Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Montreal Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 23 beoordelingen voor de Montreal Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Montreal Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Montreal Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 63 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Chrysler 200
9 Dagen van 12.08 - 21.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 64 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse
bijv. KIA FORTE
9 Dagen van 12.08 - 21.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 66 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Nissan Versa
9 Dagen van 12.08 - 21.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Montreal Airport

Montréal en het Franstalige deel van Canada in de zomer ontdekken met een huurauto? Het beste is om een huurauto te boeken op de luchthaven van Montreal. Bezoek de op een na grootste stad van Canada en beleef de vele festivals en parken van de stad. Op MietwagenCheck kunt u snel en gemakkelijk een overzicht krijgen van de beste aanbiedingen voor uw huurauto op Montreal Airport.

Montreal Luchthaven autoverhuur in Canada

Montreal uitzicht

Als u de stad Montreal wilt bezoeken, is het aan te raden een auto te huren op Montreal Airport YUL. Aangezien de afstanden in de stad groot zijn en het lokale vervoer gebrekkig is, kan een huurauto het u een stuk gemakkelijker maken. Reserveer uw gewenste voertuig online met MietwagenCheck in een prijsvergelijking . Ter plaatse kunt u dan uw gewenste huurauto ophalen bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Montreal. Canada is een populaire toeristische bestemming en een van de rijkste landen ter wereld. Het eindeloze ongerepte landschap en de culturele eigenaardigheden zijn wijd en zijd bekend.

De Montreal Luchthaven Autoverhuur Balies

De autoverhuurbalies op de luchthaven bevinden zich aan de rechterkant als u de aankomsthal verlaat. Onder andere, vindt u op de luchthaven van Montreal:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty

Algemene informatie over Montreal Luchthaven

Uitzicht op Montreal

Aéroport International Pierre-Elliott-Trudeau de Montréal, met de code IATA YUL , is de drukste luchthaven van Québec en neemt in Canada de vierde plaats in wat betreft passagiersverkeer en vliegtuigbewegingen. Vanuit Montréal worden ongeveer 130 bestemmingen aangedaan, waarvan 35 in Canada. Non-stop vluchten tussen Montreal en Duitsland worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa vanaf de luchthavens van Frankfurt am Main en München en Air Canada. Verbindingen met Zwitserland worden het hele jaar door aangeboden door Swiss, Air Canada en in de zomer door Air Transat vanuit onder meer Zürich, Basel en Genève. De luchthaven ligt in de Montrealse voorstad Dorval. Het is per bus bereikbaar vanuit het centrum van Montréal; regionale en nationale busmaatschappijen bieden verbindingen met de steden Québec, Gatineau, Trois-Rivieres en de Canadese hoofdstad Ottawa in Ontario.

De terminals van Montreal Airport YUL

De luchthaven Montreal-Trudeau bestaat uit een terminal van twee verdiepingen die in vier verschillende zones is verdeeld:

  • de openbare ruimte
  • de poorten voor binnenlandse vluchten
  • de internationale poorten
  • de poorten voor verbindingen met USA

Er zijn twee verschillende zones in het openbare gedeelte van de luchthaven. Eén is gewijd aan het inchecken voor vluchten in of uit Canada anders dan de USA, de andere is voor vluchten die vertrekken naar de USA vertrekkend. Beide openbare ruimtes zijn uitgerust met self-check-in kiosken, een gebedsruimte, winkels en cafés . Er is gratis WiFi in de hele luchthaven, evenals bagagekarretjes, geldautomaten en borstvoedingsruimtes.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Montreal

Wanneer passagiers op Montréal-Trudeau aankomen van een internationale bestemming, worden zij begroet door een groot en helder aankomstcomplex voordat zij door de douane gaan en vervolgens een niveau lager uitkomen bij de bagageband en uiteindelijk bij de internationale aankomsthal. Het Aérogalerie-programma plaatst kunstwerken uit het hele land om de artistieke en culturele geschiedenis van de stad onder de aandacht te brengen. Overal op de luchthaven zijn werken te zien in winkelpuien, verlichte zuilen, tijdelijke tentoonstellingen in het internationale aankomstcomplex, en een permanente collectie van verschillende kunstenaars uit de stad.

Binnenlandse poorten

De binnenlandse gates, die toegankelijk zijn via veiligheidscontrolepost A, zijn verdeeld in twee delen: één, die via een ondergrondse tunnel met de hoofdterminal is verbonden, en een andere gate bij de hoofdterminal. Deze delen van de luchthaven zijn de enige gebieden die deel uitmaakten van de oorspronkelijke terminal. Hoewel zij zijn omgebouwd, is de ruimte beperkt en zijn de wachtruimten over het algemeen kleiner dan in de rest van de luchthaven. Desondanks is in april 2016 een nieuwe rij winkels voor passagiers geopend bij Gate 1.

Internationale poorten

De internationale gates, die ook toegankelijk zijn via veiligheidscontrolepunt A, zijn voor vluchten met bestemmingen buiten Canada en de USA . In dit gebied kunnen reizigers winkelen, dineren en ontspannen met een verscheidenheid aan boetieks, restaurants, cafés en een van de grootste belastingvrije winkels op de luchthaven in Canada. Er is ook een Balnea SPA, die reizigers een verscheidenheid aan spafaciliteiten biedt. In de internationale vertrekzone is er een grote ruimte waar passagiers zich kunnen ontspannen voor hun vlucht. Bij gate 57 is een rustzone ingericht waar u kunt ontspannen of lezen in een rustige omgeving met kussens en gedimde lichten. Er zijn meer dan 1000 zitplaatsen met oplaadstations en USB poorten in de vertrekruimte, evenals drie waterdispensers voor het bijvullen van waterflessen.

Openbaar vervoer op de luchthaven van Montreal

Onderweg met bus en trein

De Société de Transport de Montréal, afgekort STM, exploiteert momenteel vier geregelde buslijnen die 24 uur per dag de internationale luchthaven Trudeau aandoen. Drie van de vier lijnen kunnen passagiers vervoeren van en naar de busterminal en het treinstation van Dorval, op slechts een korte wandeling van de halte Via Dorval. Er rijdt een pendelbus tussen de luchthaven en de halte Via Dorval.

Busdiensten van bepaalde luchtvaartmaatschappijen

KLM Royal Dutch Airlines exploiteert een bus van Trudeau Airport naar het treinstation van Ottawa, uitsluitend voor klanten van Air France-KLM die vertrekken of aankomen uit Ottawa. Vanaf 2016 heeft Air-France KLM drie dagelijkse busdiensten tussen deze steden. Air France exploiteert voor haar klanten ook een bus van de luchthaven naar het station Sainte-Foy in Quebec City.

Met de auto

De luchthaven is te bereiken via snelweg 20 of snelweg 520, een aftakking van snelweg 40 die rechtstreeks naar de luchthaven leidt. Beide snelwegen leiden naar het knooppunt Dorval, en bestuurders moeten de afslag naar de luchthaven nemen.

Bezienswaardigheden rond de luchthaven van Montreal met een huurauto

Excursie bestemming Afstand van Montreal Luchthaven
Ottawa 183 km
Quebec 276 km
Montmorency Watervallen 283 km
Niagara Falls 655 km
Ottawa

Ottawa

Niagara Falls

Niagara Falls

Tanken met de huurauto op de luchthaven Montreal

Bijtanken

De benzineprijzen zijn drastisch gestegen, vooral sinds de millenniumwisseling, maar liggen nog steeds ver onder het Europese niveau. Maar men moet er bij de reisplanning rekening mee houden dat zelfs de goedkope benzine een groot gat in het reisbudget kan slaan, alleen al door het aantal afgelegde kilometers. Bovendien hebben zelfs huurwagens van normale grootte vaak grote zescilindermotoren en zijn dienovereenkomstig dorstig.

Het is een goed idee gebleken de tank vóór elke langere reis helemaal vol te gooien, ook al is er nog de helft of meer over.

Road trip door Canada in de lente

Ottawa Cup Festival

De lente is de perfecte tijd voor een rondreis met een huurauto door Canada. Boek een huurauto voor het hele gezin en verken Quebec en vooral de streek rond Montréal. De lente biedt vele hoogtepunten voor bezoekers aan Canada. In de maanden maart tot juni bloeit niet alleen de natuur kleurrijk op, maar ontwaakt ook de dierenwereld langzaam uit haar winterslaap. Met een huurauto kunt u een indrukwekkende tocht maken naar de oostkust van het eiland Newfoundland en de papegaaiduikers bekijken tijdens het broedseizoen in mei. De dieren zijn wereldberoemd en een mijlpaal in Canada's gevarieerde fauna. U kunt ook een uitstapje maken naar Ottawa en daar in het voorjaar het Canadian Tulip Festival bijwonen. U vindt er een breed scala aan live-evenementen en kunt er Canadese tradities van dichtbij meemaken. Met een huurauto bent u in 2 uur van Montreal in Ottawa.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

23 Ervaringen van onze klanten in Montreal Airport

Beoordeling van Sumner L.

“De pick-up van de luchthaven werkte goed met een korte transferafstand. De chauffeur van de transferbus was zeer vriendelijk. De overdracht bij de verhuur en de terugkeer waren aangenaam snel....bedrijf kan worden aanbevolen...”

Beoordeling van Dirk K.

“Verzekering is de moeite waard, want ik had schade aan mijn voorruit en ben nu gelukkig verzekerd.”

Beoordeling van Hans Peter S.

“Voor de reis heb ik een digitale check-in ingevuld en na afloop kreeg ik een bevestiging. De afhandeling ter plaatse was zeer goed en ik kreeg een relatief nieuwe auto (2700 Km).”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat