Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Pattaya

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Pattaya
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Pattaya

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Pattaya bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 21.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Nissan Almera
7 Dagen van 21.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 21.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto door Pattaya stad

Onderweg in Pattaya's nachtleven, Thailand

Onderweg in Pattaya's nachtleven

Pattaya City is een wereldberoemde stad aan de Golf van Thailand, die elk jaar miljoenen toeristen en huurauto's aantrekt, vooral met zijn unieke nachtleven. De bevolking wordt geschat op 400.000 of meer, waardoor Pattaya City groter is dan de provinciehoofdstad Chon Buri. Het stadsgebied strekt zich uit over 15 km direct aan de kust en is ideaal te ontdekken met een huurauto. Komend uit Duitsland landt u op internationalen Flughafen Bangkok(IATA code BKK) en haalt u uw huurauto op bij de luchthaven. Pattaya City ligt op 130 km afstand van de luchthaven BKK , de weg over de goed ontwikkelde snelweg is perfect bewegwijzerd. Idealiter huurt u uw auto voor de reis op ons portaal goedkoop en uitgerust met Navi. Dit maakt de rit naar het geboekte hotel moeiteloos. In het volgende willen we uw aandacht vestigen op de bezienswaardige bestemmingen, waar u op elk gewenst moment comfortabel met een huurauto naartoe kunt rijden.

Autoverhuur Pattaya - Verkeersregels en -info

De Thais zijn voornamelijk passieve en beleefde weggebruikers, als je eenmaal gewend bent aan het rijden aan de linkerkant, is rijden in het koninkrijk echt leuk. In het geval van een aanrijding kunt u ontspannen blijven met een volledig dekkende polis zonder eigen risico. Deze positie wordt ook aanbevolen tijdens algemene verkeerscontroles. Hieronder staan enkele belangrijke regels:

  • Geen snelheidslimieten in de bebouwde kom, maar toch langzaam rijden.
  • Internationaal rijbewijs vereist.
  • Maak uw veiligheidsgordel vast voor uw eigen veiligheid.
  • Bel de politie in geval van een ongeluk.
Pure ontspanning op het strand in Pattaya, Thailand

Pure ontspanning op het strand in Pattaya

Het verkennen van Pattaya Tempels, Thailand

Verken de tempel in Pattaya

Met de huurauto naar de Grote Boeddha in Pattaya

Om met de auto naar dit prachtige uitzichtpunt te komen, rijdt u langs de Beach Road naar Walking Street, slaat u van tevoren linksaf en neemt u de eerste straat rechts. Vanaf daar is de heuvel van Pattaya City bewegwijzerd en in vijf minuten ben je daarboven. U parkeert uw huurauto beneden bij het radiostation en loopt ongeveer 100 meter naar de gouden Boeddha.

Ervaar autoverhuur in Pattaya en Thailand

U kunt bijvoorbeeld een auto ophalen bij het autoverhuurbedrijf op het vliegveld BKK , naar Pattaya City rijden en dan naar Chiang Mai reizen. Dit plan kan eenvoudig en goedkoop in de praktijk worden gebracht met de eenrichtingsverhuur. U kiest Chiang Mai Airport als afgiftepunt en levert de auto in bij hetzelfde autoverhuurbedrijf.

Waar moet ik op letten met een huurauto in Pattaya?

De juiste verzekering

Autoverhuur verzekering

Autoverhuur verzekering

U kunt bij ons goedkoop huren in elke autoklasse, maar als het gaat om verzekeringen moet u altijd rekening houden met een volledig uitgebreide polis zonder eigen risico. Zo heeft u de vakantiekosten onder controle, want de verzekeringsmaatschappij regelt bij een ongeval de gehele schade. In het geval van de variant met overmaat deelt u in de kosten.

Borg voor de huurauto

Elk autoverhuurbedrijf vraagt een borg voor de huur van een auto, die bij het ophalen op de luchthaven op uw creditcard wordt geblokkeerd. U kunt zich weer ontdoen van het bedrag zodra de huurauto is ingeleverd.

Extra bestuurders in het huurcontract

Dit proces moet ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf worden uitgevoerd en het belang ervan mag niet worden onderschat. De verzekeringsdekking voor huurauto's is beperkt tot de verzekeringnemer en de geregistreerde bestuurders. Als een ongeregistreerde bestuurder een ongeval veroorzaakt, vervalt de dekking van de verzekering op uw kosten.

Met de huurauto naar hoogtepunten in de omgeving van PattayaMenu-Entry

Nong Nooch Botanische Tuin, Pattaya

Nong Nooch Botanische Tuin

Witte Tijger in Pattaya

Witte tijger in de tijgertuin

Koninklijke Tuin

Royal Garden is een gebouw aan Beach Road met een grote verscheidenheid aan aanbiedingen. Hier vindt u hoogwaardige kleding, curiosa, entertainment, bioscopen, restaurants, bars en een onderhoudend wassenbeeldenmuseum. Het is aan te raden om het te bezoeken op warme middagen, het gebouw met meerdere verdiepingen is perfect geklimatiseerd en in de kelder krijgt u een parkeerplaats voor uw huurauto.

Nong Nooch Botanische Tuin

Thaise architectuur, traditie, levenswijze, natuur en nog veel meer kunnen worden verkend tijdens een autorit naar de tropische tuin van Nong Nooch. De 240 hectare grote tuin ligt 18 km ten zuiden van Pattaya City en is duidelijk aangegeven langs de Sukhumvit Road. Het terrein is uitstekend onderhouden en aangelegd met een gevarieerde vegetatie. Het bezoek is de moeite waard.

Tijgerdierentuin Si Racha

Si Racha is een plaats 35 km ten noorden van Pattaya City, die onder andere een dierentuin met honderden tijgers te bieden heeft. De royaal opgezette faciliteit wordt nu ook bevolkt door krokodillen, olifanten en andere met uitsterven bedreigde dieren in Thailand. Het staat garant voor een onderhoudend verblijf bij tal van horecagelegenheden. Pattaya City heeft een schat aan toeristische attracties te bieden, die we hier niet kunnen beschrijven. Bij de autoverhuur op de luchthaven of in het hotel ontvangt u informatie in het Engels.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat