Auto huren in Canada

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Canada: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur Canada - Ontdek het tweede grootste land ter wereld met een huurauto

Met een oppervlakte van meer dan 9.970.600 vierkante kilometer is Canada het op één na grootste land ter wereld. Canada is ideaal voor autoverhuur vanwege de uitgestrekte, ongerepte natuur. Ontdek zowel de natuur als populaire steden zoals Toronto of Vancouver. Geniet van de interactie tussen internationale metropolen en grenzeloze uitgestrektheid! De steden van Canada worden beschouwd als zeer geavanceerd op vele gebieden over de hele wereld, zoals milieubescherming of gelijkheid. Tegelijkertijd is er in de eindeloze bossen van Canada al honderden jaren weinig veranderd. De houtindustrie blijft een belangrijke sector van de economie van het land.
De wegen in het land zijn zo goed ontwikkeld dat alle bezienswaardigheden, steden en nationale parken gemakkelijk met een huurauto te bereiken zijn. 

Autohuur Canada

In Canada kunt u gemakkelijk rijden met een internationaal rijbewijs. Huur een auto van Duitsland. Hoe eerder u boekt, des te lager zijn meestal de huurprijzen. Vergelijk autoverhuur aanbiedingen van verschillende bedrijven in Canada met behulp van de autoverhuur Check prijsvergelijking. Boek een huurauto die aan uw wensen voldoet. U kunt uw huurauto direct na aankomst in het land ophalen, bijvoorbeeld op Toronto Airport of Halifax Airport.  Als u de natuur in Canada verkent en vooral in de winter reist, raden wij u aan een SUV met vierwielaandrijving te huren. Dus je bent nog steeds mobiel in Canada, zelfs op minder goede wegen. 

Met de auto naar de Canadese Nationale Parken

Bijzonder populaire bestemmingen als u Canada met een huurauto ontdekt zijn de Niagara watervallen maar ook de vele nationale parken, waarvan er één zelfs groter is dan Zwitserland, zijn een populaire bestemming met een huurauto.
Canadese steden, zoals Montreal of Vancouver, die veel toeristen fascineren met hun multiculturele en moderne samenleving, staan in contrast met de ongerepte natuur, de vele bossen en meren.