salta in Argentinië

Weg bij de Heuvel van Zeven Kleuren

Weg bij de Heuvel van Zeven Kleuren

Terwijl autorijden in grote Argentijnse steden zoals de hoofdstad Buenos Aires wat ingewikkelder kan zijn, kun je in de provincie Salta rekenen op eenzame wegen en relatief goede omstandigheden. Om u te helpen zich wat beter voor te bereiden op uw rit in Argentinië, hebben we hieronder wat belangrijke informatie samengebracht:

Noot Regel
Snelheidslimiet In de stad: 40 - 60 km/u; landwegen: 110 km/u; snelwegen 120 km/u; autosnelwegen 130 km/u
Wegcondities Over het algemeen goed onderhouden
Parkeren Parkeerwachters verwachten een kleine fooi
Benzinestations open van 7.00 - 23.00 uur; benzineprijs 0,60 - 0,70 €.
Politiecontroles niet ongewoon, rij altijd met je lichten aan!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat