Huurauto Montreal

Huurauto Montreal vanaf 22 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Montreal

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Mazda 2
vanaf 28 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Mitsubishi Mirage
vanaf 26 €/dag
Compact
Compact
bijv. Kia Rio of gelijkwaardig
Kia Rio
vanaf 22 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Rio
vanaf 29 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Kia Rio
vanaf 22 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Chevrolet Sonic
vanaf 26 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Toyota Corolla of gelijkwaardig
Toyota Corolla
vanaf 25 €/dag
type/minivan
bijv. Dodge Grand Caravan of gelijkwaardig
Dodge Grand Caravan
vanaf 38 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Dodge Grand Caravan of gelijkwaardig
Dodge Grand Caravan
vanaf 38 €/dag
type/suv
bijv. Toyota RAV4 of gelijkwaardig
Toyota RAV4
vanaf 28 €/dag
type/cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C
vanaf 49 €/dag
type/luxury
bijv. Wild Card of gelijkwaardig
Wild Card
vanaf 22 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Montreal met een huurauto

Huurauto Montreal

Als je een aantal namen van de plaatsen in Montreal begint te lezen, zou je denken dat we het over een stad in Frankrijk hebben. Montreal is een van de vijf belangrijkste Franstalige steden ter wereld. De meeste mensen in Montreal zijn tweetalig en spreken soms meer dan twee talen. Het is dus veilig om te zeggen dat u naar een land reist waar de taalbarrière niet zo groot is als in andere landen. De mensen zijn erg vriendelijk en je zult zeker een geweldige tijd hebben in Montreal, vooral als je een hockeyliefhebber bent. Canadezen zijn absoluut gek op ijshockey. Wat je ook doet, zeg niets slechts over de montreal Canadienne, anders is je reis misschien niet zo aangenaam. Wij informeren u over alles wat u moet weten over de stad. Bereid u goed voor op uw vakantie, stap zonder zorgen in het vliegtuig en haal uw huurauto direct op de luchthaven van Montreal op.

Montreal - tweede grootste stad van Canada

Huurauto Montreal

Uitzicht vanaf Mount Royal

Montreal is de grootste stad in de provincie Quebec en de op een na grootste stad van Canada. Het is omgeven door de rivieren Ottawa River en St. Lawrence River.
Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door de Mont Royal berg, die de stad haar naam heeft gegeven en die ook wordt beschouwd als het symbool van de stad. In Montreal vinden grote internationale evenementen plaats zoals de Canadese Grand Prix en het Montreal World Film Festival.


Bezoek met uw huurauto de berg Mont Royal, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de stad en ook het Olympisch Park met het beroemde Olympisch stadion, waar in 1976 het Olympisch zomerfestival plaatsvond, moet u beginnen met uw huurauto tour.

De Basilica Notre Dame de Montreal is een must op uw tour met een huurauto.

Waar kan ik een auto huren in Montreal?

Huurauto op de brug in Montreal

Met een huurauto door Montreal

Als u met het vliegtuig van Duitsland naar Montreal vliegt, landt u op de internationale luchthaven van Montreal-Pierre Elliot Trudeau. Daar is het zeer eenvoudig om een huurauto te vinden vanwege de vele verhuurstations. Er zijn tal van verhuurstations in de buurt van de terminal. De dichtstbijzijnde is slechts 220 meter verderop, ongeveer drie minuten te voet. Een goed ding over Canadese huurauto's is dat ze betaalbaar zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kilometerstand of het aantal dagen. U kunt de auto zo lang houden als u wilt, zonder dat de prijzen sterk stijgen. Bovendien is het bijzonder voordelig om op de luchthaven te boeken, aangezien er de grootste keuze aan voertuigen is. Egaöl Of u nu op zoek bent naar SUV's, pick-ups of limousines - onze autoverhuurbedrijven hebben het allemaal!

Verkeersregels en snelheidsbeperkingen

Canada heeft zeer strenge verkeersregels en snelheidsbeperkingen. Deze regels worden vaak niet door de Canadezen zelf nageleefd. Het is bijvoorbeeld een onregelmatigheid om de doorstroming van het verkeer te belemmeren, maar veel Canadezen rijden boven de maximumsnelheid. In dit geval is het moeilijk om een beslissing te nemen. Ook voor toeristen worden boetekaartjes voor overtredingen van de regels uitgegeven. Ze krijgen dezelfde sterrenhemel als de lokale bevolking. Hier zijn de belangrijkste snelheidslimieten voor u:

buurt snelheidslimiet
scholen 30-40 km/h
steden 50 km/h
landwegen 90 km/h
snelweg 100 km/u
Montreal van bovenaf

Montreal van bovenaf

Volgens de wetten van Quebec is de linkerstrook alleen bedoeld om in te halen. Snel verkeer kan op de linkerrijstrook rijden, maar niet boven de maximumsnelheid. Langere voertuigen moeten op de rechterrijstrook rijden. Als u uw huurauto heel langzaam wilt rijden, dan moet u uw waarschuwingsknipperlichten inschakelen. Anders krijgt u een boete van 100 dollar. U moet zich er ook van bewust zijn dat kinderen onder de zeven jaar niet alleen in een auto mogen worden achtergelaten. U wordt belast met een verwaarloosde zorgplicht, zelfs als u uw kind slechts vijf minuten alleen laat. Neem altijd je kinderen mee.

toegestane alcoholconcentratiegrens

De wet bepaalt dat het bloedalcoholgehalte niet hoger mag zijn dan 0,08%. Zware voertuigen zoals pick-ups moeten een chauffeur hebben met minder dan 0,05%. Als u wordt betrapt op een alcoholpercentage boven deze limiet, wordt uw rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Rijd niet in een dronken of dronken auto. Als u van plan bent om een drankje te drinken, registreer dan een extra chauffeur op het verhuurstation die u veilig thuisbrengt in geval van dronkenschap. Als u weigert een alcoholtest af te leggen en u vermoedt dat u alcohol heeft gedronken, kan de politie uw huurauto direct in beslag nemen.

Bezienswaardigheden in Montreal

Montreal is het hart van Québec en is een unieke mix van Canadese en Franse cultuur. In zekere zin wordt u hier het beste van twee werelden geboden. Het culturele bolwerk van Montreal biedt tal van bezienswaardigheden voor elke smaak. Hier is een kleine selectie van de bekendste plaatsen:

plaatsen Afstand tot de luchthaven reistijd
Mount Royal 11,6 km 14 min
Montreal Biodomen 25,1 km 26 min
Montreal Botanische Tuin van Montreal 21,7 km 21 min
La Ronde 27 km 28 min
McCord Museum 20 km 24 min
Notre Dame Montreal

Notre Dame Montreal

Montreal Biosfeer

bioshfeer

Festivals in Montreal

Het hele jaar door is er in Montreal altijd iets te doen, of het nu winter of zomer is. Er zijn tal van festivals die een bezoek waard zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan wat eten en drinken, of geïnteresseerd bent in een muziekfestival waar je echt kunt dansen. Hier zijn slechts enkele ideeën voor interessante evenementen:

 • Bierfestival van Montreal
 • Internationale Vuurwerkwedstrijd van Montreal
 • Grand Prix van Montreal
 • Les France Folies

Noodnummers

Als buitenlander kan het heel moeilijk zijn om met een noodsituatie om te gaan als je de noodnummers niet kent. Dus voor de zekerheid geven we alle noodnummers die je hopelijk niet hoeft te bellen.

dienstverlening nummer
Montreal Politie 514 280 2222
Brandweer, spoedarts, politie, noodarts, politie 911
gezondheidscentrum 811
informatie 311

Tot slot willen wij u erop wijzen dat u met ons absoluut de juiste keuze maakt om zorgeloos en zelfstandig door Montreal en Canada te reizen. Het gebruik van het openbaar vervoer in Montreal kan zeer lastig zijn. Met een huurauto kunt u zonder problemen naar één van de bovengenoemde plaatsen rijden. Bespaar dus veel tijd en moeite en kies voor onze verhuurservice.

Als u in de winter naar Canada reist, controleer dan of uw auto over actuele winterbanden beschikt.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders